شناسهٔ خبر: 45274193 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه املت دنور یک صبحانه خوشمزه و مجلسی

در گزارش زیر طرز تهیه املت دنور را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، املت در دسته غذا‌های سریع و راحت قرار می‌گیرد. املت دنور را می‌توانید برای صبحانه یا عصرانه درست کنید، خیلی هم سریع آماده می‌شود.

مواد لازم برای املت دنور:

تخم مرغ بزرگ چهار عدد
شیر نصف فنجان
ژامبون کمی درشتتر خرد شده ۵۰ گرم
فلفل سبز دلمه‌ای نصف فلفل
پیاز درشت نصف پیاز
قارچ چند عدد
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
کره برای سرخ کردن
نمک و فلفل به مقدار لازم

بیشتر بخوانید

طرز تهیه املت دنور:
قارچ، فلفل دلمه‌ای و پیاز خرد شده و ژامبون‌ها را کمی تفت می‌دهیم تا نرم شود.

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه خوب هم می‌زنیم به همراه شیر و نمک و فلفل تا یک مایه یک دست بشود.

کف ماهی تاب را چرب کرده وقتی کره داغ شد نیمی از مایع تخم مرغ‌ها را کف آن می‌ریزیم تا سفت شود.

قارچ، فلفل دلمه‌ای و پیاز خرد شده و ژامبون را در گوشه تخم مرغ‌ها می‌ریزیم و روی آن را با پنیر چدار رنده شده می‌پوشانیم و نیمه دیگر تخم مرغ‌ها را روی آن‌ها بر می‌گردانیم.

در تابه را می‌گذاریم برای چند دقیقه تا پنیر آب بشه. در نهایت در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/

 

نظر شما