شناسهٔ خبر: 46023693 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

کاشت ۱۰۰ میلیون درخت برای کمک به معیشت محرومان

دبیر پویش «درخت‌یاری»با اشاره به جزئیات برگزاری این پویش گفت: کاشت ۱۰۰ میلیون درخت جهت کمک به معیشت محرومان از اهداف این پویش است.

صاحب‌خبر -

وحید جلال‌پور، دبیر پویش «درخت‌یاری» در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس درباره برگزاری این پویش اظهار داشت: پویش درختکاری طی ۲۰ روز گذشته با همکاری تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون ۲۰۰ گروه مردمی به این پویش پیوسته‌اند.

وی افزود: همچنین تاکنون ۲۰۷ هزار درخت و به نوعی ۷۰۰ هکتار درخت باغی از طریق این پویش کاشته شده و ۲۳۰۰ نفر از محرومان کشور از طریق این پویش بهره‌مند شده‌اند و انشالله گره از مشکلات آنها باز خواهد شد.

دبیر پویش درختکاری با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان هفته آینده بیش از یک میلیون درخت از طریق این پویش کاشته شود، گفت: تاکنون استقبال زیادی از برگزاری این پویش انجام گرفته به طوری که یک خیر به تنهایی هزینه کاشت ۵۰ درخت را بر عهده گرفته است.

جلال پور خاطرنشان کرد: هزینه و سرانه کاشت هر درخت به طور متوسط ۳۰ هزار تومان است و این هزینه برای نخل‌های بزرگ ۲۰۰ هزار تومان و برای درختی مانند به لیمو ۵۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است و خیرین این مبالغ را برای کمک به محرومان در قالب کاشت درخت می‌پردازند. همچنین پویش‌های درختکاری در حال حاضر در سراسر کشور آغاز شده و پیش‌بینی می‌کنیم که از این طریق به کاشت ۱۰۰ میلیون درخت برسیم.

وی با بیان اینکه نگاه و برنامه‌های ما به این صورت بوده که پیش‌بینی می‌کنیم تا ۵ سال آینده به کاهش ۱۰۰ میلیون درخت از طریق برگزاری این پویش دست یابیم، گفت: البته با استقبالی که در حال حاضر از این پویش انجام گرفته گمان می کنیم در کمتر از سه سال به این موضوع دست یابیم.

دبیر پویش درختکاری تصریح کرد: برگزاری این پویش نفع عام دارند و علاوه بر اینکه به زیبایی عمومی و افزایش سرانه فضای سبز ایرانی‌ها کمک می‌کند و این اقدام در جهت کمک به معیشت خانواده های محروم انجام گرفته است همچنین همه درختان مستمر، بومی و غیر مضر است و سازگار با استان‌های مختلف کاشته می شوند.

 وی یادآور شد: پویش ملی «درخت یاری» باشعار درخت کاری برای یاری و با هدف کاشت یک میلیون درخت مثمر و بومی با حمایت بزرگ ترین حامی خود بنیاد علوی، بازوی محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان و با حضور بیش از ۲۵۰ گروه جهادی، مردمی، خیریه، مسجد، سمن و هیأت مذهبی آغاز به کار کرده است.

جلال پور اعلام کرد: سایت پویش درخت‌یاری به آدرس www.Derakhtyari.ir جهت کسب اطلاعات بیشتر و با امکان عضویت در باشگاه درختیاران و شرکت در جشنواره های مرتبط فعالیت خود را آغاز کرده است.

برچسب‌ها:

نظر شما