شناسهٔ خبر: 46708184 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

اصولگرایان و انتخابات ۱۴۰۰؛ منوچهر متکی: شواهد قوی از کاندیداتوری رئیسی وجود دارد/ معاون سیاسی سپاه: کاندیدای ریاست جمهوری نمی‌تواند یک جوان ۲۵ یا ۳۰ ساله باشد

صاحب‌خبر -

شفقنا- سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد سال ۱۴۰۰ برگزار می شود. هر چند که نامزدهای اصلی احتمالی هم هنوز مشخص نیستند ولی احزاب، تشکل ها و جناح ها در حال چینش پازل رقابتی خود هستند

به گزارش شفقنا، در ادامه آخرین اخبار، نظرات و تحلیل های اصولگرایان درباره انتخابات ۱۴۰۰ را می خوانید:

مغایرت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری با سیاست های کلی نظام

static1.taadolnewspaper.ir/thumbnail/GasPN4xoFl... static1.taadolnewspaper.ir/thumbnail/GasPN4xoFl...
ایسنا نوشت: در جلسه هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، مغایرت یا عدم مغایرت مصوبه مجلس در خصوص طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری با سیاست های کلی نظام بررسی شد.

در جلسه امروز صبح (شنبه ۲۸ فروردین ماه) هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام که با حضور آیت الله صادق آملی لاریجانی و محسن رضایی، رئیس و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و تمامی اعضای این هیئت برگزار شد، مغایرت یا عدم مغایرت مصوبه مجلس در خصوص طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری با سیاست های کلی نظام بررسی شد.

در این جلسه که به منظور رعایت شیوه نامه های ابلاغی ستاد مبارزه با کرونا، به صورت حضوری و ارتباط تصویری با برخی از اعضای هیات برگزار شد، هیئت عالی نظارت مجمع به این جمع بندی رسید که دو مورد از اشکالات سابق هیئت عالی نظارت همچنان به قوت خود باقی است و اشکالات به شورای نگهبان ارسال شد.

مصطفی طاهری: شاهد مشارکت حداقل ۶۰ درصدی در انتخابات ۱۴۰۰ خواهیم بود

شاهد مشارکت حداقل 60 درصدی در انتخابات 1400 خواهیم بود شاهد مشارکت حداقل 60 درصدی در انتخابات 1400 خواهیم بود
ایسنا نوشت: یک‌ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه ما نسبت به موضوع مشارکت مردم در انتخابات نگرانی نداریم، گفت: اگر شرایط به گونه ای باشد که مسئله شیوع کرونا مطرح نباشد شاهد مشارکت حداقل ۶۰ درصدی در انتخابات پیش رو خواهیم بود.

مصطفی طاهری، نماینده مجلس، با تاکید بر لزوم مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پیش رو گفت: مشارکت در انتخابات به شرایط کرونایی کشور نیز مرتبط است، اما اگر موضع ویروس کرونا را در نظر نگیریم باید بگوییم که مشارکت مردم در انتخابات گسترده خواهد بود و اینکه می گویند مردم به دلیل مشکلات معیشتی و اقتصادی در انتخابات شرکت نمی کنند صحیح نیست.

به گزارش ایسنا، نماینده مردم زنجان در مجلس ‌افزود: ما نسبت به موضوع مشارکت در انتخابات نگرانی نداریم مگر اینکه شرایط کرونایی تاثیری بگذارد. در این سال های پیروزی انقلاب حضور مردم در عرصه های مختلف سیاسی هیچ گاه کمرنگ نبوده است، این بار هم شاهد مشارکت گسترده مردم خواهیم بود.

طاهری همچنین درباره اینکه چگونه می توان انگیزه مردم برای مشارکت در انتخابات را برانگیخت؟ گفت: هنگامی که مردم شاهد باشند انقلاب در خطر است و زمان را زمان حضور در صحنه و دفاع از ارزش ها دریابند مشارکت قاطع و بیشتری خواهند داشت، فکر می کنم اگر شرایط به گونه ای باشد که مسئله شیوع کرونا مطرح نباشد شاهد مشارکت حداقل ۶۰ درصدی در انتخابات پیش رو خواهیم بود.

شورای وحدت اصولگرایان به کدام کاندیداها نامه ارسال کرده است؟

ایسنا نوشت: سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان اسامی ده کاندیدای ریاست‌جمهوری که نامه آیت‌الله موحدی کرمانی رییس این تشکل را برای اعلام برنامه‌های‌شان دریافت کرده‌اند اعلام کرد.

منوچهر متکی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تکمیل روند ارسال نامه‌های شورای وحدت اصولگرایان به کاندیداهای ریاست جمهوری اظهار کرد: این نامه‌ها با امضای آیت‌الله موحدی‌کرمانی ریاست این شورا و جهت دریافت برنامه‌های کاندیداها به این افراد ارسال شده است.

متکی ادامه داد: پیش از این از ارسال نامه به آقایان سیدابراهیم رئیسی، محسن رضایی، محمدباقر قالیباف، سعید جلیلی، رستم قاسمی و امیرحسین قاضی‌زاده و علی نیکزاد خبر داده بودیم.

وی افزود: اما در روزهای اخیر این روند با ارسال نامه به آقایان سعید محمد، حسین دهقان و عزت‌الله ضرغامی تکمیل شده است و ما منتظر پاسخ این ده نفر به شورای وحدت و ارسال برنامه‌ها و تیم انتخابی‌شان هستیم.

به گزارش ایسنا، با توجه به توضیحات منوچهر متکی می‌توان نتیجه گرفت که این ده نفر کاندیداهای مورد توجه شورای وحدت اصولگرایان از میان چهره‌های مختلف و اسامی متعدد مطرح‌شده در ماه‌های اخیر، برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم هستند و کاندیدای نهایی از میان همین افراد برگزیده خواهد شد.

نماینده مجلس: مشارکت مردم در انتخابات برگ برنده ایران در مواجهه با تحریم‌ها است

وحید جلال زاده :: خبرگزاری خانه ملت وحید جلال زاده :: خبرگزاری خانه ملت
ایرنا نوشت: نماینده مردم ارومیه و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: مشارکت مردم در انتخابات برگ برنده جمهوری اسلامی در مواجهه با تحریم های ناجوانمردانه دشمنان است.

وحید جلال زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان ‌اینکه‌ دشمنان برای عدم حضور مردم در انتخابات اقدام‌ به بمباران خبری و جنگ روانی می کنند، افزود: آنها برای عدم مشارکت مردم در پای صندوق های رای دست به هر اقدامی می زنند و تلاش می کنند ملت را نسبت به آینده کشور ناامید کنند.

وی اضافه کرد: با بصیرتی که مردم دارند و همان گونه که در تمام برهه ها حضور یافته اند، این بار نیز شعور خود را به نمایش خواهند گذاشت.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، حضور در انتخابات را موهبتی الهی و فرصتی بزرگ عنوان کرد و اظهار داشت: با عقب نشینی ‌وترک صحنه انتخابات، هیچ‌ اتفاقی در وضع موجود و حل مشکلات پیش رو نخواهد افتاد.

