شناسهٔ خبر: 45297411 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه خمیر همه کاره خانگی، برای پیتزا و پیراشکی

در گزارش زیر طرز تهیه خمیر همه کاره خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خمیر همه کاره خانگی آشنا کنیم.

مواد لازم:
آرد -۳ لیوان
خمیر مایه –یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ -یک عدد
آب -یک لیوان
روغن مایع - یک فنجان
نمک - یک قاشق چای‌خوری
شکر- یک قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پاتلیجان کباب ترکیه‌ای و خورش ترش کباب معروف گیلانی تا کیک براونی خیس + تصاویر

طرز تهیه:

۱- اولین مرحله برای شروع کار عمل آوردن خمیر مایه است.

۲- در یک کاسه آب ولرم (دست را نسوزاند) به همراه خمیر مایه و یک قاشق شکر بریزید و هم بزنید و زمان دهید تا خمیر مایه کف کند.

۳- آرد و نمک را با هم الک کنید و در یک ظرف بریزید و تخم مرغ و روغن را هم بزنید و به آرد اضافه کنید.

۴- کمی هم بزنید و سپس خمیر مایه عمل آمده را به مواد داخل ظرف اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.

۵- خمیر را باید از زیر به رو و از رو به زیر مانند نانوایی ها، ورز دهید. در حدود ۵ دقیقه ورز دادن کافی است.

۶- خمیر جادویی را در کاسه بگذارید و با کف دست روغنی، کمی روی خمیر جادویی را چرب کنید و روی ظرف را با دستمال نخی بپوشانید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا خمیر حجیم شود.

۷- بعد از استراحت، خمیر جادویی آماده است و شما پس از مرحله استراحت دادن به خمیر می‌توانید از آن استفاده کنید یا آن را فرم دهید و با وردنه باز کنید و سپس در فریزر قرار دهید.

نکات
عمر نگهداری خمیر تا یک ماه است.
می‌توانید از این خمیر در تهیه انواع خمیر پیتزا و پیراشکی و... استفاده کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

نظر شما