شناسهٔ خبر: 45275192 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه سوپ تمبر هندی ترش و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه سوپ تمبر هندی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه سوپ تمبر هندی آشنا کنیم.

مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:

گشنیز (ساطوری خرد‌شده) یک دوم پیمانه
نعنا تازه (ساطوری خردشده) یک دوم پیمانه
پیاز (نگینی خرد‌شده) ۱ عدد
سیر (له شده) ۲ حبه
موز سبز (خردشده) ۲ عدد
فلفل چیلی (خرد‌شده) ۱ عدد
پودر زیره سبز ۱ قاشق سوپخوری
پودر دانه گشنیز ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت ۲/۵ پیمانه
عصاره تمبر‌هندی یک چهارم پیمانه
شیر نارگیل یک و یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن کنجد یک سوم پیمانه

بیشتر بخوانید

  • آموزش آشپزی؛ از تاوک شیش ترکیه‌ای با گوشت و مرغ و کوفته لپه یزدی تا تراول کیک پرتقال با طعمی بی نظیر + تصاویر

طرز تهیه سوپ تمبر هندی:

روغن کنجد (یا روغن مایع) را درون تابه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.

سیر، نیمی از فلفل چیلی، پودر زیره سبز و پودر دانه گشنیز را به مواد افزوده، سپس آن را کمی تفت دهید. بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

موز، آب گوشت (یا آب مرغ)، تمبر‌هندی (از قبل داخل کاسه‌ای با مقداری آب ولرم خیس و از صافی ردشده) و شیر نارگیل را به مواد افزوده و بگذارید تا به جوش آید. سپس در تابه را بگذارید تا موز نرم شود.

مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد. سپس بقیه فلفل‌چیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش جان کنید.


منبع:بیتوته

انتهای پیام/

 

نظر شما