جلال زاده گفت: دشمنان و رسانه های بیگانه با تبلیغات منفی در تلاش هستند تا مردم را از صف های رای دور کرده و انتخابات را کمرنک کنند، ولی حضور هوشمندانه و پرشور درپای صندوق های رای امید دشمنان را به یاس تبدیل خواهد کرد.

وی بیان کرد: پایگاه اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی، مردم است و مشارکت ملت در انتخابات و عرصه های مختلف یک حضور تشریفاتی نبوده بلکه مردم همواره نقش اصلی را ایفا کرده اند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی: بلامانع بودن حضور نامزد حزبی/ شورای ائتلاف، تجمیع با ما را نپذیرفت

بادامچیان: شهادت سردارسلیمانی نقطه عطف در مبارزه با استکبار جهانی است - ایرنا بادامچیان: شهادت سردارسلیمانی نقطه عطف در مبارزه با استکبار جهانی است - ایرنا دبیرکل حزب موتلفه اسلامی حضور نامزد حزبی را کنار سایر نامزدها بلامانع دانست و گفت: در انتخابات مجلس یازدهم ما در شورای ائتلاف حضور داشتیم و این دوره نیز با نظر روحانیت قرار شد با آنها تجمیع شویم اما آنها نپذیرفتند

به گزارش روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، اسدالله بادامچیان در نخستین اجلاس دبیران استان‌ها و شهرستان‌های حزب موتلفه اسلامی در سال ۱۴۰۰ که به‌شکل مجازی برگزار شد، گفت: توانایی و سابقه، دارا بودن برنامه کاربردی مشتمل بر کلیات و جزییات و داشتن تیم متخصص از مهمترین مولفه‌های نامزدهای موتلفه در انتخابات ریاست جمهوری است.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با بیان سابقه تشکیل و فعالیت شورای وحدت تأکید کرد: ما در گام دوم به سمت تجمیع نیروهای انقلاب و حضور سلیقه‌های مختلف در زیر چتر شورای وحدت بوده و هستیم و نظر ما بر عدم اختلاف است.

بادامچیان ادامه داد: در انتخابات مجلس یازدهم ما در شورای ائتلاف حضور داشتیم و این دوره نیز با نظر روحانیت قرار شد با آنها تجمیع شویم اما آنها نپذیرفتند و به دلیل آنکه محور ما عدم اختلاف بود به‌رغم تلاش برخی برای ایجاد اختلاف، به دلیل تفکر وحدت ساختاری و تشکیلاتی شورای وحدت که منجر به وحدت فهرستی می‌شود در استان‌ها و تهران با مشکلی روبرو نشدیم.

وی افزود: پیوند با روحانیت در سراسر کشور ثمرات خوبی در گام دوم انقلاب برای ما به همراه خواهد داشت؛ در ریاست جمهوری، سیاست بر این مبتنی شد که اگر آیت‌الله رییسی برای انتخابات حاضر شود وحدت جمعی حول محور ایشان حفظ خواهد شد و حزب تیم خود را به او عرضه می‌کند و در صورت عدم حضور وی ما با سایر نامزدها برخورد نخواهیم داشت.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی درباره حضور نامزدهای موردنظر حزب در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: طی نظرسنجی مکتوب صورت گرفته شده از اعضاء شورای مرکزی و دبیران و… از میان افراد مطرح من، نیکنام، میرسلیم، ترقی و انواری بیشترین آراء را کسب کردند و در بیانیه‌ای این پنج نفر را معرفی و اعلام کردیم در صورت رسیدن به نامزد واحد ما نیز وحدت می‌کنیم.

بادامچیان تاکید کرد: از بین نامزدها، نامزدهای حزب دارای ویژگی قوی‌تر و متناسب با بیانیه گام دوم هستند.

حضور نامزد حزبی را در کنار سایر نامزدها بلامانع است

بادامچیان حضور نامزد حزبی را در کنار سایر نامزدها بلامانع دانست و گفت: به‌رغم برخی اعتراض‌های احتمالی، حضور نامزد حزبی به دلیل اعتماد کامل و ظرفیت‌های آن می‌تواند حتی در کنار آیت‌الله رییسی به رقابت بپردازد.

وی توجه به انضباط تشکیلاتی را ضروری دانست و ادامه داد: ما با دارا بودن ظرفیت غنی استانی از نیروهای منسجمی برخورداریم که وقتی ندایی برمی‌آورند طنین آن اثرگذار خواهد بود.

این فعال اصولگرا خاطرنشان کرد: سابقه درخشان موتلفه اسلامی سبب اطمینان خاطر روحانیت شد؛ زیرا حزب همواره در آهنگ ولایت با پاکدستی فعالیت کرده است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: مصداق جوان حزب‌اللهی جوانی است که در حزب بوده و منفرد نیست؛ در حزب جاه‌طلبی و قدرت‌طلبی معنا ندارد. بنابراین نیروی حزب‌اللهی به اقتضای تکلیف شرعی رفتار خواهد کرد و با توجه به این نکات و با برنامه جدی، موتلفه حزب فعال در عرصه شوراها، مجلس و دولت کریمه اسلامی است.

بادامچیان در پاسخ به پرسش‌های مطرح شده از سوی دبیران درباره فعالیت شورای وحدت در استان‌ها گفت: شورای وحدت در سراسر کشور فعال شده است در این شرایط باید تلاش بر حفظ وحدت حداکثری و پرهیز از تخریب باشد و از همین رو نباید به شایعه‌سازی‌ها توجه کرد.

وی همچنین درباره انتخابات شوراها گفت: مؤتلفه اسلامی در سال گذشته در موضوع انتخابات شوراهای شهر و روستا سیاست صحیحی را اتخاذ کرد که مورد استقبال شورای وحدت واقع شد و در این زمینه پیشرفت‌هایی حاصل آمد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: سیاست ما مبتنی بر استقلال استان‌ها با همفکری روحانیت مبارز در شهرها و روستاها است.

بادامچیان تصریح کرد: امروز فهرست‌های خوبی در انتخابات شورای شهر و روستا ایجاد شده و با وحدت بیشتر امیدواریم گام دوم انقلاب در این بخش را به گونه‌ای اداره کنیم که رضایت ولی امر و حضرت ولی عصر را به همراه داشته باشد.

امام جمعه ایلام: انتخاب فرد اصلح از وظایف مردم در انتخابات ۱۴۰۰ است

پیش‌گویی رسانه‌ها ازشانس نامزدهای احتمالی در انتخابات ریاست‌ جمهوری - ایرنا پیش‌گویی رسانه‌ها ازشانس نامزدهای احتمالی در انتخابات ریاست‌ جمهوری - ایرنا
ایرنا نوشت: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، انتخاب فرد اصلح در انتخابات ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ را از مهمترین وظیفه رای دهندگان دانست و گفت: ملت ایران باید به نیروی دلسوز، مقاوم، توانمند و حزب‌اللهی رای دهند.

به گزارش ایرنا، الله نور کریمی تبار روز شنبه در گفت و گویی با برشمردن اهمیت انتخابات ۱۴۰۰ و سرنوشت ساز بودن آن، بر حضور پرشور و مشارکت حداکثری مردم در این انتخابات به عنوان مظهر مردم سالاری در ایران تاکید کرد و گفت: مردم باید تلاش کنند در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو بهترین گزینه‌ای که می‌تواند خادم آنها باشد، انتخاب کنند.

