شناسهٔ خبر: 43406653 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: شما نیوز | لینک خبر

قیمت طلا، سکه و دلار امروز یکشنبه 99/07/27 + تغییرات

قیمت طلا، سکه و دلار امروز یکشنبه 99/07/27 + تغییرات

صاحب‌خبر -

قیمت طلا، سکه و دلار امروز یکشنبه 99/07/27 + تغییرات

 

 

این خبر در هر ساعت بروزرسانی می شود...

 

z1og_fefdjnd3y7qv

قیمت طلا، قیمت سکه، قیمت دلار و قیمت ارز امروز 27 مهر // ساعت 20:00

در بازار آزاد قیمت طلای ۱۸عیار هرگرم یک‌میلیون و ۴۶۹ هزار تومان، قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید ۱۶ میلیون و ۳۰۰ تومان و قیمت دلار ۳۱ هزار و ۹۰۰ تومان است.

هم‌اکنون در بازار داخلی قیمت طلای 18عیار هر گرم یک‌میلیون و 469 هزار تومان، قیمت دلار 31 هزار و 900تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید 16 میلیون و 300 تومان و قیمت سکه طرح قدیم 14 میلیون و 700 هزار تومان است.

*** نرخ‌های درج شده در این خبر برای انواع طلا و سکه برگرفته از سایت اتحادیه و طلا و جواهر است.

گفتنی است، قیمت طلا، سکه و ارز در بازار طی امروز نسبت به روزهای قبل با افزایش نسبیهمراه شده‌اند.

در بازار ارز هم اکنون قیمت دلار 31 هزار و 900 تومان، یورو 37 هزار و 500 تومان و درهم امارات 8 هزار و 750 تومان اعلام شده است.

تشدید نوسانات ارزی موجب شد تا بازارساز تصمیم جدی برای مدیریت عرضه و تقاضا بگیرد و برهمین اساس علاوه بر افزایش عرضه در بازار با برداشتن سقف فروش در سامانه نیما، از سرگیری فروش ارز سهمیه‌ای، آزاد شدن فروش ارز پتروشیمی ها در صرافی‌های غیربانکی و کاهش اختلاف دلار در بازار رسمی و آزاد مقدمات کاهش نوسانات قیمتی را در بازار ارز فراهم کرد.

با افزایش قیمت ارز در بازار آزاد، قیمت خرید و فروش ارز در صرافی های بانکی نیز افزایش یافت؛ قیمت دلار برای اولین بار طی روز یکشنبه 20 مهر در صرافی‌های بانکی وارد کانال 31 هزار تومان شد؛ فعالان بازار براین باورند که رشد چشم‌گیر قیمت طلا و ارز و دلار واکنش هیجانی بازار به اقدام جدید آمریکا بود که 18 بانک ایرانی را در لیست تحریم های ثانویه خود قرار داد.

هم اکنون قیمت فروش دلار در صرافی ها با افزایش نسبت به قیمت های پایانی روز کاری قبل 31 هزار و 950 تومان و قیمت خرید دلار نیز 29 هزار و 700 تومان درج شده است.

ضمن اینکه قیمت فروش یورو نیز با افزایش نسبت به قیمت های پایانی روز کاری قبل معادل 37 هزار و 450 تومان و قیمت خرید یورو 35  هزار و 200 تومان تعیین شده است.

نرخ خرید و فروش دلار و یورو در صرافی های بانکی و بازار متشکل ارزی متغییر است و متناسب با نوسانات بازار آزاد در طول روز چند بار تغییر می کند.

گفتنی است، با افزایش بیش از 3 هزار تومانی قیمت ارز در صرافی های بانکی و کاهش اختلاف قیمت ارز بازار آزاد و رسمی، بانک مرکزی ممنوعیت فروش ارز سهمیه ای را به هر کارت ملی برداشت؛ بنابراین صرافی ها به هر کارت ملی یک بار در سال 2200 دلار ارز سهمیه‌ای می فروشند. پیش از این با دستور بانک مرکزی فروش ارز سهمیه‌ای موقتاً در صرافی های بانکی متوقف شده بود./ تسنیم

z1og_fefdjnd3y7qv

نیم سکه وارد کانال 9 میلیون تومان شد! // ساعت 13:00

در حالی که سکه تمام بهار آزادی با 16 هزار تومان افزایش نسبت به آخرین روز کاری هفته گذشته به 16 میلیون و 349 هزار تومان رسیده است، نیم سکه اما با افزایش 100 هزار تومانی وارد کانال 9 میلیون تومان شد. 

قیمت طلا اما روندی متفاوت را طی کرد و کاهش 18 هزار تومانی یافت. 

