شناسهٔ خبر: 45954708 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

سرپرست استانداری ایلام خبر داد؛

افزایش دفاتر تسهیل گری برای کاهش آسیب های اجتماعی در ایلام

ایلام-سرپرست استانداری ایلام از افزایش دفاتر تسهیل گری برای کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق مختلف استان ایلام خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نوذری عصر روز یکشنبه در نشست شورای راهبردی جمعیت استان، نقش دفاتر تسهیل گری را در کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار موثر دانست و اظهار کرد: میزان این دفاتر در کل استان به ویژه مناطق محروم استان باید افزایش یابد.

وی اضافه کرد: برای کاهش میزان آسیب‌های اجتماعی، افزایش نشاط اجتماعی، امید به زندگی و همچنین رفع مشکلات مردم باید تصمیمات لازم برای ایجاد و افزایش واحدهای تسهیل گری در تمامی شهرستان‌های استان اتخاذ شود.

وی یادآور شد: پس از تاسیس واحدهای تسهیل گری در شهرستان‌ها، باید هر واحد برنامه‌های متعدد و متنوعی در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی داشته باشد.

سرپرست استانداری ایلام تاکید کرد: فعالیت و مداخله مثبت و به هنگام واحدهای تسهیل‌گری مستقر در هر شهرستان می‌تواند در شیوه و نوع زندگی جوانان و افزایش امید به زندگی و ایجاد نشاط اجتماعی مردم آن منطقه موثر باشد.

وی افزود: بیان مسئله، میزان و نوع آسیب اجتماعی در هر منطقه و استان باید توسط محققان و صاحب نظران مرتبط با حوزه اجتماعی مطرح و برای کاهش و رفع آسیب‌های موجود نیز همواره در تمام سطوح و هر منطقه باید از ایده و نظریه‌های این قشر بهره گرفت و به عنوان چراغ راه از آن راهکارها استفاده کرد.

نیازمند گفتگوی بیشتر در تعاملات اجتماعی هستیم

نوذری عنوان کرد: برای جلوگیری از کاهش میزان جمعیت و همچنین جلوگیری از افزایش میزان طلاق باید برنامه ریزی های مدون و مستمر توسط نخبگان و صاحب نظران ارائه شود.

وی یادآور شد: برای بهره مندی مدیران استان به ویژه مدیران حوزه اجتماعی و فرهنگی باید صاحب نظران حوزه‌های اجتماعی و روانشناسان در اینگونه نشست‌ها حضور یابند و از نظرات آنان نیز در طرح‌ها و برنامه‌ها پیش رو استفاده شود.

سرپرست استانداری ایلام با عنوان این مطلب که جمعیت هر کشور ابزار قدرت، تکنولوژی و مولفه یک نظام سیاسی است، افزود: کشور ما در اوایل دهه شصت بالاترین نرخ رشد جمعیت در دنیا را به خود اختصاص داده بود، اما در حال حاضر نرخ رشد جمعیت در کشور نگران کننده و باید برای بهبود این نرخ برنامه ریزی داشته باشیم.

وی در ادامه به موضوع تاب آوری اجتماعی و نقش آن در افزایش تنش و درگیری بین افراد اشاره کرد و گفت: هر چقدر میزان تاب آوری اجتماعی در یک جامعه کم باشد، احتمال افزایش آسیب‌های اجتماعی نظیر خودکشی، تنش، درگیری بیشتر است که باید در این راستا نیز برنامه ریزی ها و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

نوذری در پایان از نقش گفتگو در حل مسائل اجتماعی گفت و تصریح کرد: امروز بیش از هر زمانی نیازمند گفتگوی بیشتر در تعاملات اجتماعی هستیم و هر چقدر در این زمینه ظرفیت سازی کنیم منازعات کم و تحمل نظر مخالف و تضارب آراء بیشتر می‌شود.

نظر شما