وی افزود: کارآمدی ، همت مضاعف، مردمی بودن و خدمت رسان، شجاع و حافظ عزت و کرامت کشور و نظام و فساد ستیز بودن از دیگر ویژگی های فرد اصلح در انتخابات است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام تاکید کرد: پیشرفت‌های زیادی در زمینه‌های مختلف در ایران اسلامی پس از پیروزی انقلاب صورت گرفته که نشان دهنده استقلال کشور است، ایران اسلامی با پشت سر گذاشتن سختی‌های فراوان، اکنون در جایگاه ۱۶ علمی دنیا قرار گرفته و از نظر اقتصادی نیز جزو کشورهای نسبتا خوب جهان قرار دارد.

حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار با تاکید بر نقش تأثیرگذار جمهوری اسلامی در منطقه بیان کرد: با وجود تحریم‌های گسترده علیه کشور توان دفاعی ما در جایگاهی است که ابر قدرت آمریکا سر تسلیم فرود آورده و در مقابل ما توانی ندارد.

وی اقدام مثبت مجلس شورای اسلامی در کاهش تعهدات برجامی و نیز توافق با کشور چین را حائز اهمیت دانست و یادآور شد: این اقدامات خط قرمزی همیشگی بر داشتن ارتباط با کشورهای اروپایی و آمریکا محسوب می‌شد، در صورتی که رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده، این کشور در بدترین بحران اقتصادی طی ۹۰ سال گذشته قرار دارد.

امام جمعه ایلام حل مشکلات کشور را نیازمند حرکت جهادی دانست و اضافه کرد: برطرف کردن مشکلات جامعه احساس مسئولیت همگانی، عزم، اراده و مدیریت جهادی مدیران و مسوولان را می طلبد.

امام جمعه کیش: حضور مردم در انتخابات قدرت چانه زنی نظام را تقویت می‌کند

معرفی ۲۹ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری از سوی صداوسیما - خبرآنلاین معرفی ۲۹ کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری از سوی صداوسیما - خبرآنلاین ایرنا نوشت: امام جمعه کیش گفت: حضور مردم در انتخابات علاوه بر پس زدن دشمنان، قدرت چانه زنی نظام مقدس جمهوری اسلامی در جوامع بین المللی را تقویت می‌کند.

حجت الاسلام احمد حسن‌زاده در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: یکی از افتخارات نظام اسلامی از بدو تاسیس تا کنون دخالت مردم در تعیین سرنوشت کشور با استفاده از انتخابات است و به برکت این نظام زمینه‌ای فراهم شده که مردم خودشان مسوولان را انتخاب کنند.

وی اضافه کرد: امروزه با توجه به فرمایشان رهبرمعظم انقلاب، علاج مشکلات کشور در ۲ مساله مهم حضور پرشور در انتخابات و انتخاب فرد کارآمد است چراکه مردم می توانند با حضور گسترده دشمن را پس زده و قدرت چانه زنی دولت در مسایل ملی و بین المللی را تقویت کنند.

امام جمعه کیش یادآور شد: با توجه به اینکه مردم ایران همواره ثابت کرده اند که حضوری پرشور در انتخابات دارند افزود: امروزه انتخاب فرد کارآمد در کنار حضور پرشور کامل کنند ماهیت انتخابات است چراکه کارآمدی انتخاب شوند می تواند نتایج قابل توجهی را ایران اسلامی ارمغان بیاورد.

وی افزود: به همین دلیل لازم است مردم دقت بیشتتری در انتخاب افراد داشته باشند و با آگاهی نسبت به انتخاب افراد برای پست ریاست جمهوری و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستاها اقدام کنند و انتخاب خود را تحت تاثیر گروه‌های مختلف سیاسی قرار ندهند.

حجت الاسلام حسن‌زاده با بیان اینکه منتخبان انتخابات امسال از رییس جمهور تا اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا و سایر نامزدهای انتخابات میاندوره‌ای، پشتیبانی مردم و آرا آنان را دارند افزود : چون مردم آنان را انتخاب می کنند پیروز صحنه نیز خود مردم هستند.

وی افزود: حضور حداکثری در پای صندوق های رای امنیت کشور را افزایش می دهد و یکی از نکات مایوس کننده دشمنان است.

نماینده مجلس: لازمه انتخابات پرشور حضور سلایق مختلف است

ایرنا نوشت: نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی لازمه برگزاری انتخابات پرشور را ایجاد زمینه برای حضور سلیقه‌های مختلف در این رویداد مهم سیاسی دانست و گفت که در صورت ارائه فهرستی از نامزدهای کاردان جریان‌ها و گروه‌های سیاسی مختلف مشارکت حداکثری محقق خواهد شد.

محمدعلی محسنی بندپی در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: مردم کاستی‌های برخی مسوولان را به پای حاکمیت نمی‌نویسند و با عقلانیت کامل، بینش باز سیاسی, علاوه بر مشارکت حداکثری در انتخابات آینده، شایسته‌ترین فرد را برای اداره امور کشور انتخاب می‌کنند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات آینده تاکید دارند، افزود: در شرایطی که دشمنان قصد دارند با اجرای توطئه‌های مختلف، علاوه بر زیرسوال بردن اصل حاکمیت نظام، مردم را از شرکت در انتخابات دلسرد کنند، نامزدهای انتخاباتی باید با ارایه راهکار بهبود اوضاع اقتصادی و ایجاد رفاه نسبی در جامعه، زمینه مشارکت بیش از پیش مردم در مهمترین رویداد سیاسی کشور را فراهم کنند.

نماینده مردم نوشهر و چالوس و کلاردشت در مجلس با اشاره به اینکه اقشار مختلف مردم نیز باید با بینش باز سیاسی، نامزدهای انتخاباتی خود را انتخاب کنند، اظهار داشت: رییس جمهور آینده باید با عملیاتی کردن شعارهای انتخاباتی، در مسیر رشد و توسعه روزافزون ایران اسلامی گام بردارد.

بهبود وضع معیشتی مردم اولویت کاری رییس جمهور آینده

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور ناشی از تحریم همه جانبه دشمنان علیه نظام اسلامی گفت: تحول در اوضاع اقتصادی، بهبود وضع معیشتی مردم و رفع مشکلات این بخش باید اولویت کاری رییس جمهور آینده باشد.

محسنی بندپی اظهار داشت: رییس جمهور آینده باید با تدوین و ارایه راهکار درست و اصولی، وابستگی کشور به درآمدهای نفتی را کاهش دهد زیرا تنها در این صورت می‌توان به اهداف از پیش تعیین شده به ویژه در بخش اقتصاد مقاومتی دست یافت.

وی افزود: بی‌شک هر یک از نامزدهای انتخاباتی رییس جمهوری که بتواند برای بهبود اوضاع اقتصادی و معیشت مردم برنامه جامع، کامل و مدون‌تری ارایه دهد، علاوه بر اینکه مورد حمایت و مقبولیت حاکمیت نظام قرار می‌گیرد، از جایگاه مردمی بیشتری نیز برخوردار خواهد بود و مسیر موفقیت و پیروزی وی در انتخابات آینده نیز هموارتر می‌شود.

