شناسهٔ خبر: 44188077 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

یک روش ساده برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی در خانه + فوت و فن‌ها

در گزارش زیر طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خیلی‌ها مرغ سوخاری را در خانه درست نمی‌کنند، چون به این معتقدند که مرغ سوخاری خانگی مثل مرغ سوخاری رستورانی نمی‌شود. علاوه بر طعم مشکل خیلی از این افراد برای تهیه مرغ سوخاری این است که نمی‌توانند آن را مثل رستوران‌ها با بافت یک تیکه و پف‌داری از سوخاری تهیه کنند. در این دستورالعمل طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی با تمام نکات و فوت و فن‌هایش را در اختیارتان قرار دادیم. در این دوران که به علت ویروس کرونا نمی‌توانیم به رستوران برویم، حتما این دستورالعمل به دردتان خواهد خورد. مرحله به مرحله همراه ما باشید و تمام مواد لازم را با دقت به همان میزان گفته شده استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی
ران مرغ بدون پوست و استخوان هشت عدد
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
شیر کم‌چرب  ۵۰۰ میلی لیتر
سرکه سفید دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
پاپریکا دو قاشق غذاخوری
پودر سیر دو قاشق چای‌خوری
پودر چیلی یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری
اورگانو نصف قاشق چای‌خوری
عصاره مرغ یک عدد

بیشتربخوانید

مواد لازم برای سوخاری کردن مرغ
آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
آرد ذرت ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

مرغ سوخاری یک غذای خوشمزه و دوست داشتنی برای تمامی رده‌های سنی است که بیشتر در رستوران‌ها و فست فودی‌ها با روش‌های مختلف سرو می‌شود. قبلا طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری به روش کره‌ای‌ها را آموزش داده‌ایم، اما این‌بار می‌خواهیم طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی را به شما آموزش دهیم تا دیگر برای خوردن این غذای خوشمزه مجبور نباشید آن را از بیرون تهیه کنید.

برای شروع تمام ادویه‌ها را داخل یک کاسه با هم ترکیب کنید. سپس شیر را با سرکه، تخم مرغ، نمک و یک قاشق غذاخوری از ادویه میکس شده داخل یک کاسه نسبتا بزرگ و عمیق مخلوط کنید.

ران‌های مرغ را از وسط شکاف دهید و روی آن‌ها را وردنه بزنید تا صاف شوند. سپس آن‌ها را داخل کاسه در مواد بخوابانید. روی مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید.

در این مرحله آرد ذرت، پودر سوخاری، زردچوبه و یک قاشق چای‌خوری از ادویه میکس شده باقیمانده را همراه نمک داخل یک کاسه بریزید. حالا ران‌های مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و به ترتیب داخل مخلوط آماده شده بغلتانید تا کاملا روی سطح مرغ پوشیده شود. مجددا مرغ را داخل مایع بزنید و دوباره داخل آرد بغلتانید. مرغ‌ها را به یک ظرف بزرگ منتقل کنید.

داخل یک قابلمه به اندازه‌ای روغن بریزید تا روی مرغ‌ها را کاملا بگیرد. سپس حرارات را روشن کنید تا روغن خوب داغ شود. بسته به اندازه قابلمه‌تان، دو تا سه عدد از ران‌ها را داخل روغن بیندازید و هر طرف را حدود دو تا سه دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی‌رنگ شوند. سپس آن‌ها را از روغن بیرون آورده و داخل یک سینی روی یک کاغذ یا دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی‌شان برود. ران‌های باقیمانده را به همین شکل سرخ کنید. در آخر آن‌ها را داخل فر قرار دهید تا گرم شوند.


مرغ سوخاری آماده شده را از فر بیرون بیاورید و روی آن‌ها باقیمانده ادویه میکس شده با یک قاشق غذاخوری نمک دریایی بپاشید و سرو کنید، نوش جان.

فوت و فن‌های طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

اگر مرغ سوخاری اسپایسی دوست دارید، به غیر از ادویه‌های گفته شده فلفل قرمز هم اضافه کنید.

مرغ سوخاری را علاوه بر سس کچاپ می‌توانید با انواع سس مثل سس رنچ، سس هزار جزیره و سس سبزیجات سرو کنید.

سالاد اندونزی یکی از سالاد‌هایی است که کنار مرغ سوخاری خیلی طرفدار دارد و در رستوران‌ها هم سرو می‌شود، می‌توانید آن را درست کنید و کنار مرغ سوخاری سرو کنید.

اگر به گلوتن حساسیت دارید می‌توانید مرغ سوخاری رستورانی بدون گلوتن را امتحان کنید.

 

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

نظر شما