شناسهٔ خبر: 43637432 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه پایلا

در این مطلب دستورالعمل تهیه پایلا آموزش داده شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پایلا یک غذای برنجی است که قدمت آن برمی‌گردد به والنسیا (جامعه مستقل اسپانیا)، اما این غذا در اواسط قرن نوزدهم شکل جدیدی به خود می‌گیرد. بسیاری از غیر اسپانیایی‌ها پایلا را به عنوان غذای ملی اسپانیا می‌شناسند، اما از نظر اسپانیایی‌ها پایلا یک غذای محلی مربوط به والنسیا است.

مواد لازم برای تهیه سس سبز

جعفری یک فنجان خرد شده
آب لیمو تازه یک چهارم فنجان
روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
سیر له شده دو حبه

مواد لازم برای تهیه پایلا

آب یک فنجان
زعفران یک قاشق چایی خوری
عصاره آب مرغ یک قرص
میگو جامبو هشت عدد
روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
ران مرغ پوست کنده شده چهار تکه
سالامی شش تکه نیم سانتی متری
ژامبون بیکن ۱۲۰ گرم
پیاز خرد شده دو فنجان
فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده یک فنجان
گوجه فرنگی یک کنسرو
فلفل پاپریکا یک قاشق چایی خوری
سیر بزرگ سه حبه
برنج دانه کوتاه سه فنجان
نخود فرنگی یک فنجان
آب لیمو تازه یک چهارم فنجان
لیموی برش داده شده چند عدد

بیشتر بخوانید

طرز تهیه پایلا

برای تهیه سس سبز، ۴ ماده‌ای را که نام بردیم ترکیب کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه پایلا آب را با زعفران و قرص مرغ در یک ظرف بزرگ هم بزنید و تا جایی که به جوش نیاید روی اجاق با حرارت کم گرم کنید. پوست میگو‌ها را بکنید، اما دم آن‌ها را جدا نکنید.

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را اضافه کنید و دو طرف آن را سرخ کنید. سالامی و بیکن را به مرغ اضافه کرده و دو دقیقه سرخ کنید، سپس از تابه به ظرف دیگری منتقل کنید.

میگو را داخل تابه بریزید، دو دقیقه سرخ کنید و به ظرف دیگری منتقل کنید. حرارت اجاق را کم کنید، پیاز و فلفل دلمه‌ای را با هم به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید. حالا گوجه فرنگی، پاپریکا و سه حبه سیر را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.

برنج را روی مواد بریزید و یک دقیقه هم بزنید. حالا وقت آن است که تمام موادی را که در ظرف جدا کنار گذاشته بودیم؛ ترکیب آب مرغ، تکه‌های مرغ؛ ترکیب سالامی و بیکن و نخود را به تابه اضافه کنیم و به مدت ده دقیقه روی حرارت ملایم در حالی که هم می‌زنیم بپزیم.

سر میگو‌هایی که داخل برنج هستند را به داخل برگردانید و ۵ دقیقه دیگر هم بپزید تا میگو‌ها خوب نرم شوند.

آب لیمو را به طور یکدست روی غذا بریزید و تابه را از روی حرارت بردارید. قبل از سرو برش‌های لیمو را به سلیقه خودتان روی غذا بچینید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

نظر شما