شناسهٔ خبر: 45141124 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس جهاددانشگاهی تاکید کرد:

حراست از انقلاب با اتکا به توان دفاعی دانش بنیان کشور

رئیس جهاد دانشگاهی در پیامی به نخستین یادواره‎ی مجازی گرامیداشت شهدای جهاد دانشگاهی، تاکید کرد: حراست از انقلاب با اتکا به توان دفاعی دانش بنیان کشور باعث می‎شود دشمنان انقلاب، جسارت تعرض به میهن اسلامی ما را نداشته باشند و تحقق اقتدار اقتصاد دانش بنیان کشور باعث به وجود آوردن یک جامعه که تضمین کننده رفاه و سعادت دنیوی و اخروی برای مردم باشد، خواهد شد.

صاحب‌خبر -

در متن پیام دکتر حمید رضا طیبی که در نخستین یادواره مجازی گرامیداشت شهدای جهاد دانشگاهی قرائت شد، آمده است:

《مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا》

خدمت همه مهمانان و بینندگان عزیز در نخستین یادواره مجازی شهدای جهاد دانشگاهی، سلام عرض می‎کنم. فرا رسیدن شهادت حضرت زهرا (س) را تسلیت می‎گوییم و به روح پرفتوح امام خمینی (ره)، احیاگر فرهنگ جهاد و شهادت در عصر حاضر، همه‎ی شهدای عظیم‎الشان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهیدان مظلوم ترور و مدافعان حرم سلام و درود می‎فرستیم و یاد و خاطره‎ی شهدای والا مقام جهاد دانشگاهی را گرامی می‎داریم. از عزیزان شرکت کننده در این مراسم نورانی و همکاران دست اندر کار در همه واحدها و معاونت فرهنگی نیز سپاسگزاری داریم.

بررسی و مطالعه‎ی زندگی شهدا، وصیت نامه‎ها و آثار به جا مانده از آن عاشقان و شیفتگان راه حق و حقیقت که غالبا جوان بودند و تعصی آنان به دین مبین اسلام و ائمه‎ی اطهار (ع) و حضرت زهرا (س) به خوبی نشان می‎دهد که تا چه اندازه به الگوی زندگانی دینی به ویژه آنچه که از مکتب اهل بیت عصمت و طهارت(ع) اندوخته بودند، عقیده داشته و حیاتشان مشحون از جهاد و تلاش خستگی‎ناپذیر برای خودشان بود.

هنوز از سالگرد شهادت سردار دل‎ها، شهید حاج قاسم سلیمانی در 13 دی ماه و شهادت دانشمند بزرگمان، دکتر فخری‎زاده و نیز سالگرد فقدان دانشمند برجسته، زنده یاد دکتر فاطمی آشتیانی در 14دی ماه فاصله نگرفته‎ایم، این الگوها در واقع همان رهروان مکتب فاطمی و ائمه اطهار (ع) هستند.

ما در این نهاد شاهد بودیم که شهدای جهاد که جمعیت غالب آنان، دانشجو یا دانش آموخته دانشگاه بودند، در چه عرصه‎های متنوعی پا در میدان گذاشته و عده‎ای از این عزیزان به جبهه‎ها می‎رفته و مسئولیت‎های مهمی را متقبل می‎شدند و جهاد رو در رو با دشمن بعثی را انتخاب می‎کردند، عده‎ای دیگر نیز با درک نیاز پشتیبانی و مهندسی و تعمیر و ساخت عدوات جنگی در اوج تحریم تسلیحاتی، قدرت ایمان، ابتکار و دانش خود را به پای کار آرودند و به همراه سایر همرزمان خود در این نهاد مقدس نقش‎های مهمی در پیروزی رزمندگان دفاع مقدس ایفا نموده و در اینجا جا دارد به حق آنان را بنیان گذاران دفاع دانش بینان کشور بنامیم.

عده‎ای دیگر مسئول ساماندهی اعزام اساتید و دانشجویان و انجام برنامه‎ریزی منظم در این رابطه‎ها بودند. برخی از جهادگران عزیزمان در حوزه فرهنگی برای حفظ و تقویت روحیه‎ی رزمندگان و خنثی سازی جنگ روانی دشمن را در دستور کار داشتند و عده‎ای نیز در حوزه علوم پزشکی جهاد دانشگاهی، کار اعزام نیروهای متخصص و درمان مجروحان را پیگیری می‎نمودند، در همه‎ی این فعالیت‎ها هدف به کارگیری توان علمی این نهاد در خدمت به لجستیک جنگ تحمیلی علیه کشورمان بود چیزی که امروز از آن به دفاع دانش بنیان یاد می‎کنند.

اولین عضو جهاد دانشگاهی در آذر 59 یعنی چند ماه پس از تشکیل این نهاد انقابی به شهادت رسید، تعداد دیگری از اعضای نهاد که در حوزه ی فرهنگ و خنثی کردن توطئه‎های منافقان، کوردلان و وابستگان به بیگانه فعالیت می‎کردند، مورد کینه آنان قرار گرفته و ترور شدند، اما نقطه عطف معراج شهدای جهاد دانشگاهی، بیست و هفتم دی ماه سال 65 بود، زمانی که کارگاه ساخت عدوات و تجهیزات نظامی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی در دانشکده فنی تبریز هدف بمباران جنگنده‎های متجاوز بعثی قرار گرفت و 22 تن از اعضای جهاد دانشگاهی در آن حادثه به فیض شهادت نائل و هفت تن نیز جانباز گردیدند.

شورای معاونان جهاد دانشگاهی در سال 1396این روز را به عنوان روز شهدای جهاددانشگاهی تعیین نموده و تصویب کردند. وظیفه اصلی همه ما در جهاد دانشگاهی تلاش برای تحقق آرمان‎های شهدای انقلابی اسلامی است. حراست از انقلاب با اتکا به توان دفاعی دانش بنیان کشور باعث می‎شود دشمنان انقلاب، جسارت تعرض به میهن اسلامی ما را نداشته باشند و تحقق اقتدار اقتصاد دانش بنیان کشور باعث به وجود آوردن یک جامعه که تضمین کننده رفاه و سعادت دنیوی و اخروی برای مردم باشد، خواهد شود.

امروز با افتخار، شهیدان را ارج می‎نماییم که تلاش گسترده‎ای در این نهاد مقدس که در جنگ اقتصادی با دشمن و نیز در خدمت میهن اسلامی در جریان است و محتاج دعای خیر آن‎ها در این مبارزه‎ی سخت و سنگین هستیم، از همکاران خدوم در معاونت فرهنگی و روابط عمومی جهاد دانشگاهی و معاونان سراسر کشور که در گرامیداشت این روز تلاش نمودند، قدردانی می‎نمایم.

والسلام علیکم، و رحمه‎الله و برکاته»

به گزارش ایسنا، همزمان با فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، نخستین یادواره شهدای جهاد دانشگاهی مصادف با روز بزرگداشت جهاددانشگاهی، در سالن شهید صبوری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی به صورت برخط برگزار شد.

انتهای پیام

نظر شما