شناسهٔ خبر: 43540570 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

شفافیت در کارها از راهکارهای مبارزه با فساد است

اهواز - ایرنا - معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با بیان اینکه نه تنها دولت‌های اسلامی بلکه هیچ دولتی نمی‌خواهد که سیستم و سازمانش دچار فساد شود گفت: یکی از راهکارهای مهم مبارزه با فساد شفافیت در کارها است.

صاحب‌خبر -

علی‌حسین حسین‌زاده روز شنبه در نشست شورای اداری خوزستان در سرسرای امام رضا (ع) نفت اهواز با تاکید بر وجود شفافیت در کارها بیان کرد: مسایل مختلفی راجع به بحث‌های فساد در سیستم دولتی مطرح بوده و این مساله مشکلی است که نظام را رنج می‌دهد.
وی افزود: چه اشکالی دارد که ما اعتبارات سالیانه استان را به تفکیک مدیریت‌ها، سازمان‌ها و براساس اعتبار اجرایی و عمرانی مشخص، و اعلام کنیم این اعتبارت در این پروژه‌ها با این مبلغ و توسط این پیمانکارها از دهیاری‌ها تا فرمانداری‌ها در حال انجام است.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان گفت: بیاییم در این فرصت باقی مانده همراه با کارآمد نشان دادن نظام و دولت کارها را با توکل بر خدا پیش ببریم.
وی پاسخگویی را از دیگر شاخص مهم در مدیریت یک کشور بیان کرد وافزود: باید در همه امور به مردم و نظام پاسخگو باشیم حتی اگر نتوانیم کاری را انجام‌دهیم. با پاسخ صحیح و درست نشان دهیم چه مشکلاتی در پیش رو است و چه اقداماتی انجام شده یا انجام نشده است.
حسین‌زاده ادامه داد: افرادی هستند که با دشمنان نظام همراهی می‌کنند تا نظام جمهوری اسلامی ایران را پس از ۴۰ سال با این میزان خدمات، ناکارآمد نشان دهند.
وی افزود: مردم کشورمان در این ۴۰ سال برای نظام اسلامی زحمت کشیده و نشان دادند نظام اسلامی یک الگو و یک مدل برای حاکمیت خدا در جامعه است لذا نگذاریم با این زمزمه‌ها و حاشیه ها از کار اصلی که خدمت به مردم است باز بمانیم.

رسانه به عنوان یک ابزار ماندگار جامعه حمایت شود

رییس هیات مدیره خانه مطبوعات خوزستان نیز در این نشست گفت: در دنیایی که ظرف کمتر از یک سال خود را از ترس ویروس « کرونا » در قرنطینه حبس نموده است، رویکرد به سمت فضای انفرادی، در مقابل زندگی اجتماعی، نقشی ماندگار یافته است.
غلامرضا فروغی نیا اظهار داشت: در این بیغوله جدید،« فرهنگی » نو در حال ایجاد است که اگر «رسانه» را از آن جدا کنند چیزی به جز زندانی رسمی برای خانواده ها، باقی نخواهد ماند.
وی اضافه کرد: در چنین عصری رسانه برای مردم یک نعمت شده است و بایستی آن را به عنوان یک ابزاری  ماندگار در جامعه حمایت کرد.
وی گفت: اگر در یک جامعه  رسانه نباشد، خمودگی و سوء تفاهم  و پس از آن کینه، جایگزین خواهد شد و چه بسا از درون آن هم تحرکات ضدامنیت ، حیات یک جامعه را به خطر بیاندازد به ویژه برای مناطقی که یک جنگ  ۸ ساله را  تجربه کرده است به همین دلیل  وجود رسانه در کشور و استان یک ضرورت غیر قابل تردید است.
رییس هیات مدیره خانه مطبوعات خوزستان افزود: در چنین شرایطی که همه ارکان حاکمیت وظیفه دارند از رسانه های جمعی حمایت همه جانبه کنند ، نبایددر حالیکه افسار تورم  گسیخته شده یک شبه قیمت مواد اولیه چاپ، سرسام آور گشته و  در همان زمان در حال حذف «معافیت مالیاتی رسانه ها» برای از کار انداختن آخرین نفس آنها باشیم.
وی افزود: رسانه ها در استان ها و شهر های مرزی نقشی بی بدیل دارند که می بایستی حاکمیت قدر آنها را بداند و  مانند مشاورانی دانا و آگاه مورد حمایت قرار دهد و سهم فرهنگ را از صاحبان صنایع،ادارات،کارخانه ها،سازمان ها گرفته و به شریان حیاتی آنها اضافه کند.
فروغی نیا اظهار داشت: چنین مواضعی بویژه در مورد رسانه های بخش خصوصی با اهتمام افزون تری در دستور کار مجلس  و دولت قرار گیرد. 
وی گفت رسانه های بخش خصوصی به حمایت بیشتری نیاز دارند چرا که در شرایط کنونی با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کنند.
 

نظر شما