شناسهٔ خبر: 44174744 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه توپک سیب زمینی استردا

در گزارش زیر طرز تهیه توپک سیب زمینی استردا را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، توپک سیب زمینی بسته به نوع مصرف یا سلیقه شما می‌تواند یک پیش غذا یا وعده اصلی جذاب باشد. برای درست کردن توپک سیب زمینی در خانه میتوانید سیب‌زمینی پخته و سرد شده را له کرده، با تخم مرغ و انواع پنیر پروسس و مقداری ادویه مخلوط کنید و آن را با دست به شکل توپ‌های کوچک در بیاورید، توپک سیب زمینی آماده را می‌توانید در تابه حاوی روغن تفت دهید و آن را با انواع سس، پنیر در کنار سبزیجات و حتی گوشت و مرغ سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه توپک سیب زمینی استردا آشنا می‌شویم.

مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی استردا

توپک سیب زمینی ۵۰۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده یک عدد
قارچ درشت خرد شده ۳۰۰ گرم
پودر سیر یک چهارم قاشق چایی خوری
آویشن یک قاشق چایی خوری
خامه پاکتی ۱۵۰ گرم
تخم مرغ چهار عدد
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
جوز هندی یک هشتم قاشق چایی خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر موزارلای تازه ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی مینیاتوری ۱۵۰ گرم
نان تست برش داده شده ۱۰ تکه

بیشتر بخوانید

طرز تهیه توپک سیب زمینی استردا

مرحله اول

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن مقداری روغن بریزید. توپک‌های سیب زمینی کاله را درون روغن بیندازید و اجازه دهید تا آن‌ها کاملا سرخ شوند و رنگ آن‌ها طلایی شود.

مرحله دوم

تابه‌ای دیگر را روی حرارت قرار دهید و پیاز‌های خرد شده را درون آن بریزید و با مقدار کمی روغن آن‌ها را تفت دهید تا کاملا نرم و شفاف شوند.

مرحله سوم

قارچ‌هایی که به صورت درشت خرد کرده‌اید را به پیاز‌های تفت داده شده اضافه کنید و حرارت زیر تابه را زیاد کنید تا آب قارچ‌ها کاملا گرفته شود.

مرحله چهارم

پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل را به ترکیب قارچ و پیاز اضافه کنید و کمی آن‌ها را با هم تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم

خامه، تخم مرغ، جوز هندی، نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و آن‌ها را خوب با هم ترکیب کنید. در نهایت مقداری شیر به آن‌ها اضافه کنید. قارچ‌هایی که تفت داده‌اید را کف ظرف‌های نسوز یک نفره قرار دهید.

مرحله ششم

توپک‌هایی که سرخ کرده‌اید را به همراه پنیر موزارلا، گوجه فرنگی مینیاتوری و نان تست روی آن‌ها بچینید و در نهایت مقداری از مایه تخم مرغی روی آن‌ها بریزید.

مرحله هفتم

فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به توپک سیب زمینی استردا بین ۲۰ تا ۲۵ دقیقه فرصت دهید تا آماده شوند.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

نظر شما