شناسهٔ خبر: 44105947 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه دسر کدو حلوایی با دارچین و بیسکویت

در گزارش زیر دسر کدو حلوایی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

کدو حلوایی یا کدو تنبل از آن میوه‌های مخصوص پاییز و زمستان است که اگرچه در حالت عادی، طعم خامش هیجان‌انگیز نیست، اما با آن می‌توان دسر، ترشی کدو حلوایی، خورش، کیک و انواع غذا‌هایی را پخت که حسابی غافل‌گیرکننده هستند. با کدو حلوایی چند مدل دسر مختلف می‌توان تهیه کرد. ما در گزارش زیر طرز تهیه ۲ مدل دسر کدو حلوایی آورده‌ایم که با دارچین و مواد دیگر درست می‌شوند. شما می‌توانید بنا به سلیقه و طبع‌تان یکی از مدل‌های زیر را انتخاب و درست کنید.

۱- طرز تهیه دسر کدو حلوایی پخته با دارچین

مواد لازم

کدو حلوایی: ۵۰۰ گرم

شکر، عسل یا شیره انگور: ۴ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذا خوری

کره: ۴۰ گرم

پودر دارچین: ۱ قاشق چای خوری

گردوی خرد شده: به میزان دلخواه

طرز تهیه

* قبل از هر چیز، کدو حلوایی را بشویید و بعد از اینکه پوست و تخمه آن را جدا کردید، به شکل مکعبی خرد کنید.

* در یک تابه، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و کدو حلوایی‌ها را داخل آن بچینید.

* روی کدو حلوایی را زعفران دم‌کرده و شکر یا عسل بریزید. می‌توانید دسر کدو حلوایی با ارده یا شیره انگور بپزید (هر کدام که خودتان دوست دارید). آب را به مواد داخل تابه اضافه کنید و در آن را ببندید.

*بعد از ۱۰ دقیقه کدو‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ و زعفرانی شود. ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید.
حتما بخوانید طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا و فوت و فن پف کردن کیک شربتی

*در صورتی که کدو‌ها به قدر کافی نرم شدند، حرارت را قطع کنید و بعد از اینکه کدو‌ها را به ظرف مناسب منتقل کردید، روی آن را با پودر دارچین و گردوی خرد شده تزیین کنید.

همان‌طور که قبلا هم گفتیم، تنوع در طرز تهیه انواع دسر با کدو بسیار زیاد است. مثلا دسر کدو حلوایی با بستنی یا دسر کدو با ژله یا ژلاتین و کیک پای کدو حلوایی و چیز کیک کدو حلوایی. دسر کدو حلوایی ترکیه‌ای هم یکی از انواع دسر‌ها با کدو است. اما در ادامه می‌خواهیم طرز تهیه دسر کدو حلوایی با دارچین و بیسکوییت را به شما آموزش دهیم.

۲- طرز تهیه دسر کدو حلوایی با دارچین و بیسکوییت

 

 

مواد لازم

کدو حلوایی: ۵۰۰ گرم

بیسکوییت پتی بور: به میزان لازم

پودر دارچین: ۱ قاشق چای خوری

پودر هل: ۱ قاشق چای خوری

خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم

گلاب: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذا خوری

گردو خرد شده: نصف لیوان دسته‌دار فرانسوی

طرز تهیه

این دسر را به نام دسر کدو حلوایی با گلاب هم می‌شناسند. در طرز تهیه دسر کدو حلوایی با بیسکوییت در ابتدا کدوی پوست کنده و خرد شده را همراه با هل، گلاب و دارچین به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

کدو‌ها را له کنید و به آن‌ها زعفران اضافه کنید. برای خنک شدن کدوها، ظرف را در یخچال بگذارید.

در یک ظرف مناسب، به ترتیب یک لایه پوره کدو حلوایی، یک لایه بیسکوییت، یا لایه خانه صبحانه و یک لایه گردو بریزید.

این لایه‌ها را تا تمام شدن موادتان تکرار کنید.

فوت و فن

* سعی کنید این مدل کدو حلوایی را در ۲۴ ساعت مصرف کنید. چون در صورت ماندن بیسکوییت، دسرتان زیادی شیرین خواهد شد. می‌توانید بیسکوییت را هم از دستور طرز تهیه کدو حلوایی با دارچین و بیسکوییت حذف کنید.

در مورد نگهداری کدو به خاطر داشته باشید که آن را در جایی خنک (بیرون از یخچال) بگذارید، اما به محض برش دادن، بدون اینکه تخمه‌های آن را جدا کنید، داخل کیسه پلاستیکی در یخچال بگذارید.

برخی خواص مفید کدو حلوایی

* در طب سنتی کدو طبیعتی سرد دارد و صفرا را تسکین می‌دهد. خوردن یک فنجان شیره تخم کدو نیز برای درمان یبوست پیشنهاد می‌شود.

* کدو در رفع سردرد و بی‌خوابی و تقویت اعصاب موثر عمل می‌کند.

* مخلوط کدو حلوایی با کرفس و جوانه گندم به تنظیم فشار خون کمک می‌کند و استفاده از آن به همراه کلم بنفش و گوجه فرنگی، چربی خون را پایین می‌آورد.

* همچنین به کسانی که سابقه بیماری‌های قلبی دارند توصیه می‌شود که کدو حلوایی را در کنار ماهی، کباب یا سوپ مصرف کنند.

منبع: کتاب کاله

نظر شما