شناسهٔ خبر: 43576454 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:

مؤسسات دولتی در سال ۹۷ حجم زیادی سکه و خودرو خریدند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: مردم عادی در سال ۹۷ توانایی خرید بالای چند صد سکه یا چند ده خودرو را نداشتند و عمده این خریدها توسط بانک‌ها و موسسات دولتی انجام پذیرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، محسن زنگنه با حضور در برنامه تلویزیونی «پایش» درباره ورود منابع دولتی به بازار سکه و ارز اظهار داشت: ورود منابع بانک‌ها و موسسات دولتی به هر نقطه‌ای موجب افزایش قیمت در آن بازار می‌شود؛ مردم عادی در سال ۹۷ توانایی خرید بالای چند صد سکه یا چند ده خودرو را نداشتند و عمده این خریدها توسط بانک‌ها و موسسات دولتی انجام پذیرفت. به همین دلیل نیز ما با ورود پول این نهادها به بورس مخالف هستیم.

وی درباره وضعیت صنعت زعفران افزود: زعفران تنها محصول انحصاری تولیدی ایران است ولی از بازار ۱۰ میلیاردی آن، تنها ۲۵۰ میلیون دلار در اختیار ایران قرار دارد و آن هم به دلیل خام‌فروشی زعفران است. گل زعفران پس از جمع‌آوری باید طی ۲۴ ساعت به‌فروش برساند، اینجا همان‌جایی است که دلالان با قیمت بسیار پایین از کشاورز می‌خرند.

این نماینده مجلس درباره اقدامات مجلس برای تسهیل مجوزهای کسب و کار بیان کرد: همین هفته جاری، کلیات طرح تسهیل مجوزهای کسب ‌و کار را در مجلس تصویب کردیم. به طور مثال اگر بخواهیم یک بوم‌گردی بزنیم باید از هفتاد سازمان مجوز بگیرد؛ حداقل کار دولت این است که بار خدمات را از روی دوش مردم بردارد. مجلس این موضوع را شروع کرده است.

به گزارش مشرق، در ادامه این برنامه تلویزیونی، نجم‌آبادی سرپرست معاونت دفاتر خدمات قضایی درباره شرایط کسب مجوز دفتر خدمات الکترونیک قضایی اظهار داشت: شرایط کسب مجوز دفتر خدمات الکترونیک باید مدرک تحصیلی مرتبط با حوزه حقوق داشت و متقاضی باید حداقل پنج سال سابقه کارهای حقوقی و قضایی داشته باشد؛ ما به‌صورت سالانه در سایت عدل ایران فراخوان‌هایی را با توجه به نیاز در شهرستان‌ها مراجعه بکنند و مجوز را بگیرند.

وی در رابطه با انحصار و کمبود دفاتر الکترونیک قضایی و تشکیل صف در جلوی این دفاتر، افزود: ما به دنبال افزایش دفاتر خدمات الکترونیک قضایی هستیم و تا پایان سال به ۱۲۵۰ دفتر برسد. ما به دنبال ایجاد دسترسی برای وکلا و نمایندگان دستگاه‌های دولتی هستیم تا مستقیما دادخواست‌ها را ارسال کنند و به دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه نکنند. برای مردم نیز تا پایان پاییز این دسترسی را در سطح پایین اجرا خواهیم کرد.

همچنین، روحانی‌نیا مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی درباره ازدحام جلوی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گفت: ما پس از وقوع کرونا پیشتاز نوبت‌دهی اینترنتی بودیم و برای گرفتن نوبت دفاتر الکترونیک قضایی نیز سایت kdke.ir  را از فروردین ماه ایجاد کردیم؛ اخیرا نوبت‌دهی محاکم نیز ایجاد شده است.

نظر شما