شناسهٔ خبر: 46038119 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – نوشهر خبر داد

دریافت سند کاداستر حریم ۶۰ متری دریا در غرب مازندران

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – نوشهر از دریافت سند تک برگ حریم ۶۰ متری دریا در غرب این استان برای نخستین بار در کشور خبر داد.

صاحب‌خبر -

عبدالرضا سنگاری در نشست خبری خود با جمعی از خبرنگاران که به مناسبت آغاز هفته منابع طبیعی برگزار شد، از دریافت سند تگ برگ برای حریم ۶۰ متری برای نخستین بار در کشور در حوزه این اداره کل خبر داد و گفت: برای تمامی حریم ۱۳۷ کیلومتر حوزه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری غرب مازندران سند کاداستر تهیه شده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۰۶ کیلومتر از ۱۳۷ کیلومتر حوزه اداره کل غرب مازندران آزاد سازی شده است، افزود: مابقی در اختیار دستگاههای نظامی، انتظامی و اداری است و با حمایت دستگاه قضا و توافق نامه ای که با مجتمع های رفاهی تنظیم شده است قرار است امکانات ساحل در اختیار مردم قرار گیرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران نوشهر با اشاره به اینکه یکی از اقدامات این اداره کل در اختیار قرار دادن حوزه شهری به شهرداری ها برای ایجاد فضای گردشگری ساحلی است، اظهار کرد: تعداد ۶۶ فقره متقاضی ایجاد اسکله و رستوران در ساحل و دریا هستند که در دست بررسی است .

سنگاری با اشاره به اجرای ۱۲۰ کیلومتر طرح کمربند سبز و تثبیت مالکیت اراضی ملی و مستثنیات گفت: از مجموع سه هزار کیلومتر مرز مشترک ۶۰۰ کیلومتر تثبیت شده است.

وی از تهیه سند کاداستر برای نخستین بار در کشور برای عرصه‌های طبیعی وساحلی در منطقه خبر داد و گفت: نیمی از اسناد تک برگ شده و پیش سند نیمی دیگر از اسناد در حال تهیه است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران نوشهر یکی از مشکلات فراروی عرصه‌های منابع طبیعی را سیلاب عنوان کرد و گفت: ۳۴ رودخانه خروشان در غرب استان جریان دارد و تاکنون سیلاب با آوردن درختان تنومند به حاشیه رودخانه خسارت‌های زیادی به بار آورده است.

سنگاری با بیان اینکه تاکنون ۱۰ بند سرشاخه گیر در غرب استان برنامه ریزی شده است، افزود: از این تعداد هشت بند سرشاخه گیر احداث شد و دو بند نیز در دست اجرا است.

وی با اشاره به اینکه نهالکاری هزار هکتار و زراعت چوب به میزان ۱۰۰ هکتار از عرصه های غرب استان در برنامه است، خاطر نشان کرد: در این حوزه تمامی مراکز جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و فرمانداری ها فعال شده تا بتوانیم سهم زراعت چوب را اجرایی کنیم.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران نوشهر به خسارات زیادی که دو آفت شب پره و بلایت به جنگل های هیرکانی بخصوص شمشادها به بار آورد، اشاره کرد و یادآور شد: برای نجات شمشادها در چند مرحله اقدام به محلول پاشی به صورت دوشی و موتوری شدیم و از آنجایی که محلول پاشی هوایی موجب بروز خسارت به سایر درختان می شد محیط زیست از آن ممانعت کرد.

سنگاری با بیان اینکه از مجموع ۸۵۰۰ هکتار شمشاد غرب مازندران پنج هزار هکتار به واسطه بلایت و سه هزار هکتار به واسطه آفت شب پره آسیب دیدند، متذکر شد: برای نجات شمشادها که گونه های منحصر بفردی هستند ۱۵ هزار اصله نهال به مرکز بذر آمل انتقال یافت و تعدادی نیز به نهالستان شهرپشت منقل کردیم.

انتهای پیام

نظر شما