در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش میدهیم.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.
بیشتربخوانید
- آموزش آشپزی؛ از رمز و رازهای خوشمزه و قرمز شدن ماکارونی با سویا و کباب عربی با گوشت و بادمجان تا دسر جذاب رز چیز کیک + تصاویر
به آشپزخانه مجازی خوش آمدید
ترفندهای صحیح تفت دادن زرشک برای پفدار و خوش رنگ شدن آن
آموزش مخملی کردن کیک و دسر؛ زیبا و مجلسی + تصاویر
۲۰ راز برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه کتلت هندی لقمهای ؛ یک کتلت متفاوت و بسیار خوشمزه
طرز تهیه کوفته ترش بسیار خوشمزه
طرز تهیه سوسه کباب سیکا؛ یک غذای خوشمزه مازندرانی
۲ طرز تهیه شیربرنج مجلسی و خوشمزه + نکات مهم آب ننداختن شیر برنج
طرز تهیه کاپ کیک خرما خانگی؛ عصرانهای مقوی و خوشمزه
طرز تهیه خوراک پیکادیلو مکزیکی ؛ خوشمزه و لذیذ
۱۲ راز خوشمزه شدن کتلت، شامی و کوکو + ترفندهای وا نرفتن آنها
طرز تهیه آش ابودردا، اصلی ترین غذای شب چهارشنبه سوری
انتهای پیام/
نظر شما