شناسهٔ خبر: 45293228 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه کوفته مرغ مجلسی و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه کوفته مرغ مجلسی و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

طرز تهیه کوفته مرغ مجلسی و خوشمزه ترکی اختصاص را در مطلب زیر به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

گوشت بدون پوست و استخوان مرغ: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد متوسط

سیر: ۱ حبه

جعفری: ۳ قاشق غذا خوری (ساطوری شده)

تخم مرغ: ۱ عدد

آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل و دارچین: به میزان لازم

پاپریکا و فلفل قرمز: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

زردچوبه و روغن: به میزان لازم

کشکش و گردو: به میزان دلخواه

زرشک: در صورت دلخواه

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری

آبلیمو: ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کوفته مرغ مجلسی

در اولین مرحله از دستور پخت کوفته مرغ خوشمزه از استخوان نداشتن گوشت مرغ مطمئن شوید. مهم نیست گوشت ران باشد یا سینه مرغ. آن را چرخ کنید. پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را رنده کنید. جعفری را ساطوری ریز خرد کرده و به مرغ اضافه کنید. تخم مرغ را اضافه کنید. زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز، پاپریکا و پودر زنجبیل و دارچین را به مخلوط اضافه کنید. همه مواد را با هم ورز دهید در حدی که ماده به دست آمده به دست نچسبد.

به اندازه یک گردو از مواد بردارید و به شکل دایره‌ای گلوله کنید. داخل گلوله‌ها را یک حفره با دست ایجاد کنید و داخل آن را مغز گردو و کشمش بریزید. اگر با طعم شیرین کشمش در غذا کنار نمی‌آیید، می‌توانید به جای آن از زرشک استفاده کنید.

در یک تابه یا در سرخ‌کن روغن کافی بریزید و اجازه دهید به اندازه کافی داغ شود. کوفته‌ها را در تابه بیندازید و سرخ کنید تا حدی که طلایی شود.

یک پیاز دیگر را نگینی خرد و در یک قابلمه با سایز مناسب، با روغن سرخ کنید. به اندازه یک قاشق غذاخوری به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید و با پیاز و روغن تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. به دلخواهتان از ادویه‌هایی که دوست دارید، استفاده کنید و کوفته‌های مرغ را در آن بریزید و کمی تفت بدهید. به اندازه ۲ لیوان دسته دار فرانسوی به آن آب جوش اضافه کنید.

به اندازه یک قاشق غذاخوری آبلیمو و در ۱۰ دقیقه پایانی به مواد اضافه کنید. وقتی غلظت سس به حد کافی رسید و دیگر آبکی نبود، حرارت را قطع کرده و کوفته‌های مرغ را در ظرف مناسب سرو کنید.

نکته: کوفته مرغ را با نان و سبزی خوردن تازه و ماست سرو کنید.

فوت و فن‌های طرز تهیه کوفته مرغ مجلسی

*می‌توانید در طرز تهیه این کوفته قلقلی و لذیذ از مقداری زنجبیل تازه رنده شده برای طعم و عطر بیشتر استفاده کنید.

*می‌توانید پیاز و فلفل دلمه را به جای رنده کرن، با مرغ در چرخ گوشت بیندازید و چرخ کنید.

*در صورت تمایل از یک قاشق چای‌خوری آرد برای انسجام بیشتر مواد این کوفته خوشمزه استفاده کنید. گاهی اوقات در طرز تهیه کوفته مرغ مانند کوفته تبریزی از برنج هم استفاده می‌شود.

*بهتر است قبل از گلوله کردن کوفته‌ها به مدل حداقل نیم‌ساعت مواد را در یخچال بگذارید.

*دستتان باز است که کشمش، زرشک و گردو را کلا از دستور پخت کوفته مرغ تبریزی مجلسی حذف کنید که در این صورت کوفته مرغ ساده خواهید داشت.

*می‌توانید کوفته‌ها را در آرد سوخاری بغلتانید و کوفته مرغ سوخاری مجلسی درست کنید.

*از اضافه کردن آب سرد به کوفته‌های مرغ خودداری کنید. این کار باعث می‌شود کوفته‌هایتان شل شده و از هم باز شود.

* اگر می‌خواهید کوفته مرغتان طعم ملس بگیرد از چند برگ زردآلو هم در سس کوفته مرغ استفاده کنید. همچنین می‌توانید به جای استفاده از زرشک درون کوفته‌ها، زرشک را سرخ کنید و در هنگام سرو روی کوفته‌ها بریزید.

*طرز تهیه کوفته مرغ ارومیه‌ای هم مشابه همین دستور پخت است و گاهی در سس آن از قارچ‌های ورقه‌ای سرخ شده استفاده می‌شود.

نظر شما