شناسهٔ خبر: 45156638 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

شبستان گزارش می‌دهد

گیلان در سوگ شهادت حضرت زهرا(س)/ مساجد میزبان عزاداران فاطمی

همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) مردمان غرب گیلان در سوگ شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) نشستند و مساجد میزبان عزاداران فاطمی بودند.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری شبستان،_گیلان، مائده فلاحتکارضیابری: همزمان با سالروز شهادت دخت بزرگوار نبی‌اکرم(ص)، ویژه‌برنامه‌های سوگواری دهه فاطمیه با توجه به شرایط خاص کرونا در شهر، به شکلی متفاوت از سال‌های گذشته، اما با همان شور و عظمت همیشگی برگزار شد.

 

در آستانه سالروز شهادت حضرت زهرا(س)، مساجد، بقاع متبرکه و میادین شهر سیاه‌پوش و  ویژه برنامه‌هایی نیز با رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی در مساجد برگزار شد.

 

در این محافل و مجالس معنوی، تعدادی از کارشناسان و مدرسان حوزه و دانشگاه در سخنانی با بیان فضایل و مناقب آن حضرت به ضرورت مطالعه سیره و شخصیت این بانوی نمونه اسلام پرداختند.

 

همچنین برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تعدادی از مجالس عزاداری و سوگواری آن حضرت در فضای مجازی همراه با برنامه‌های متنوع فرهنگی، بصیرتی و مذهبی برای مردم مومن برگزار و پخش شد .

 

 

کانون‌های مساجد صومعه‌سرا میزبان عزاداران فاطمی

«علیرضا آماده» با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار کرد: همزمان با شب شهادت این بانوی بزرگوار ویژه برنامه‌ای در مسجد آیت‌الله ضیاببری ضیابر برگزار شد.

 

مسئول کانون فرهنگی هنری مسجد آیت‌الله ضیابری ضیابر با اشاره به اینکه شام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) هم امشب در این مسجد برگزار می‌شود افزود: حجت‌الاسلام عباس‌زاده از اساتید حوزه و دانشگاه به سخنرانی و کربلایی احمد قنبری و حاج سینا پورمحسن در این مراسم به مداحی می‌پردازند.

 

وی گفت: شهادت حضرت زهرا(س) تاریخ بلندی به اندازه تاریخ ولایت بوده و درسی برای دفاع از ولایت و امامت انسان کامل، دفاع از توحید و نبوت و معاد، دفاع از عدالت و امامت است.

 

آماده تصریح کرد: قطعاً اگر فاطمه زهرا (س) الگوی زنان جامعه ما شوند، در دامن زنان جامعه ما بهترین و ساخته‌شده‌ترین مردان تربیت خواهند شد.

 

 

* ویژه مراسم شهادت حضرت   زهرا(س)در مسجد درویش محبعلی بوئین فومن  

«یعقوب جعفری» با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار کرد: ویژه مراسم شهادت دخت نبی مکرم اسلام(ص) در مسجد درویش محبعلی بوئین فومن برگزار شد.

 

مسئول کانون فرهنگی هنری امام جعفر صادق(ع) مسجد بوئین افزود: حجت‌الاسلام موسوی امام جماعت این مسجد به سخنرانی و کربلایی رستم‌زاده به مداحی پرداختند.

 

وی با بیان اینکه سخنران این مراسم در راستای فضایل اخلاقی این بانوی بزرگوار سخنرانی به عمل آورد گفت: حضرت فاطمه(س) نزد مسلمانان برترین و والامقام‌ترین بانوی جهان و برگزیده زنان عصر خویش بوده است.

 

جعفری خاطرنشان کرد: الگوی زندگی حضرت زهرا(س) کهنه شدنی نیست، چرا که صفات اخلاقی هیچ‌گاه به‌مرورزمان کهنه نمی‌شوند و همان‌گونه که ۱۴ قرن پیش صداقت، امانت و عدالت نیک بوده است، امروز نیز آن‌ها همین جایگاه را دارند. عبادت، صداقت، همسر داری، فرزند داری، ادب و دفاع از ولایت حضرت زهرا(س) هیچ زمانی کهنه نمی‌شود.

 

*برگزاری دسته عزاداری خیابانی در صومعه‌سرا

همزمان با سالروز شهادت بی‌بی دوعالم حضرت فاطمه زهرا(س) دسته عزاداری خیابانی از مقابل سپاه صومعه‌سرا تا مسجد جعفری این شهرستان برگزار شد و مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این هیئت شرکت کرند.

 

 

گفتنی است، حضرت فاطمه(س) در سال پنجم پس از بعثت و در روز ۲۰ جمادی الثانی در مکه معظمه در خانه حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام و حضرت خدیجه(س) به دنیا آمد و  نام مبارک آن حضرت، فاطمه است و برای ایشان القاب و صفات متعددی همچون زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه نیز ذکر شده و ام‌الحسین، ام‌الحسن، ام‌الائمه و ام ابیها از جمله کنیه‌های این بانوی مطهر اسلام است

.

سراسر زندگانی صدیقه طاهره(س)، مملو از مکارم اخلاق و رفتارهای نمونه انسانی است، با امام علی(ع) پیشوای اول شیعیان ازدواج کرد و در تمامی برهه‌های حساس زندگی در کنار آن امام بود و از آن حضرت حمایت می‌کرد، حضرت زهرا(س) در همسرداری و مهر مادری الگوی جهانیان است.

 

در دامن پاک فاطمه زهرا(س) ۲ امام بزرگوار و ۲ شخصیت ممتاز عالم بشری، امام حسن(ع) مظهر حلم و وقار و امام حسین(ع) سرور شهیدان تربیت یافتند و سلسله امامت و ولایت را استمرار بخشیدند و نیز زینب‌کبری(س) حماسه‌ساز روز عاشورا که پیام حسینی و حماسه عاشورا را در جهان اعلام کرد.

 

سرانجام حضرت فاطمه(س) بر اثر شدت ضربه و لطمه ای که بر اثر هجوم به خانه‌اش و وقایع پس از آن وارد بیمار شد و در بستر بیماری افتاد. در ایام بیماری حضرت روزی امام علی (ع) را فراخواند و آن حضرت را وصی خویش قرار داد و وصیت کرد  که پس از وفاتش، او را شبانه غسل ،کفن و دفن کند و احدی که در حق او ستم روا داشتند در تدفین و اقامه نماز بر پیکرش حاضر نباشند.

 

حضرت فاطمه زهرا(س) در حالی که از عمرش ۱۸ سال بیشتر نمی‌گذشت به روایتی در ۱۳ جمادی‌الاول سال ۱۱ هجری قمری و بنا بر روایتی دیگر در سوم جمادی‌الثانی سال ۱۱ هجری قمری به شهادت رسید.

 

 

 

 

پایان پیام/526

نظر شما