در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه دلمه پیاز آشنا کنیم.
برای مواد میانی دلمه
گوشت چرخکرده ۲۰۰گرم
لپه دوسوم پیمانه
برنج نصف پیمانه
مرزه خشک شده یک ق. غ سر خالی
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
رب به میزان لازم
استاک گوشت یک عدد
پیاز یک عدد بزرگ
طرز تهیه:
سر و ته پیاز و میگیرید و قسمت انتهاش و جدا میکنید و به صورت عمیق گود میکنید، از ارتفاع پیاز یه برش میزنید تا وسط پیاز، نصفش بدون برش میمونه، داخل آبجوش ده دقیقه بجوشه تا نرم بشه، بعد داخل آب سرد بندازید و آروم لایه هاش و جدا کنید، لپه و برنج و نیم پز کنید، با گوشکوب بکوبیدش، بعد با چرخکرده و مرزه و تخم مرغ و پیاز رنده شده و ادویهها ورز بدید تا چسبنده بشه، بین هر لایه پیاز مقداری از موادتون بریزید، در قابلمهای پیاز داغ کنید و رب بهش اضافه کنید و زردچوبه و استاک گوشت، بعد یک لیوان آبجوش بریزید، من دوتا آلو انداختم توش، بعد دلمه هارو بچینید تو سس، نیم ساعت با حرارت ملایم تا کامل بپزه.
منبع: شبکه آشپزی
∎
نظر شما