شناسهٔ خبر: 45275358 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه کوبیده ماش و قمری؛ خوشمزه و متفاوت

در گزارش زیر طرز تهیه کوبیده ماش و قمری را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کوبیده ماش و قمری آشنا کنیم.

 مواد لازم:

برنج نیم کوب: یک دوم پیمانه
روغن کنجد: به میزان لازم
کلم قمری: یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل،
ادویه کاری: به میزان لازم
ماش: یک و یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ
تره، جعفری، شوید: ۵۰۰ گرم
مرزه، ترخون خشک: به میزان لازم

بیشتر بخوانید

روش تهیه:
برای تهیه کوبیده ماش و قمری ابتدا ماش و برنج را از قبل خیس می‌کنیم. سبزیجات را به شکل تکه‌های بزرگ خرد می‌کنیم. کلم قمری را درشت خرد می‌کنیم. ماش، برنج، سبزیجات و کلم قمری را با آب و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می‌پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس مرزه، ترخون و ادویه را نیز افزوده و مجدداً کمی تفت می‌دهیم. پیاز را به مواد قبلی افزوده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. وقتی که غذا کاملاً پخته و آبش تمام شد، آن را می‌کوبیم.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

نظر شما