شناسهٔ خبر: 45283478 - سرویس عکس
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

Getty Getty

کارخانه تولید پنیر در استرالیا

پنیر را از دَلَمه ‌شدن شیر، معمولاً شیر گاو، گاومیش، شتر، بز و گوسفند تهیه می‌کنند. شیر از طریق کشت باکتری‌ها ترش (اسیدی) می‌شود. سپس با اضافه شدن آنزیم مایه پنیر (Rennet) یا یک جایگزین (مانند اسید استیک یا سرکه) دلمه می‌شود و شیر بسته ‌شده و آب پنیر به‌دست می‌آید. بیشتر پنیرها در درجه حرارت پخت ‌و پز ذوب می‌شوند.

نظر شما