شناسهٔ خبر: 44205642 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

مدیرعامل موسسه دانشمند مطرح کرد

در‌های صنایع بنیاد مستضعفان به روی متخصصان داخلی باز است / برگزاری رویداد برنامه‌نویسی آنلاین دانشگاه شریف

مدیرعامل موسسه تحقیق و توسعه دانشمند بنیاد مستضعفان گفت: در‌های تمامی شرکت‌های بنیاد مستضعفان به روی متخصصان داخلی و فناورانی که توانایی حل مسائل صنعتی را دارند، باز است.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از موسسه دانشمند، رویداد مسابقات برنامه نویسی آنلاین دانشگاه صنعتی شریف با عنوان Sharif Code Jam با سخنرانی علی خطیبی مدیرعامل موسسه تحقیق و توسعه دانشمند به عنوان حامی رسمی این مسابقات آغاز شد.

علی خطیبی در بخشی از سخنان خود که در مراسم افتتاحیه این مسابقات در بستر مجازی صورت گرفت، خطاب به شرکت کنندگان در این مسابقات گفت: در‌های تمامی شرکت‌های بنیاد مستضعفان بر روی متخصصان داخلی و فناورانی که توانایی حل مسائل صنعتی را دارند باز است و هر کجا احساس کردید می‌توانید یک برنامه‌ای را اضافه، معادل سازی و یا مشابه سازی کنید، ما با کمال میل دست شما را می‌فشاریم.

وی با ابراز خوشحالی از برگزاری چنین مسابقاتی به عنوان فرصتی برای فعلیت یافتن خودباوری در میان فارغ التحصیلان و متخصصان داخلی در عرصه‌های نوین، گفت: همکاران ما در مجموعه دانشمند رویداد‌ها و مسابقات علمی را رصد کرده و بهترین‌ها را جهت حمایت از طرف بنیاد مستضعفان انتخاب می‌کنند.

خطیبی با اشاره به اینکه موسسه تحقیق و توسعه دانشمند به نمایندگی از بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، حامی این رویداد علمی است، افزود: مجموعه بنیاد مستضعفان در بیش از ۵۲ رشته صنعتی در قالب نزدیک به ۱۷۰ شرکت تخصصی فعالیت دارد که نیاز به استفاده از خدمات ict، it و iot در بخش‌های مختلف آن احساس میشود.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه بیشتر افراد دانشمند را با مجله خاطره انگیز آن به خاطر دارند، اضافه کرد: ما در موسسه دانشمند ادامه دهنده فعالیت‌های علمی هستیم که از مجله دانشمند برایمان به یادگار مانده است.

وی در خاتمه گفت: ما حضور و حمایت از رویداد‌های علمی را افتخار میدانیم و امیدواریم گسترش اینگونه رویداد‌ها و مسابقات علمی در کشور باعث آشنایی بیشتر متخصصان و فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی با مسائل و چالش‌های واقعی صنعت شده تا هم تحقیقات کاربردی تری داشته باشیم و هم با ایجاد ارزش افزوده در صنایع، شاهد حل معضل اشتغال باشیم.

گفتنی است: مسابقات برنامه نویسی آنلاین دانشگاه صنعتی شریف با عنوان Jam Sharif Code با هدف حمایت از تولید ملی، شناسایی برنامه نویسان توانمند برای حضور در کسب و کار‌های مبتنی بر ICT، ایجاد خودباوری و اعتماد به نفس و ایجاد اشتغال از ۶ ام آذرماه شروع شده و هم اکنون در حال برگزاری است.

نظر شما