شناسهٔ خبر: 44119332 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

پیامد‌های جدا خوابیدن زن و شوهر

جدا خوابیدن از همسر نباید به خاطر مشکلات عاطفی بین شما باشد. اگر این دوری را به خاطر دلخوری هایتان انتخاب کرده اید، باید بدانید که تنها مشکلات بین خودتان را تشدید خواهید کرد. محروم کردن همسر از رابطه جنسی به تلافی اختلافات، فرصت بازسازی رابطه و حل مشکل را از هر دوی شما می‌گیرد و عمق جدایی بین شما را بیشتر می‌کند.

صاحب‌خبر -
بیشتر زوج‌ها داشتن تختخواب مشترک و باهم خوابیدن را نشانه‌ای از صمیمیت و همدلی می‌دانند، اما برخی پژوهش‌ها از فواید خوابیدن در تخت‌های جداگانه حکایت دارند. زوج‌هایی که در تخت مشترک می‌خوابند، بیشتر در معرض ناراحتی‌های شبانهٔ ناشی از همسرشان قرار دارند. از جمله علل این ناراحتی‌ها می‌توان به خروپف کردن، بهداشت بد، تکان خوردن زیاد یا برنامه‌های خواب متفاوت اشاره کرد. همهٔ این‌ها می‌توانند به مشکلاتی برای سلامتی، اختلال در عملکرد جنسی و مشکلات زناشویی منتهی شوند.
 

علل جدا خوابیدن زن و شوهر


زوجین زیادی هستند که شب را جدا از همسرشان به سر می‌کنند، اما به دلایل متفاوت. فکر کردن به دلیل جدا خوابیدن از همسر نباید چندان سخت باشد. احتمالا شما هم تجربه بی خوابی به خاطر خرو پف‌های رعدآسای همسرتان را داشته اید.
تمایل به دمای متفاوت اتاق.
شیفت‌های کاری.
بیماری.
سرفه یا عطسه.
غلت زدن‌های مداوم.
رفت و آمد مداوم شبانه به آشپزخانه و دستشویی.
چک کردن تلفن همراه.
صبح زود بیدار شدن
و فهرستی بی پایان می‌توانند از دلایل خوابیدن در یک اتاق دیگر باشد.

اما جدا خوابیدن از همسر در جامعه پذیرفته شده نیست و بسیاری آن را به عنوان نشانه مشکل و فقدان صمیمیت در رابطه ارزیابی می‌کنند. به همین دلیل بسیاری از زوجین عادت‌های خواب خود را برای دیگران افشا نمی‌کنند.
 

اثرات بد و خوب جدا خوابیدن از همسر:


داشتن خواب بهتر و باکیفیت‌تر از مزایای آن است. به طور خاص، زنان نسبت به بی خوابی حساس‌تر از مردان هستند و کاهش زمان خواب بر وضعیت خلقی و روانی شخص تاثیر زیادی دارد. تحریک پذیری، احساس خستگی مداوم، ناتوانی در برقراری رابطه جنسی، اشکال در تمرکز و نوسانات خلقی از تاثیرات بی خوابی است. جدا خوابیدن در این شرایط به بهبود وضعیت روانی فرد کمک می‌کند.

جدا خوابیدن از همسر نباید به خاطر مشکلات عاطفی بین شما باشد. اگر این دوری را به خاطر دلخوری هایتان انتخاب کرده اید، باید بدانید که تنها مشکلات بین خودتان را تشدید خواهید کرد. محروم کردن همسر از رابطه جنسی به تلافی اختلافات، فرصت بازسازی رابطه و حل مشکل را از هر دوی شما می‌گیرد و عمق جدایی بین شما را بیشتر می‌کند. پس از مدتی این کار به طلاق عاطفی منجر خواهد شد. اگر با همسرتان مشکل دارید، بهتر است از یک درمانگر یا مشاور خانواده برای حل اختلافاتتان کمک بگیرید.
 


جدا خوابیدن از همسر پس از زایمان:


یکی از شکایات رایج زنان پس از زایمان جدا خوابیدن همسرشان است. این جدایی فشار روانی زیادی به زن وارد می‌کند. بسیاری از مردان دلیل این جدایی را بی خوابی‌های ناشی از شیردهی و گریه‌های شبانه نوزاد عنوان می‌کنند. زنان در این دوره، به دلیل شرایط خاص جسمی و روحی و هورمون‌های بدن، بسیار حساس هستند و جدا خوابیدن همسرشان را با تلخ‌ترین سناریو‌ها تفسیر می‌کنند. خیانت، دلزدگی، عدم تمایل جنسی، از بین رفتن جاذبه جنسی برای همسرشان از رایج‌ترین تفاسیری است که زنان از این عمل دارند.

