شناسهٔ خبر: 45297030 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه تاوا کباب خوشمزه و مخصوص تبریزی

در گزارش زیر طرز تهیه تاوا کباب را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه تاوا کباب آشنا کنیم.

مواد لازم برای تاوا کباب برای ۵ نفر:
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حل کرده ۱ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی حلقه کرده ۳ عدد

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پاتلیجان کباب ترکیه‌ای و خورش ترش کباب معروف گیلانی تا کیک براونی خیس + تصاویر

طرز تهیه تاوا کباب:

ابتدا پیاز را رنده کنید. حالا با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زعفران ورز دهید تا مایه‌ی یکدست و چسبنده‌ای بدست آید.

آنگاه هر بار از گوشت به اندازه‌ی یک گردو بردارید و بین دو کیسه‌ی نایلونی بگذارید و آن را تخت و صاف کنید.

اینک در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و گوشت را در آن سرخ کنید، اکنون رب گوجه فرنگی را در تابه قدری تفت دهید، کباب‌ها را در تابه بچینید و روی آن گوجه فرنگی‌ها را قرار دهید.

سپس در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم بپزید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

نظر شما