شناسهٔ خبر: 46735521 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون اقتصادی استانداری عنوان کرد

مبارزه با زنده‌فروشی مرغ در خوزستان

دلال آلبوشهبازی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: ۲۰۰ یا ۲۵۰ تن مرغی که هر شب در خوزستان کشتار می‌شود، اگر واقعا وارد بازار مصرف شود و از استان‌های دیگر نیز روزانه ۷۵ تن مرغ تامین شود، مشکل حادی نداریم و بالاخره هر نفر یکی یک دانه مرغ گیرش می‌آید.

صاحب‌خبر -

سید نوراله حسن‌زاده در جلسه ستاد تنظیم بازار خوزستان که یکشنبه شب برگزار شد، اظهار کرد: مبارزه با زنده‌فروشی مرغ در حال انجام است؛ در بسیاری از مناطق مانند حصیرآباد و منبع‌آب، عرضه‌کنندگان مرغ، مغازه‌دار هستند که باید تسهیلاتی به آن‌ها بدهیم تا مرغ زنده نفروشند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: باید سهمیه‌ای از مرغ‌های کشتارشده برای این افراد در نظر بگیریم تا درآمد آن‌ها حاصل شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: با مرکز نیز صحبت کرده‌ام تا از محل تبصره ۱۸، بخشی از تسهیلات امسال به مرغداری‌ها اختصاص یابد.

حسن‌زاده بیان کرد: باید لیست جدیدی از تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان مرغ به ما بدهند تا ما کنترل کنیم.

وی افزود: ۲۰۰ یا ۲۵۰ تن مرغی که هر شب در خوزستان کشتار می‌شود، اگر واقعا وارد بازار مصرف شود و از استان‌های دیگر نیز روزانه ۷۵ تن مرغ تامین شود، مشکل حادی نداریم و بالاخره هر نفر یکی یک دانه مرغ گیرش می‌آید.

انتهای پیام

نظر شما