شناسهٔ خبر: 43603583 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه عصرایرانیان | لینک خبر

از ممنوعیت جابه جایی دام تا تشکیل بازار سیاه نهاده

دلایل رکوردزنی یک هفته‌ای قیمت گوشت

صاحب‌خبر - به رغم فراوانی تولید گوشت، قیمت در بازار رکورددار گرانی است، ریشه آن را در بی‌مدیریتی باید جست‌وجو کرد. گزارش میدانی خبرنگار فارس حاکی است قیمت گوشت و انواع محصولات پروتئینی در بازار به شدت گران شده است، به طوری که قیمت هر کیلوگرم ران گوسفند در منطقه 19 تهران 165 هزار تومان به فروش می‌رود. این قیمت‌ها در هفته گذشته به یک‌باره رشد کرده است.گزارش فارس از سایر محصولات پروتئینی هم نشان می‌دهد که قیمت‌ها از قبیل گوشت گوساله و مرغ رشد داشته است. قیمت گوشت گوسفندی در هفته گذشته کیلویی 125 هزار تومان و گوشت گوساله 90 هزار تومان بود که امروز در منطقه 19 تهران به ترتب 165 هزار تومان و 120 هزار تومان عرضه می‌شود. قیمت سایر محصولات پروتئینی هم به این شرح است: در این میان قیمت مرغ نیز که تا یک‌ماه گذشته به عنوان کالای با قیمت مناسب بازار تلقی می‌شد و قیمت‌ها زیر 15 هزار تومان بود، از قافله افزایش قیمت‌ها عقب نمانده و هر کیلو 24 هزار و 600 تومان به فروش می‌رود.پیش از این گفته می‌شد که سرانه مصرف مرغ به دلیل قیمت مناسبی که دارد، در سال‌های گذشته در کشور بالا رفته و از 20 کیلو به 30 کیلو رسیده است، البته به همان نسبت هم سرانه مصرف گوشت به دلیل گرانی سالهای اخیر کاهش یافته است. یعنی عملا مصرف مرغ جای مصرف گوشت قرمز را گرفته است. اما احتمالا با افزایش‌های جدید قیمت مرغ، مردم باید دنبال محصولات پروتئینی قیمت‌های مناسب‌تر در بازار برگردند که البته پیدا نمی‌شود. قیمت ماهی هم سر به فلک کشیده. ماهی تیلاپیا که پیش از این در یکی دو ماه گذشته کیلویی 70 هزار تومان بود به 110 هزار تومان افزایش یافته است.

برچسب‌ها:

نظر شما