شناسهٔ خبر: 43456757 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در دومین نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر این سازمان:

فریضه امر به معروف و نهی از منکر نه یک انتخاب بلکه یک الزام دینی است

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر نه یک برنامه و انتخاب بلکه یک الزام و اجبار دینی ماست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین از قشم حمیدرضا مومنی در دومین نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر سازمان منطقه آزاد قشم در محل مرکز بین المللی رشد قشم افزود: بنابراین، این فریضه باید اجرا شود تا جامعه ما از هر نظر سالم و اخلاق مدار باشد.
وی نقطه آغازهرگونه اقدام و برنامه برای اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را خود مجریان این فریضه دانست و گفت: ما اگر در اجرای این فریضه از خودمان، خانواده خودمان، محله خودمان و شهر خودمان شروع نکنیم، نمی توانیم از دیگران انتظار داشته باشیم که به خواسته های ما برای اجرای این فریضه عمل کنند.
مومنی با اشاره به اینکه معمولا ما عادت داریم در بروز مشکلات، دیگران را مقصر جلوه بدهیم، تصریح کرد: در صورتی که باید اول خودمان را بسنجیم که تا چه حد در اجرای وظایف مان درست عمل کردیم.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در این خصوص بر نقش بی بدیل اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در میان مدیران و کارکنان شاغل در بخش عمومی جزیره قشم تاکید کرد و گفت: این جزیره از هر نظر با یک منطقه دیگر در کشورمان متفاوت است و تنوع قومیتی و مذهبی و حضور افزون بر چهار میلیون مسافر و گردشگر در طول سال در این جزیره، شرایط ویژه ای را ایجاد کرده است، بطوری که هرگونه رفتار ما به عنوان کارمند، کارشناس و مدیر، تاثیر عمیق بر ارباب رجوع محلی، مسافران و گردشگران از خود برجای می گذارد.
به گفته مومنی ممکن است در ساختار ماموریت و وظایف رسمی و اداری ما اشاره مستقیمی به اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر نشده باشد، اما این فریضه یک امر فراسازمانی است و همه مکلف به اجرای آن در محل کار خودمان هستیم.
وی عدم رعایت آراستگی در ظاهر و باطن کارمندان و تبعیض قائل شدن آنها بین ارباب رجوع را از جمله موانع اجرای این فریضه در ادارات دانست.
مومنی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشرفت های شگرف برخی جوامع دیگر دنیا تصریح کرد: باید قبول کنیم که آنها به رغم اینکه مسلمان نیستند این فریضه اسلامی را به بهترین شکل در میان مردم خود اجرا کردند و به نتایج درخشان آن هم رسیدند.
براساس این گزارش حجت الاسلام والمسلمین میثم تارم امام جمعه قشم و رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان قشم نیز در این نشست با تقدیر از رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم بخاطر داشتن دیدگاه خاص نسبت به مقوله هایی مانند دین، فرهنگ و ارزش های مربوط به آنها و تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر این سازمان بر ضرورت احصا مصادیق معروف و منکر مطابق با زمان و مکان مناسب تاکید کرد.
 وی رعایت فرهنگ کار و مقررات راهنمایی و رانندگی و حفظ محیط زیست، منافع ملی و وحدت ملی  را از جمله مصادیق روز معروف و تنبلی و تکدی گری را از جمله مصادیق روز منکر دانست و با استناد به آیاتی از کلام الله مجید، موفقیت در اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را قبل از همه، منوط به اجرای آن توسط خود مجریان این فریضه عنوان کرد.
گفتنی است در آغاز این نشست مرتضی شیخ زاده معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری و رییس شورای امر به معروف و نهی از منکر سازمان منطقه آزاد قشم در سخنان کوتاهی با تشکر از حمایت های مدیرعامل سازمان از این شورا، دستورات و رهنمودهای وی را عین اهداف و مصوبات این شورا خواند و علیرضا کمساری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم و دبیر این شورا نیز گزارشی از اقدامات انجام شده درخصوص مصوبات اولین نشست این شورا ارائه کرد.

46

برچسب‌ها:

نظر شما