با همسرتان در این مورد در آرامش حرف بزنید. هر دوی شما در برابر فرزندتان مسئول هستید. هر چند همسرتان در بیرون از خانه کار می‌کند و خسته می‌شود، اما هر دوی شما در برابر بزرگ کردن فرزندانتان مسئول هستید و این بار روی دوش هر دوی شماست. او نیز باید در بزرگ شدن فرزندتان سهیم باشد و به شما کمک کند.

 

آیا خیانت می‌کند؟


بسیاری از زنان، جدا خوابیدن از همسر را دلیلی بر خیانت ارزیابی می‌کنند. در این مورد، از خودتان بپرسید. آیا غیر از جدا کردن محل خواب چیز مشکوک دیگری از همسرتان دیده اید؟ رابطه عاطفی شما خارج از رختخواب چطور است؟ آیا امنیت ازدواج شما تنها به کیفیت رابطه جنسی وابسته است؟ آیا دچار افسردگی پس از زایمان شده اید؟

بهتر است بدانید که چند ماه پس از زایمان میل جنسی مردان کمتر از قبل می‌شود و احتمال افسردگی در آن‌ها نیز وجود داردو بنابراین، مسئله را به سرعت به عنوان خیانت یا از بین رفتن جذابیت جنسی خودتان ارزیابی نکنید.

با همسرتان در آرامش صحبت کنید و نیازتان به محبت و توجه بیشتر را برای او توضیح دهید. از احساس او نسبت به بچه دار شدن و سختی‌های آن حرف بزنید و در کنار یکدیگر به راهکار‌هایی برای داشتن زمان خصوصی بیشتر فکر کنید. هر چقدر بیشتر و شفاف‌تر در این مورد با همسرتان حرف بزنید، ترس‌ها و نگرانی‌های شما کمتر خواهد شد. از یک مشاور حرفه‌ای نیز می‌توانید برای بازسازی رابطه خود پس از زایمان کمک بگیرید.
 


چه زمانی جدا خوابیدن از همسر تاثیر منفی در زندگی زناشویی نخواهد داشت؟


دلیل جدا خوابیدن از همسر تاثیر زیادی در عواقب آن دارد. عکس العمل شما نسبت به این رفتار نیز در آینده رابطه شما موثر است. اگر صرفا به دلیل بهبود کیفیت خواب این نوع خوابیدن را انتخاب کرده اید و هر دو با آن توافق دارید، راهکار‌های زیادی وجود دارد که جلوی تاثیر منفی این جدایی را در زندگی مشترک گرفت.

با همسرتان در مورد دلیل جدا خوابیدن صحبت کنید و شفاف توضیح دهید که این به دلیل دلخوری یا عدم علاقه به او نیست، بلکه صرفا شما به زمان و کیفیت بالاتری از خواب نیاز دارید.

حرف زدن در مورد دلیل جداخوابی دارای این مزیت است که شاید بتوانید به راه حل مشترکی برای رفع مشکل برسید. برای مثال، شاید شما به تازگی زایمان کرده اید و شب‌ها به دفعات برای شیردهی بیدار می‌شوید. این باعث دوری همسرتان از اتاق خواب مشترکتان شده است.

تقسیم وظایف و کار‌های خانه بین زن و شوهر


به عنوان راه حل، شاید بهتر باشد اتاق خواب نوزاد در اولین زمان ممکن از شما جدا شود.

جدا خوابیدن از همسر را به بهانه‌ای برای رابطه جنسی گرم‌تر تبدیل کنید. دوری می‌تواند شور و شوق جنسی شما را برای نزدیکی بیشتر افزایش دهد.

قبل از به خواب رفتن و بعد از بیدار شدن زمانی را در کنار همسرتان و در آغوش او صرف کنید. چند دقیقه هم آغوشی و ارتباط صمیمانه قبل از خواب باعث آرامش هر دوی شما می‌شود. صبح‌ها بعد از بیدار شدن سری به اتاق همسرتان بزنید و چند دقیقه‌ای را در کنار او بخوابید.

در طول روز زمان بیشتری را در کنار یکدیگر صرف کنید و در مورد مسائل مختلف با هم حرف بزنید.
 
 
 
منبع:ساعدنیوز

نظر شما