شناسهٔ خبر: 46122686 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

حمایت از تروریسم در پوشش مستند؛ تناقض‌های رپورتاژ آگهی بی‌بی‌سی برای گروهک ضد ایرانی

شبکه بی‌بی‌سی اقدام به پخش مستندی در حمایت از گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی کومله کرد که در آن تناقض‌های زیادی دید می‌شد. تغییر نام در شناسنامه شرایط قانونی خاص خود را دارد که متقاضیان با توجه به این شرایط می‌توانند برای تغییر اسم خود در شناسنامه اقدام کنند. کارشناسان وکیل‌آنلاین در این مورد توضیح داده‌اند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: بی بی سی بار دیگر حمایتش از گروهک‌های تروریستی ضدایرانی را به تصویر کشید؛ این بار در قالب یک مستند.
 
مستندی که بیشتر شبیه یک رپورتاژ آگهی با هدف تنفس مصنوعی به گروهک تروریستی در حال انقراض است.
 
اما در همین مستند کوتاه که بخش‌هایی از آن منتشر شده تناقضات متعددی دیده می‌شود.
 
 بی‌بی‌سی مدعی است که این گروهک به دلیل دیدگاه‌های چپگرا و سکولار، فعالیتش در ایران ممنوع شده درحالی که این گروهک به دلیل اقدامات تروریستی و مسلحانه متعدد علیه مردم، منفور ایرانیان هستند.
 
وقتی بی‌بی‌سی هم در حمایت از گروه تروریستی کومله دچار تناقض می‌شود
 
در کارنامه این گروهک سنگدل قتل‌عام ۱۸ نفر از اهالی روستای دولاب در یک شب،  سربریدن ماموران امنیتی کشور با موزاییک، تکه‌تکه کردن بدن اسیران زنده،  شکافتن قلب جوان ۱۸ ساله، شهادت دو کودک سنندجی و ... را می‌توان مشاهده کرد.
 
وقتی بی‌بی‌سی هم در حمایت از گروه تروریستی کومله دچار تناقض می‌شود
 
یا در نمونه دیگر، بی‌بی‌سی سعی می‌کند وانمود کند ایران، بی‌دلیل کومله را تروریستی می‌داند، اما در چند فریم بعد از همین مستند، تصاویر مسلح آن‌ها به تصویر درمی‌آید.
 
وقتی بی‌بی‌سی هم در حمایت از گروه تروریستی کومله دچار تناقض می‌شود
 
در تناقضی دیگر، بی‌بی‌سی برای مظلوم‌نمایی کومله مدعی می‌شود که این گروهک تروریستی، عملیات مسلحانه را کنار گذاشته، اما ظاهرا فراموش می‌کند که در آغاز این مستند، تصاویر متعددی از مقر کومله‌های مسلح را نشان داده؛ و معلوم نیست گروهکی که به ادعای این شبکه، فعالیت مسلحانه ندارد، چرا باید مدام در حال فعالیت‌های نظامی باشد.
 
وقتی بی‌بی‌سی هم در حمایت از گروه تروریستی کومله دچار تناقض می‌شود
 
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب‌ها:

نظر شما