وی با بیان اینکه اوضاع اقتصادی کشور را نباید با مسایل بین‌المللی و سیاسی روز دنیا گره زد، توضیح داد: رییس جمهور آینده باید در قالب راهکار درست و اصولی تمام امور مربوط به اقتصاد کشور را به مردم بسپارد و خود نقش نظارتی را بر عهده داشته باشد و تنها در صورت تحقق این مهم استکه علاوه بر ایجاد رفاه و عدالت اجتماعی، شاهد ایجاد اشتغال پایدار و توسعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعمال فشار و تحریم‌های همه‌جانبه آمریکا و متحدانش علیه نظام اسلامی، گفت: در شرایطی که درآمدهای نفتی کشور طی چند سال اخیر به شدت کاهش یافته، رییس جمهور آینده باید با بهره‌گیری مطلوب از ظرفیت‌های داخلی و حمایت همه جانبه از سرمایه‌گذاران بخش داخلی، علاوه بر بهبود شرایط کسب و کار، زمینه واگذاری بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی به مردم را فراهم کند.

محسنی بندپی با اشاره به دسایس سازمان یافته دشمنان در طول عمر با برکت انقلاب اقتصادی، افزود: رویکرد دشمنان از جبهه نظامی به جبهه اقتصادی تغییر مسیر داده است و در شرایطی که از تمام ابزارها برای ضربه زدن به انقلاب و مردم استفاده می‌کنند، دولتمردان باید شرایطی فراهم کنند تا با شناسایی ظرفیت‌های داخلی و بکارگیری نیروهای جوان و خلاق، علاوه بر خنثی سازی تمام توطئه‌های دشمنان، زمینه رشد و توسعه روزافزون نظام اسلامی را مهیا کنند.

معاون سیاسی سپاه: بعضی در این انقلاب نمک می‌خورند و نمکدان را می‌شکنند / فردی که می‌خواهد وارد صحنه انتخابات شود نمی‌تواند یک جوان ۲۵ ساله و ۳۰ ساله باشد

بعضی در این انقلاب نمک می‌خورند و نمکدان را می‌شکنند / فردی که می‌خواهد وارد صحنه انتخابات شود نمی‌تواند یک جوان 25 ساله و 30 ساله باشد بعضی در این انقلاب نمک می‌خورند و نمکدان را می‌شکنند / فردی که می‌خواهد وارد صحنه انتخابات شود نمی‌تواند یک جوان 25 ساله و 30 ساله باشد فارس نوشت: معاون سیاسی سپاه گفت: فردی که می‌خواهد وارد صحنه انتخابات شود نمی‌تواند یک جوان ۲۵ ساله و ۳۰ ساله باشد که هیچ تجربه ای ندارد بلکه باید یک رجل سیاسی باشد و آن ویژگی که وجود دارد می بایست در صحنه های مختلف خودش را نشان داده باشد.

سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سلسله نشست های دولت جوان حزب اللهی که با حضور مسئولین کانون‌ها و اساتید بسیجی دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور و با موضوع «شاخص های دولت جوان حزب اللهی» برگزار شد، گفت: صحنه‌ انتخابات ما، یک صحنه تقابل جدی و مقابله همه جانبه بین جبهه استکبار و جبهه انقلاب است، فلذا نباید به موضوع انتخابات نگاهی ساده کنیم و فقط به عنوان مسائل داخلی ایران توجه داشته باشیم، بلکه ما باید بدانیم که ملت ایران در وسط میدان کارزار قرار دارد و این کارزار وارد چهل و سومین سال خود شده و ما ۴۲ سال را پشت سر گذاشتیم و دشمنان ما تمام تلاش خود را می کنند تا بر همه موضوعات کشور ما از جمله انتخابات تاثیر بگذارند.

امروز جمهوری اسلامی به لحاظ راهبردی در بهترین نقطه قرار دارد

وی ادامه داد: آن چیزی که در بحث انتخابات نقش آفرین است این است که ما یک براورد راهبردی از این صحنه ای که در آن قرار داریم و رویارویی ای که در این ۴۲ سال با آن مواجه بوده ایم، باید داشته باشیم. اگر بخواهیم در یکی دو جمله وضعیت مان را به لحاظ راهبردی خلاصه کنیم، می‌توانیم بگوییم که امروز جمهوری اسلامی به لحاظ راهبردی در بهترین نقطه متصور قرار دارد.

سردار جوانی اضافه کرد: این درست است که ما مشکلاتی را در حوزه‌های مختلف داریم که باعث گله‌مندی و نارضایتی مردم شده ولی وقتی که از منظر دیگری به این موضوع نگاه کنیم و به این صحنه رویارویی جبهه حق علیه جبهه باطل توجه کنیم، به اهمیت موضوع پی می بریم.

وی ادامه داد: دشمنان ما و مستکبرین و قلداران عالم در طی سال‌ها تلقی و تصورشان این است که با تکیه بر تجارب و توانمندی هایشان قطعاً جمهوری اسلامی را با فروپاشی و عقب‌نشینی مواجه خواهند کرد، خصوصاً از موقعی که ترامپ در امریکا به قدرت رسید و آن سیاست فشار حداکثری را در پیش گرفت و از برجام خارج شد. به گونه‌ای که حتی سال ۹۹ ما وارد عرصه‌ها و حوزه هایی شدیم که دوستان ما تصورشان این بود که ایران از درون دچار مشکل خواهد شد.

معاون سیاسی سپاه تاکید کرد: اما امروز با اطمینان می توانیم بگوییم که جمهوری اسلامی در نقطه ای قرار دارد که اساسا نه تنها دشمنان با ابزار نظامیشان کاملا ناکارآمد هستند، بلکه اساساً وحشت می کنند که به این موضوع فکر بکنند که روزی بخواهند با ما وارد تقابل بشوند و می دانند چنین تقابلی به ضررشان است.

چون فشارهای حداکثری ترامپ با شکست مواجه شد آمریکا به دنبال احیای برجام است

وی تصریح کرد: بحث تحریم ها ناکارآمد شده و اینکه آنها الان اشتیاق دارند که برجام را احیا کنند به خاطر این است که می‌دانند فشارهای حداکثری ترامپ با شکست مواجه شده است و در حوزه های دیگر هم به همین صورت است.

سردار جوانی ادامه داد: اما نکته دوم اینکه بر اساس سنت الهی و آنچه که در این ۴۲ سال ملت ما تجربه کرد، این است که مومنین ، موحدین و کسانی که طرفدار جبهه ی حق هستند اگر بایستند و مقاومت کنند و به جهاد کبیر روی بیاورند حتما پیروزی با آنهاست.

وی افزود: وقتی که مقام معظم رهبری می فرمایند راه علاج مشکلات کشور در دولت جوانان حزب اللهی است، باید این سوالات را پاسخ بدهیم که اولاً چرا حضرت آقا بحث مشکلات را بیان فرمودند و بعد چرا بحث دولت را و بعد چرا بحث جوان، حزب اللهی و انقلابی را.

سردار جوانی گفت: راه علاج مشکلات کشور یک دولت جوان انقلابی و حزب اللهی است، به معنای این است که رهبر حکیم انقلاب و سکاندار انقلاب تصریح دارند که ما مشکلاتی را داریم و این مشکلات امروزه ملموس و مشهود است و برای بعضی ها این مشکلات آزار دهنده است.

