شناسهٔ خبر: 44320027 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

انتقال اتباع اتیوپی به فلسطین اشغالی با وجود اوضاع فلاکت‌بار

کار انتقال اتباع اتیوپی به فلسطین اشغالی با وجود شیوع ویروس کرونا و اوضاع فلاکت‌بار اقوامشان در فلسطین اشغالی آغاز شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم رسانه های صهیونیستی خبر دادند ، این عده از مهاجرین که برای مدتی هم قرنطینه نگه داشته شده بودند از روز پنج شنبه به تدریج در حال انتقال به فلسطین اشغالی هستند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

در این بین حضور نخست وزیر رژیم صهیونیستی که در آستانه فروپاشی کابینه و ورود به انتخابات زودرس دیگری است مایه افزایش انتقادات از وی شده است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

بر اساس اطلاعات منتشر شده اولین گروه از این مهاجران متشکل از 300 نفر وارد فرودگاه بن گوریون شده در حالی که گفته می شود چند هزار نفر دیگر نیز به تدریج در حال انتقال به فلسطین اشغالی هستند.

رسانه های صهیونیست افزودند در سایه روند معمول که در آستانه برگزاری انتخابات شاهد آن هستیم ، سیاستمداران زیادی از جمله بنیامین نتانیاهو نخست وزیر ، سارا نتانیاهو همسر نخست وزیر ، بنی گانتس معاون نخست وزیر (وزیر جنگ) ، بنیتا تمانو شیتا وزیر جذب مهاجر ، جانشین وزیر امنیت داخلی و... برای استقبال به فرودگاه آمده بودند.

این حضور در حالی صورت گرفت که مهاجران بعد از ورود در یک خیمه قرار داده شده و از طریق تلویزیون های بزرگی سخنرانی ها را که به زبان عبری انجام می شد و آنها هیچ تسلطی به آن نداشتند شنیدند بعد از آن هم تحت تدابیر شدید امنیتی مجددا به قرنطینه برده شدند.

پایگاه اطلاع رسانی عبری زبان میکومیت در گزارشی انتقادی از این اقدام به نقل از یکی از خبرنگاران حاضر در مراسم به طنز نوشت : این افراد مهاجر به محض ورود مجبور به شنیدن نطق های انتخاباتی شدند ، به هر شکل وقتی در جایی چهار انتخابات در دو سال برگزار می شود باید آنها ابتدا با این شیوه آشنا شوند.

این پایگاه همچنین پرسید: چرا ما هر وقت به  انتخابات نزدیک می شویم آنها به یاد فلاشاها می افتند و چند نفری از آنها را به اینجا می آورند؟ آیا آنها هم جزو برنامه های انتخاباتی هستند؟ ‎

گفتنی است فلاشاها که اتباع اتیوپی هستند پس از مهاجرت یا به تعبیری واضح تر انتقال به فلسطین اشغالی با شرایط فلاکت باری  روبرو شده اند، سیاه پوست بودن ، آفریقایی بودن و از همه مهمتر عدم به رسمیت شناخته شدن به عنوان یهودی توسط برخی از فرقه های صهیونیست حاکم بر این رژیم شرایط خفت بار و رقت باری را برای آنها به وجود آورده است.

این شرایط چنان عرصه را برای مهاجران نگون بخت سخت کرده که آنها بارها دست به شورش زده و با پلیس و نیروهای امنیتی رژیم اشغالگر قدس به درگیری پرداختند.

انتهای پیام/

 

نظر شما