شناسهٔ خبر: 44159758 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

واشنگتن پست:شمار زیادی از آمریکایی ها گرسنه هستند

تهران- ایرنا- روزنامه واشنگتن پست گزارش داد که با توجه به شیوع سراسری ویروس کرونا و تاثیر بسزا آن بر اقتصاد از جمله بیکاری و محدودیت های اشتغال، در حال حاضر شماری زیادی از آمریکایی ها گرسنه هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، واشنگتن پست بامداد پنجشنبه گزارش داد که شمار گرسنگان در آمریکا رو به افزایش است و هم اکنون بیش از۲۶ میلیون نفر در کشور توانایی کافی برای تامین مایحتاج و خورد و خوراک خود را ندارند.

شمار گرسنگان ۱۱ درصد جمعیت بزرگسال آمریکا را تشکیل می دهد .   

شمار بزرگسالان آمریکا ۲۴۱ میلیون نفر معادل ۷۳ درصد کل جمعیت ۳۳۱ میلیون نفری این کشور را تشکیل می دهد.

براساس تحقیقات انجام شده واشنگتن پست از داده های فدرال، مشکل افزایش شمار گرسنگان آمریکا به دلیل رکود اقتصادی ایجاد شده و وضعیت زندگی را برای میلیون ها آمریکایی سخت تر کرده و با پایان یافتن برنامه های حمایت مالی دولت از آسیب دیدگان و بیکاران در پایان سال شرایط وخیم تر خواهد شد.

کارشناسان بر این باورند که از سال ۱۹۹۸ تا کنون در ایالات متحده، گرسنگی و شمار گرسنگان امروز از هر زمان دیگر بیشتر است.

طبق داده های اداره سرشماری که در اواخر اکتبر و اوایل نوامبر (آبان ماه) جمع آوری شده است، از هر ۸ آمریکایی یک نفر اعلام کرده است که در هفته گذشته گاهی اوقات یا اغلب غذای کافی برای خوردن نداشته است.

به نوشته واشنگتن پست، نتایج سرشماری نشان می دهد که تقریباً ۲۶ میلیون بزرگسال آمریکایی هم اکنون در جمع گرسنگان قرار دارند که شمار آنان چندین برابر بیشتر از افراد مبتلا شده به ویروس کرونا در کشور است.

همچنین براساس مطالعه جدید دانشگاه شیکاگو، نرخ فقر در آمریکا دو درصد افزایش یافته و حدود هفت میلیون نفر در این کشور به زیر خطر فقر رسیده اند.

بسته های حمایت مالی دریافتی شهروندان بیکار آمریکایی که از ۲۰۰ تا ۶۰۰ دلار در هفته دریافت می کردند، قطع شده و بالارفتن نرخ فقر در آمریکا با پایان یافتن بسته های حمایتی در ارتباط بوده است.

بروس مایر استاد دانشگاه شیکاکو به ان بی سی گفت: نرخ فقر در ابتدای دوران کرونا کاهش یافت زیرا اوایل کمک های زیادی به افراد آسیب دیده در جامعه صورت می گرفت. اما هم اکنون پس اندازهای مردم رو به اتمام است، آنان حتی رو به قرض گرفتن از خانواده و دوستان آورده اند.

وی افزود: این واقعیت که درآمد مردم هنوز کمتر از آنچه قبل از همه گیری بوده، یک مشکل بزرگ است. و با پایان یافتن بسته حمایت مالی (FPUC) نرخ فقر از ۹.۳ به ۱۰.۳ درصد افزایش یافت.

نرخ فقر در آمریکا در حالی افزایش یافته که قرار است تا ماه دیگر بسته های مانده کمک های اضطراری به مردم آسیب دیده در دوران کرونا به پایان برسد و انتظار می رود که این اقدام شوک دیگری به نرخ فقر وارد کند.

نظر شما