دشمنان تلاش دارند با ضریب دادن و افزایش مشکلات ما نظام اسلامی را در بن بست قرار دهند

معاون سیاسی سپاه تاکید کرد: دشمنان ما هم به دنبال این هستند که به این مشکلات ضریب بدهند و آن ها را افزایش بدهند تا نظام اسلامی را در یک تنگنا و بن بست قرار بدهند؛ پس نتیجه این که ما مشکلاتی داریم و این مشکلات را باید حل بکنیم و طبق نظر مقام معظم رهبری راه حل این مشکلات این است که ما باید یک دولت جوان انقلابی و حزب اللهی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: حالا چرا رهبر معظم انقلاب فرمودند یک دولت، چرا نفرمودند یک مجلس، یک قوه قضاییه؛ پس اینجا دولت به معنای قوه مجریه مطرح است چرا که به هر حال امروزه امکانات کشور در اختیار دولت است و دولت در واقع هم رئیس دولت به عنوان رئیس دستگاه قوه مجریه و هم وزارتخانه ها، سازمانها، نهادها و شرکت ها و بحث بودجه کشور.

سردار جوانی اظهار داشت: پس وقتی ما در فرمایشات نوروزی رهبر معظم انقلاب نگاه می‌کنیم، می بینیم که اساساً ایشان می فرمایند که دستگاه های دیگر و مجموعه های دیگر سهمشان در حوزه مدیریت کشور به لحاظ مدیریتی یک چیزی در حدود ۱ و حتی کمتر از آن است و عمده مدیریت‌ها در کشور در دولت متمرکز است و اختیارات دولت اختیارات بالایی است و اگر ما بخواهیم مشکلات کشور حل بشود خوب این دولت است که باید از خصوصیات برخوردار باشد که این ویژگی ها و خصوصیات گره گشایی بکند و مشکل گشایی بکند.

وی گفت: حالا چرا این بحث در آستانه انتخابات مطرح می‌شود، به خاطر این است که انتخابات مخصوصاً انتخابات ریاست‌جمهوری پیش رو فصل جابجایی دولت، فصل تغییر مدیران و فصل عوض کردن بازیگران در صحنه اداره کشور است و این جابجایی در سطوح مختلف کشور را مردم باید انجام بدهند و در نظام مردم سالار دینی رای مردم دولت ساز است و همگان در نظام برابری دارند.

معاون سیاسی سپاه اضافه کرد: مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خودشان فرمودند نیاز به یک دولت قوی و یک دولت کارآمد داریم و این دولت کارآمد هم باید به دست مردم ساخته شود و فرمودند که رای بنده هم با رای یک جوان ۱۶ ساله برابر است و این موضوع مهمی است که باید توسط نخبگان، اساتید، صاحبان قلم و صاحبان تریبون تبیین شود که در جامعه ای که مردم و لایه ها و بخش هایی از مردم به دلیل مشکلاتی که وجود دارد گله مند هستند و نارضایتی وجود دارد بدانند اساساً گره گشایی از مشکلات به دست خودشان است و این نکته بسیار بسیار مهمی است.

مردم نباید تحت تاثیر شایعات و فضاهای هیجانی و احساسی قرار بگیرند

وی گفت: انتخاب درست در فصل جابجایی مدیران، در واقع وارد کردن نیروهای تازه‌نفس به میدان و عرصه است، همان طور که در بازی فوتبال مربی بازیکنان را جابجا می کند در انتخابات کلاً تیم عوض می‌شود و این مردم هستند که تیم را عوض می کند و در مجموع این نکته قابل توجه است که مردم نباید تحت تاثیر شایعات و فضاهای هیجانی و احساسی قرار بگیرند و باید مشارکت حداکثری و مشارکت آگاهانه داشته باشند.

سردار جوانی افزود: جامعه نخبگان، فرهیختگان و بسیج اساتید مهمترین کاری را که باید انجام بدهند این است که مردم را به لحاظ قدرت تشخیص در نقطه ای قرار بدهند که تشخیص درست و انتخاب عقلایی را انجام بدهند.

وی یادآور شد: پس باید بدانیم که حل مشکلات بدست دولت است چرا که امکانات کشور در اختیار دولت است، بودجه کشور در اختیار دولت است و بیش از ۲۰ وزارتخانه، سازمان ها، موسسات، شرکتها، استانداران، فرمانداران، بخشداران، سیاست خارجی، تجارت، تعاملات و ارتباطات و سیاست های پولی مالی و ارز در اختیار دولت است و این نکته بسیار مهمی است.

انتخاباتی که با دقت صورت گیرد ثمرات مثبتش را خواهیم دید

معاون سیاسی سپاه افزود: اینکه بعضاً گفته می‌شود که چرا رهبری مشکلات را حل نمی‌کنند، باید بدانیم که طبق قواعد نظام اسلامی و مردم سالاری دینی، انتخابات مظهر این مردم سالاری است و این مردم هستند که انتخاب می کنند و مردم باید بدانند که اگر در مقطع انتخابات، انتخابی را داشته باشند که این معیارها و ملاک ها را ندارد بعدها برای یک دوره آثار و پیامدهای خودش را دارد و اگر با دقت این انتخاب صورت بگیرد ثمرات مثبتش را خواهیم داشت.

وی ادامه داد: در کنار این بحث دولت دو تا نکته مطرح است یکی بحث جوان است و یکی بحث انقلابی و حزب اللهی؛ در بحث جوان به لحاظ مفهومی در این ماه های گذشته در کشور ما بحث های زیاد صورت گرفت و برداشت های گوناگونی انجام گرفت ولی اگر بخواهیم به طور مصداقی منظور جوان و دولت جوان با مختصات جوان بودنش شکل بگیرد باید بدانیم مراد و منظور چیست و چه کسانی می‌تواند مصداق دولت جوان باشند؟

سردار جوانی افزود: یک برداشت این است که در واقع می گوییم که باید این فردی که می خواهیم انتخاب کنیم جوان باشد بلافاصله می‌گوییم که خُب اینجا بر اساس همان طبقه بندی کردن ها، بحث سن را در نظر بگیریم و بگویم که در این جمع جوان ترین فرد این آقاست، فلذا مصداق آن کسی که می تواند دولت جوان را تشکیل بدهد ایشان است. اما آیا مراد و منظور این است؟

وی افزود: بنده فکر می کنم که مقام معظم رهبری هم برای اینکه اشتباه در برداشت به لحاظ مفهومی صورت نگیرد یکی دوبار ورود پیدا کردند و توضیح دادند و مثال زدند، پس ما می توانیم درک کنیم که مراد از جوان، نماد نشاط و سرزندگی و پویایی و فعال بودن است، دولتی که می تواند مشکل گشا باشد دولت پویا و بانشاط و وسط میدان با کار شبانه روزی است.

سردار جوانی تصریح کرد: ممکن است یک نفر به لحاظ سن و سال به لحاظ طبقه بندی جوان نباشد، اما روحیه جوانی و نشاط در او موج بزند و ایشان مثال سردارسلیمانی را زدند که هم به لحاظ سنی و شناسنامه‌ای بیش از ۶۰ سال سن داشتند، اما مثل یک جوان در وسط میدان بود و کار می‌کرد و تلاش می‌کرد و شبانه روز فعالیت می کرد.

