شناسهٔ خبر: 47276019 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

نرخ‌های شناور نان در سایه غفلت ناظران/ قیمت نان در کرمانشاه افزایش نمی‌یابد

گروه استان‌ها- قیمت نان در برخی نانوایی‌ها و به تأسی از برخی استان‌ها در استان کرمانشاه افزایش یافته که مسئولان مربوطه آن را غیرقانونی دانستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کرمانشاه ، افزایش قیمت اجناس خوراکی و کالاهای اساسی در هیاهوی اخبار انتخابات و به صورت چراغ خاموش از دید مسئولان پنهان مانده اما سفره‌های مردم آن را به خوبی حس می‌کند.

قیمت بسیاری از اجناس خوراکی به صورت خودسرانه و در سایه غفلت مسئولان نظارتی به صورت پلکانی در حال افزایش است و نان که قوت غالب مردم استان است از قافله گرانی جا نمانده و تعدادی از نانوایان به افزایش قیمت خودسرانه روی آورده‌اند.

افزایش قیمت کالاهای اساسی همچون میوه و تره بار، خشکبار و حبوبات، چند نرخی بودن و کاهش کیفیت از جمله مشکلاتی است که در استان کرمانشاه با نرخ تورم بالا به امری عادی تبدیل شده اما سرایت این موضوعات به نان به عنوان قوت غالب به طور قطع عرصه را برای بسیاری از خانواده‌ها تنگ می‌کند.

هرچند مسئولان مربوطه افزایش قیمت نان در استان را قبول ندارند و آن را غیرقانونی می‌دانند اما در برخی نانوایی‌های استان به تأسی از دیگر استان‌ها مشاهده می‌شود که افزایش نظارت‌ها را ضروری می‌کند زیرا این نابه‌سامانی ممکن است به سایر کالاها تسری یابد.

اعتضاد علیزاده رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه اظهار داشت: هیچگونه افزایشی در قیمت نان در استان کرمانشاه اعمال نشده است و تنها زمانی افزایش می‌یابد که دستور رسمی ابلاغ شود.

وی عنوان کرد: در استان‌های دیگر همچون کرج و تهران افزایش خودسرانه قیمت نان گزارش شده اما به طور رسمی اعلام نشده است. 

علیزاده گفت: هیچ پیشنهادی برای افزایش قیمت نان ارائه نشده زیرا در ایام قبل از انتخابات اینچنین پیشنهادی پذیرفته نمی‌شود.

وی از مردم استان خواست در صورت مواجهه با افزایش قیمت خودسرانه و تخلف نانوایان با شماره تلفن 124 تماس بگیرند و اطلاع‌رسانی کنند.

این در حالی است که مردم استان رضایت چندانی از کیفیت نان نانوایان ندارند و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی نیز اعتقاد دارند وضعیت نان در کرمانشاه از نظر شاخص‌های تغذیه‌ای و بهداشتی با وضعیت مطلوب فاصله دارد.

شهریار مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: با توجه به اهمیت نان و نقش آن در سفره مردم و تأمین 60 درصد از انرژی روزانه و 39 درصد از پروتئین مورد نیاز بدن، باید دسترسی آحاد جامعه در تمام اوقات به نان سالم و با کیفیت تغذیه‌ای مناسب مورد توجه قرار گیرد.

وی عنوان کرد: وضعیت کنونی نان از نظر شاخص‌های حسی، تغذیه‌ای و بهداشتی با وضعیت مطلوب فاصله دارد که امیدواریم با مشارکت همه دستگاه‌ها و نهادهای متولی در این زمینه امسال بسیاری از این مشکلات رفع شود.

مستوفی افزود: مطالعه در خصوص دیدگاه عموم مردم در مورد وضعیت کلی نان در استان سودمند است و باید با همکاری سایر دستگاه‌ها اطلاعات کافی از نظرات مردم و کارشناسان جمع آوری شده و از آن به عنوان زیربنای تنظیم سند نان استفاده شود.

انتهای پیام/832/ ت

برچسب‌ها:

نظر شما