شناسهٔ خبر: 45162717 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه کامل پلوی سنتی فرانسوی

اگر می‌خواهید پلوی سنتی فرانسوی درست کنید این مطلب به شما کاملا کمک خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پلوی سنتی فرانسوی از جمله غذاهای خوشمزه ای است که البته درست کردن آن کمی زحمت دارد. این غذا برای مهمانی ها هم مناسب است. زیرا هم طعم شیرین و خوبی دارد و هم ظاهرش زیبا و رنگارنگ است.


مواد لازم برای پلوی سنتی فرانسوی:

هویج تازه (رنده شده) - ۳ عدد

برنج - ۴ پیمانه

نخود فرنگی - ۱۵۰ گرم

کشمش - یک پیمانه

پیاز بزرگ خرد شده - ۲ عدد

مرغ - ۳ تکه بزرگ

هل کوبیده -یک قاشق چای‌خوری

ادویه - به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی -۶ قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن - به مقدار لازم

بیشتر بخوانید

دستور پخت پلوی سنتی فرانسوی

1- در ابتدا تکه‌های مرغ را سرخ می‌کنیم و جدا می‌گذاریم.

2- پیاز را جدا سرخ می‌کنیم.

3- برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد خیس می کنیم و سپس آن را هم می جوشانیم و در آبکش می‌ریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد.

4- سپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رنده شده به همراه کشمش و نخود فرنگی و همین طور رب گوجه فرنگی و ادویه جات و هل را اضافه می کنیم و در آخر کار برنج آبکش شده را هم به آن می افزاییم و همه را خوب مخلوط می‌کنیم و با حرارت کم می‌گذاریم تا دم بکشد.

منبع:روزنامه خراسان

انتهای پیام/

 

نظر شما