مقام معظم رهبری شهید سلیمانی را به عنوان جوان مثال زدند تا ما دچار خطای محاسباتی و اشتباه نشویم

وی گفت: سردار سلیمانی گاهی در ۲۴ ساعت در سوریه، عراق و لبنان جلسات متعدد راهبردی برگزار می‌کرد از نقطه ای به نقطه دیگر می‌رفتند و با افراد مختلف صحبت می‌کردند و آن هم صحبت با تدبیر و با برآورد و محاسبات دقیق و با حساب و کتاب و خروجی آن این بود که ما در این سال ها ملاحظه کردیم که ایشان چگونه همه نقشه‌های استکبار جهانی را در منطقه غرب آسیا با شکست مواجه کردند. تا جایی که نتوانستند ایشان را تحمل کنند و با تصور باطلی که داشتند که اگر سردار سلیمانی را به شهادت برسانند مقاومت فرو می ریزد برنامه خود را عملی کردند.

معاون سیاسی سپاه افزود: آمریکا با حماقتی که داشت سردارسلیمانی را به آرزوی خودش که همان شهادت بود، رساند و حماقت امریکایی ها و شخص ترامپ باعث شد که یک شهادت بزرگ نصیب سردار سلیمانی شود.

وی ادامه دادمه داد: اما اینکه مقام معظم رهبری شهید سلیمانی را مثال زدند برای این بود که ما دچار خطای محاسباتی و اشتباه نشویم که منظور از جوان، جوان تقویمی و شناسنامه ای نیست و مراد این است که آن کسی که می خواهد بیاید، باید مرد میدان عمل باشد و مسئولیت سنگین دولت را با این اختیارات و امکانات در اختیار بگیرد و وسط میدان پویا و بانشاط باشد و لحظه لحظه ها را برای کار کردن مغتنم بشمارد.

سردار جوانی افزود: اما حالا یک سوال مطرح است که آیا دولت های گذشته ما حزب اللهی و انقلابی نبودند؟ وقتی که ما خوب نگاه می‌کنیم می‌بینیم که کشور مشکلاتی را دارد و این رهبر حکیم وجود مشکلات را مطرح می‌کنند و علاج را دولت جوان و انقلابی بر می شمارند، این به معنی این است که دولت‌های ما در گذشته یا آن ویژگی جوانی و پرکاری را نداشته‌اند و یا اینکه رویکرد انقلاب و حزب اللهی را نداشته‌اند.

وی تصریح کرد: امروز مشکلاتی در حوزه های مختلف وجود دارد و این فقط اقتصادی نیست و آن چیزی که برجستگی دارد و مشهود است و برای مردم آزار دهنده است وجود مشکلات معیشتی، اشتغال، بیکاری و گرانی است و اینها همه آزار دهنده است و برای نظام جمهوری اسلامی زیبنده نیست.

بسیاری از مشکلات اقتصادی ما به خاطر مشکلات فرهنگی است

معاون سیاسی سپاه اضافه کرد: امّا نخبگان جامعه و به خصوص فرهیختگان و اساتید بسیجی در دانشگاه آزاد اسلامی و در سراسر کشور باید به این نکته توجه داشته باشند که ما فقط در بحث اقتصادی مشکلات نداریم، بلکه در بحث های مختلف از جمله مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز دچار مشکل هستیم و به راحتی نمی توانیم از کنار آنها عبور کنیم، چه بسا بسیاری از مشکلات اقتصادی ما به خاطر مشکلات فرهنگی است و ما می بایست ابتدا در موضوع فرهنگی کارهای را انجام بدهیم.

وی گفت: ما وقتی که به دوران پس از رحلت امام خمینی (ره) نگاه می کنیم، می‌بینیم که دولتهای بعد از حضرت امام تا زمان مقام معظم رهبری این چهار دولت، دولت‌هایی با گفتمان‌های متفاوتی بودند و ما می بینیم که این دولت ها گفتمانشان گفتمان یک دولت انقلابی نیست.

مقام معظم رهبری با حمایت از دولت‌ها به رای مردم احترام گذاشته اند

سردار جوانی تاکید کرد: دولت‌های گذشته را هم مردم انتخاب کردند و رای مردم در همه ادوار قابل احترام است و اساساً حمایت های مقام معظم رهبری در همه دولت هایی که شکل می‌گرفت اسباب احترام به رای مردم است که ایشان آن را حق الناس می دانند و محترم می شمارند.

وی اظهار داشت: نکته مهم این است که ما بیان کنیم و تشریح کنیم که چرا در ۴۲ سال گذشته ما مشکلاتی داریم به نحوی که این مشکلات مردم را گله مند و ناراضی کرده و باید ببینیم راه حل مشکلات چیست؟ به نظر بنده راه حل این است که مردم در انتخاب و انتخاباتشان دقت کنند و در قبال رای که می‌دهند بدانند مسئولیت دارند و پیامدهای آن در حوزه های اقتصادی سیاسی اجتماعی و فرهنگی تاثیر دارد.

معاون سیاسی سپاه گفت: مهمترین کاری که ما باید بکنیم این است که مسایل و حساسیت ها را تبیین کنیم و مردم با انتخاب آگاهانه و مشارکت بالا در انتخابات شرکت کنند.

وی افزود: وقتی که مقام معظم رهبری می فرمایند دولت جوان حزب‌اللهی راه علاج مشکلات کشور است ما نباید سطحی نگر باشیم و این مساله باید از سوی نخبگان تبیین و تشریح بشود.

نتیجه امیدبستن به کدخدا برای حل مشکلات را می بینیم!

جوانی یادآور شد: در دولت فعلی شعاری مطرح شد تحت عنوان اینکه اگر بخواهیم چرخ زندگی مردم بچرخد باید برویم و با دنیا مذاکره بکنیم، عل الخصوص مذاکره با آمریکا و آن هم به عنوان کدخدا! و همین جا مهمترین نکته مطرح است که آیا این گفتمان، گفتمان انقلابی و حزب اللهی است؟

معاون سیاسی سپاه ادامه داد: وقتی به گفتمان فکری و منظومه فکری امام راحل نگاه می کنیم می بینیم که براساس این گفتمان فکری و منظومه فکری امریکا شیطان بزرگ است و نه کدخدای جهان و قدرت در عالم هستی متعلق به خداوند است و ما اگر می‌خواهیم مشکلاتمان برطرف شود باید رویکردمان الهی باشد و به سمت خدا باشد و نه رفتن به سمت طاغوت برای حل مشکلات، و این یک اشکال بود که در این سال‌ها وجود داشت و ما نتایجش را دیدیم و می بینیم.

وی اضافه کرد: بعضی ها بحث آشتی با جهان را مطرح می کنند و این هم یک اشتباه هست که آمریکا را مساوی جهان می بینند و یا چند کشور قلدر استعمارگر اروپایی که می خواهند اراده خودشان را بر کشورها تحمیل بکنند می شوند دنیا!

