شناسهٔ خبر: 45881213 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نماینده | لینک خبر

دغدغه مجلس ارزانی و رفاه و آسایش ملت است/ وزرا به کارکرد خودشان عنایت داشته باشند

خانه ملت

نایب رئیس مجلس با اشاره به پیام های توئیتی برخی وزرا در حمایت از مردم و ارزانی گفت: دغدغه مجلس تحقق فرامین رهبری و ارزانی اجناس مورد نیاز مردم است، وزرا به جای توئیت کردن به کارکرد خودشان عنایت داشته باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش «نماینده» علی نیکزاد ثمرین در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۶ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ گفت: دغدغه مجلس تحقق فرامین رهبری، ارزانی و رفاه و آسایش ملت است، بنابراین وزرایی که توئیت می زنند و از مردم و ارزانی دفاع می کنند، به کارکرد خودشان عنایت داشته باشند، لذا در شأن کسانی که ۷ سال در مسند وزارت بوده اند و هم اکنون از ارزانی و معیشت مردم دفاع می کنند، نیست، چرا که حرف غیرواقع می زنند.

۶.۵ میلیون مستاجر و ۳ میلیون نفر حاشیه نشین در کشور وجود دارد

نایب رئیس مجلس در ادامه پیرامون پیشنهادی که درباره ارائه اراضی رایگان برای ساخت خوابگاه متاهلین مطرح شده بود، به قانون برنامه ششم توسعه و احکام دائمی برنامه های توسعه ای اشاره کرد و افزود: براساس ماده ۱۰۰ قانون برنامه، به وزارت راه و شهرسازی و سازمان ملی زمین و مسکن اجازه داده شده نسبت به واگذاری اراضی دولتی با کاربری عمومی، آموزشی، فرهنگی و بهداشتی و ورزشی به سازمان های دولتی ذیربط به قیمت تمام شده و به بخش خصوصی با قیمت کارشناسی روز اقدام شود.

وی ادامه داد: حداقل سالانه یک میلیون مسکن باید ساخته شود، ما ۶.۵ میلیون مستاجر در کشور داریم، ۳ میلیون نفر حاشیه نشین هستند و ۷۲ هزار هکتار بافت فرسوده داریم و واگذاری زمین رایگان امکانپذیر نیست، زیرا اراضی باید آماده سازی شوند و اگر زمینی واگذار شود و آبادسازی انجام نگیرد، چطور می توان نسبت به ساخت خوابگاه یا هر سازه دیگر اقدام کرد.

نیکزاد با تاکید بر اجرای فرمول کلی که در قانون پیش بینی شده است، گفت: اراضی با قیمت تمام شده باید به دستگاه های دولتی واگذار و به صورت مزایده یا با قیمت کارشناسی به بخش خصوصی واگذار شود.

نایب رئیس مجلس یازهم یادآور شد: در حال حاضر پرونده های بسیاری در سازمان بازرسی کل کشور یا ارگان های نظارتی و اطلاعاتی در مورد اراضی است که در کلانشهرها واگذار شده اند و تغییر کاربری یافته اند، بنابراین اجرای برنامه ششم توسعه و احکام دائمی برنامه های دائمی توسعه ای ضروری است.

برچسب‌ها:

نظر شما