شناسهٔ خبر: 43577861 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه‌ی قیف ژامبون با سیب زمینی؛ یک فست فود لذیذ و خوشمزه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه قیف ژامبون با سیب زمینی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه قیف ژامبون با سیب زمینی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


مواد اولیه:
خمیر هزارلا یک بسته (۵۰۰ گرم)
سیب زمینی پخته و خردشده ۵۰۰ گرم
ژامبون خردشده ۲۰۰ گرم
خیارشور خردشده ۱۵۰ گرم
کاهو خردشده یک عدد
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

بیشتر بخوانید:


طرز تهیه:
برای درست کردن این اردور، ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به صورت نوار‌های باریک برش می‌زنیم. سپس قالب قیف را چرب کرده و نوار‌های خمیری را به دور قیف می‌پیچیم و روی را با قلم‌مو زرده تخم‌مرغ می‌مالیم و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم. پس از پخته شدن، قیف‌ها را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا خنک شود. بعد از خنک شدن نوار‌ها را از قیف جدا می‌کنیم. سیب‌زمینی کاهو، ژامبون و خیارشور را با هم مخلوط کرده سس را اضافه کرده و نمک و فلفل می‌زنیم. سپس درون قیف‌ها را با مواد پر و سرو می‌کنیم.

نکته:‌
می‌توانید خمیر هزارلا و قالب‌های قیف را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

نظر شما