سردار جوانی تصریح کرد: انقلاب اسلامی به دنبال تعامل با دنیاست اما این کشورهای قلدر که رو به افول هم هستند نمی شوند دنیا، پس ما می بینیم که در چهار سال گذشته دولت هایی را داشته ایم که تمام شان را نمی توان گفت دولت انقلابی چرا که عناصر و اجزاء در روابط خارجی و فرهنگ و اقتصاد در این دولت ها به گونه‌ای تعریف شد که با آن تعریفی که با آن دولت جوان انقلابی تعریف می‌شود فاصله و زاویه دارد.

علت موفقیت های ما در ۴۲ سال گذشته عمل و کار انقلابی و جهادی بوده است

معاون سیاسی سپاه گفت: اساساً انقلاب بدست خود مردم و برای اعتلاء ایران شکل گرفت و در برخی از موضوعات خوب مسیر را طی کردیم، چرا که در بعضی از حوزه ها شاهکارهایی اتفاق افتاده، پیروزی ها و موفقیت ها و دستاوردهای بزرگی اتفاق افتاده است.

وی افزود: علت العلل همه موفقیت های ما در ۴۲ سال گذشته عمل انقلابی و کار انقلابی و جهادی بوده است، یعنی این که در آن عرصه هایی که فرماندهان و کارگزاران و سیاستگذاران فکرشان و نگاهشان و عملشان انقلابی و حزب اللهی بوده موفقیت پیش آمده است.

سردار جوانی اضافه کرد: به عنوان مثال؛ چه کسی ایران را به این اقتدار موشکی رساند؟ شاخص آن شهید طهرانی مقدم است که سنش بالا بود ولی مانند یک جوان، ۲۴ ساعته به صورت خاموش و گمنام مجاهدت و فعالیت می‌کرد، اما رویکردش انقلابی و حزب اللهی بود و همیشه ورد زبان شهید طهرانی مقدم “لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم ” بود؛ با این تفکر و با این نگاه به پیش می‌رفت و فعالیت و مجاهدت می‌کرد و هیچگاه برای اقتدار موشکی به دنبال امریکایی ها نبود.

وی در ادامه درباره ویژگی های دولت جوان حزب اللهی و انقلابی تاکید کرد: یکی از اصلی‌ترین و ممتازترین ویژگی ها برای شاخص انقلابی بودن و مکتبی بودن دولت جوان حزب‌اللهی، “گفتمان” آن است، و گفتمان حاکم در کشور باید یک گفتمان باشد و آن هم گفتمان امام و رهبری چراکه منشاء و سرچشمه این گفتمان ، اسلام ناب است، اسلامی است که به تعبیر حضرت امام رحمت الله علیه برای همه امور بشر در همه حوزه ها برنامه دارد.

معاون سیاسی سپاه افزود: حالا اگر ما این ویژگی را مبنا قرار بدهیم بر اساس همین می رویم به سراغ ویژگی های بعدی چون که بعضی ها می آیند و از کلام مقام معظم رهبری استفاده می‌کنند و ویژگی ها را بر می شمارند از این نکته‌ای که عرض شد غفلت می کنند چرا که حضرت آقا نمی آیند بگویند که دولت جوان حزب‌اللهی که مردم باید انتخاب کنند باید گفتمانش همان گفتمانی که بنده عرض می کنم باشد، این وظیفه نخبگان است که این مسئله را تشریح و تبیین کنند.

وی تصریح کرد: توجه ما باید این باشد که رمز موفقیت ها همانیست که در زمان امام رحمه الله علیه بود و در این چند سال توسط مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفت.

بعضی ها در این انقلاب نمک می خورند و نمکدان را می شکنند

سردار جوانی تاکید کرد: بعضی ها در این انقلاب نمک می خورند و نمکدان را می شکنند و ریشه همه مشکلات را به گردن مقام معظم رهبری می اندازند، در اینجا این سوال مطرح است که آیا شما به توصیه‌های وسیاست های تبیینی ایشان عمل کردید و به مشکل خوردید؟! یا اینکه بی اعتنایی کردیم و به این مشکلات رسیدیم؟ این را باید مسئولین پاسخ دهند، این مسئله باید در دانشگاه ها برای جوان ها تبیین بشود که هرجا به این سیاست‌ها عمل کردیم، گره گشایی و مشکل گشایی شده و هرجا که به مشکل خوردیم حتما به این سیاست ها عمل نکردیم.

معاون سیاسی سپاه گفت: ویژگی های بعدی دولت جوان حزب‌اللهی و انقلابی بر اساس بیانات نوروزی مقام معظم رهبری ای است که آن دولت باید دارای “مدیریت قوی” و دارای “کفایت مدیریت” باشد. امروزه بسیاری از کارشناسان بر این نکته تاکید دارند که مشکلات ما به علت ضعف مدیریت است.

سردار جوانی تاکید کرد: ویژگی بعدی که بسیار بسیار هم مهم است بحث ایمان است و حضرت آقا تاکید دارند که کسی که ایمان نداشته باشد کشور را می فروشد و دنبال باند گرایی و قدرت گرایی است کسی که ایمان دارد کفر به طاغوت هم دارد.

وی با بیان اینکه ویژگی بعدی مسئله “عدالت خواهی و عدالت گستری و عدالت محوری” است، اظهار داشت: آن طرف این موضوع فساد ستیزی است و اینها با هم است و آن چیزی است که امروز ملت ما عطش آن را دارد و سرچشمه مبارزه با فساد در دولت است آنجا باید با آن مبارزه بشود و ریشه فساد در آنجا خشکانیده بشود. همین بحث حقوق های نجومی که بسیار هم آسیب زا بود و بحث واگذاری ها که شاهد آن بودیم.

سردار جوانی گفت: ویژگی بعدی “عملکرد و کارکرد های جهادی” در گذشته فرد است. فردی که می‌خواهد وارد صحنه انتخابات شود نمی‌تواند یک جوان ۲۵ ساله و ۳۰ ساله باشد که هیچ تجربه ای ندارد بلکه باید یک رجل سیاسی باشد و آن ویژگی که وجود دارد می بایست در صحنه های مختلف خودش را نشان داده باشد. اینجا اصلا بحث دفاع از شخص خاصی نیست بلکه بحث تبیین ملاکها و معیارها است و انتخاب عقلانی است که مردم تحت تاثیر شعار ها قرار نگیرند.

معاون سیاسی سپاه در خاتمه گفت: ویژگی بعدی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند و ویژگی بسیار مهمی است اعتقاد داشتن به ظرفیت‌های داخلی کشور است خصوص در مورد اعتقاد داشتن به جوانان در گره گشایی از مشکلات است حضرت آقا فرمودند هیچ مشکلی نیست که ما در داخل داشته باشیم و راه حل آن در داخل کشور وجود نداشته باشد.

محسن رضایی: مردم می دانند من مدیری از جنس فتح خرمشهر هستم/ مسئولین دولت فعلی باید محاکمه شوند 

مردم می دانند من مدیری از جنس فتح خرمشهر هستم/ دیپلماسی فعلی دولت یک دیپلماسی کاغذی ناکارآمد بوده است/ نفوذی‌ها با مافیاهای اقتصادی ارتباط برقرار کرده‌اند/ مسئولین دولت فعلی باید محاکمه شوند/ محسن رضایی تهدید می کند مردم می دانند من مدیری از جنس فتح خرمشهر هستم/ دیپلماسی فعلی دولت یک دیپلماسی کاغذی ناکارآمد بوده است/ نفوذی‌ها با مافیاهای اقتصادی ارتباط برقرار کرده‌اند/ مسئولین دولت فعلی باید محاکمه شوند/ محسن رضایی تهدید می کند

مهر نوشت: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برخی مسئولین دولت باید محاکمه شوند، گفت: آقای روحانی دولت را با میلیاردها تومان قرض و خالی کردن خزانه، تحویل دولت بعدی می‌دهد.
اعتمادآنلاین| شرکت در چهار انتخابات را در پرونده سیاسی خود دارد. از ششمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گرفته تا انتخابات ریاست‌جمهوری سال‌های ۸۴، ۸۸ و ۹۲ را می‌توان در سابقه انتخاباتی او گنجاند. حالا دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام است و به نظر می‌رسد که می‌خواهد با نزدیک شدن به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ بار دیگر عزمش را برای حضور در عرصه رقابت جمع کند و به شکل متفاوت‌تری از گذشته در کارزار رقابت حضور یابد.

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در آغاز این گفتگو به طرح دغدغه‌های خود پیرامون مهمترین مسائل کشور پرداخت و گفت: کشور ما امروز با مشکلات و چالش‌های بزرگی در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی مواجه شده است. در حقیقت در این دولت، مشکلات اداره جامعه به اوج خود رسیده است و ما کاملاً نارضایتی مردم از مدیریت اجرایی کشور را مشاهده می‌کنیم. مردم از مدیریت اجرایی کشور ناراضی هستند و حق هم دارند ناراضی باشند. باید در سال ۱۴۰۰ یک دولت قوی، کارآمد، مسئولیت پذیر و پاسخگو تشکیل شود تا کشورمان به سلامت از این مشکلات عبور کند. هم جامعه و هم حکومت، نیازمند یک دولت قوی و کارآمد برای عبور از موانع و مشکلات کشور هستند.

رضایی در توصیف ویژگی‌های دولت قوی و کارآمد، گفت: یک دولت قوی و کارآمد، اولاً باید مردمی باشد، یعنی جناحی و باندی نباشد. ثانیاً باید بتواند انرژی عظیم جوانان را به صحنه بیاورد؛ چه از نظر استعدادهای ذهنی و فکری و چه از نظر استعدادهای یدی و جسمانی، جوانان کشور نیروی عظیمی را تشکیل می‌دهند که باید در آینده روی کار بیایند تا به کمک آنها بتوانیم از موانع عبور کنیم.

وی افزود: سومین ویژگی دولت قوی و کارآمد، این است که شجاعت برخورد با باندهای فساد و مافیاهای رانت خواری را داشته باشد؛ بدون ملاحظه هیچ فردی حتی از نزدیکان خود.

عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین (ع) افزود: چهارمین ویژگی دولت قوی و کارآمد این است که در مذاکرات بین المللی حضور مقتدرانه داشته باشند نه اینکه دیپلماسی کاغذی را پیش بگیرد؛ زیرا دیپلماسی کاغذی به کشور آسیب می‌زند؛ مثل آنچه دیدیم که چندین امضا پای یک قرارداد آمد و یک طرف، یعنی ایران، به امضای خود پایبند بود ولی کشورهای مقابل به امضای خود پایبند نبودند و خسارتش به ملت ما وارد شد.

رضایی افزود: بخش عظیمی از افراد جامعه ما را بانوان تشکیل می‌دهند و باید از همه ظرفیت بانوان در عرصه‌های مختلف از خانه گرفته تا کار و تولید اقتصادی و نیز اداره کشور استفاده شود. نیمی از جمعیت ما را بانوان تشکیل می‌دهند چرا نباید از توان عظیم آنان بهره بگیریم؟

وی گفت: امروز بیش از ۲۴ درصد جوانان ما بیکار هستند. یک دولت قوی و کارآمد، همه اقشار جامعه را به صحنه کار و فعالیت می‌کشاند. دولت قوی و کارآمد، دولت عمل و اقدام است؛ دولتی است که به وعده‌هایی که می‌دهد عمل می‌کند.

رضایی افزود: کشور ما در سال ۱۴۰۰ بیش از هر زمان دیگر، نیازمند چنین دولتی است تا بتوانیم از مشکلات عدیده ای که از دولت‌های گذشته به ارث رسیده و روی هم انباشت شده و مُزمِن شده است، عبور کنیم و کشورمان را برای روبرو شدن با رویدادهای جدید در آینده آماده کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مهمترین اولویت دولت قوی و کارآمد، باید پایان دادن به تبعیض‌های فراوانی باشد که در جامعه وجود دارد. ما در کشور با پدیده سرطانی تبعیض مواجه هستیم. تبعیض بین اقوام، تبعیض میان استان‌ها، تبعیض پیرامون و مرکز، تبعیض جنسیتی و دهها نمونه تبعیض غلط و آسیب زای دیگر در جامعه به وجود آمده است و باید به همه آنها پایان داده شود.

وی در ادامه تشریح دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود گفت: فاصله‌ای میان ارزش‌های انقلاب با رفتار دولتمردان به وجود آمده است و با تشکیل یک دولت قوی و کارآمد باید بار دیگر به ارزش‌های اصیل انقلاب و ارزش‌های والای انسانی برگردیم.

رضایی افزود: طبیعی است که هر دولتی شاید در مسیر حرکت خود اشتباهاتی داشته باشد. آنچه مهم است، اتکای دولت به رویکرد علمی و خرد جمعی است و اینکه دولت در صورت قصور یا اشتباه، باید از مردم عذرخواهی کند و بر اشتباه خود اصرار و پافشاری نکند.

شاهین محمد صادقی اعلام کاندیداتوری کرد

ایسنا نوشت: مسئول سابق سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در نشستی خبری از قصد خود برای کاندیداتوری در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری خبر داد.

به گزارش ایسنا، شاهین محمد صادقی صبح شنبه در نشستی خبری که در محل ستاد انتخابات وی در خیابان سرافراز تهران برگزار شد، اعلام کرد که قصد کاندیداتوری در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری را دارد.

محمدصادقی خرداد ماه سال گذشته طی حکمی از سوی سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور منصوب شد.

وی همچنین خرداد ماه سال ۱۳۹۸ با حکم سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان مشاور وزیر در امور گردشگری سلامت، منصوب شد.

نمکی همچنین در فروردین ماه سال گذشته محمد صادقی را به عنوان مشاور خود در امور خیرین منصوب کرد. وزیر بهداشت اسفند ماه ۱۳۹۹ نیز در حکمی دیگر برای محمد صادقی، وی را به عضویت کمیته اجرایی طرح «سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی» در مبارزه با ویروس کرونا منصوب کرد.

محمد صادقی دارای مدرک فوق تخصص جراحی پلاستیک از کالج سلطنتی لندن و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است. وی سابقه دو دوره نمایندگی مجلس(دوره ‌های هفتم و نهم) و ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را در کارنامه خود دارد و از اعضای فعال تیم‌های پزشکی در جبهه مقاومت است.

نظر شما