 

z1og_fefdjnd3y7qv

دلار 32 هزار تومان شد // ساعت 12:00

نرخ ارز در صرافی‌ ملی امروز یکشنبه برای دومین بار اعلام شد و بر این اساس قیمت دلار و یورو نسبت به دقایقی قبل افزایش یافت و نرخ دلار به رقم ۳۲ هزار تومان رسید.

بر این اساس قیمت دلار برای فروش در صرافی ملی، ۳۲۰۰۰ تومان اعلام شد. همچنین این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۲۹۷۵۰ تومان خریداری می‌کنند. قیمت دلار در بانک مرکزی ۴۲۰۰ تومان قیمت خورده است.//صرافی ملی

 

z1og_fefdjnd3y7qv

آخرین قیمت دلار تا پیش از امروز 27 مهر 99 چقدر بود؟ // ساعت 09:00

در آخرین روز هفته، دلار به کانال ۳۲ هزار تومانی وارد شد. روز پنج‌شنبه، دلار ۳۵۰ تومان افزایش یافت و به بهای ۳۲ هزار و ۱۰۰ تومان رسید. با این افزایش، میزان بازدهی دلار طی یک هفته به بالای ۸ درصد رسید. بازدهی زیاد سکه و دلار در هفته گذشته، نگاه‌ها را به روند این دو دارایی ارزشمند در هفته‌جاری خیره کرده است؛ ‌خصوصا آنکه در همین بازه زمانی، بازار سهام جذابیت خاصی از خود نشان نداد و شاخص کل بورس کمی بیش از یک درصد رشد کرد.

عبور از مرز مقاومتی ۳۰ هزار تومان

یکی از عواملی که افزایشی‌های بازار را به رشد بیشتر قیمت امیدوار کرده است، عبور دلار از مرز مقاومتی مهم ۳۰ هزار تومانی بود. این ارز درآخرین روز هفته توانست مقاومت ۳۲ هزار تومانی را هم از پیش رو بردارد. شکست سطوح مقاومتی، خریداران فنی را به رشد بیشتر قیمت امیدوار کرده است و به احتمال زیاد،‌ آنها در ابتدای هفته به‌صورت پله‌ای خریدهای خود را بالا می‌برند. با این حال، گروهی از فعالان باور دارند، بازارساز هم در این نقاط انگیزه بالاتری برای فروش ارز دارد.

به گفته آنها، بالای مرز ۳۰ هزار تومانی مکانی است که بازارساز می‌تواند با عرضه ارز کمتر زمینه تغییر جهت قیمت‌ها را فراهم کند. در کنار این، پایین بردن دلار در زمانی که نوسان گیران بر طبل افزایش قیمت می‌کوبند، می‌تواند عده زیادی را متضرر کند و دلارهای بالا خرید را روی دستشان بگذارد.

این اتفاق می‌تواند موجب شود که در آینده کوتاه حداقل بازار از افزایش نوسان تا حدی در امان باشد. با این حال، باید دید بازارساز در هفته‌جاری تصمیم می‌گیرد که مداخله شدیدتری در بازار کند یا این مداخله را به هفته‌های بعد موکول خواهد کرد. هفته گذشته بازارساز عرضه اسکناس در بازار متشکل را کلید زد و چندان مورد استقبال خریداران قرار نگرفت. باید دید در هفته‌جاری به تقاضای حواله‌ای به چه شکل پاسخ داده خواهد شد.// تجارت نیوز

 

z1og_fefdjnd3y7qv

قیمت جهانی طلا امروز ۹۹/۰۷/۲۶|هر اونس ۱۸۹۹ دلار و ۲۹ سنت شد // ساعت 20:00

قیمت هر اونس طلا در پایان معاملات دیروز با 0.49 درصد کاهش به 1899 دلار و 29 سنت رسید. قیمت طلا در پایان معاملات آتی دیروز برای تحویل در ماه دسامبر با 0.13 درصد کاهش به 1906 دلار و 40 سنت رسید.

قیمت طلا در این هفته شاهد کاهش 1.4 درصدی بود.

تای وونگ تحلیلگر بازار فلزات گرانبها در موسسه بی ام او گفت: «در حالی که تکلیف بسته محرک مالی جدید هنوز مشخص نیست، قیمت طلا همچنان تا حدود زیادی وابسته به نوسانات ارزش دلار دارد.»

وی افزود: «هرچند بدون وجود یک عامل کوتاه مدت، فضای حاکم بر بازار طلا همچنان افزایشی است، به نظر می رسد که قیمت قیمت در حدود 1900 دلار در نوسان خواهد بود و بعید است از حدود قیمت 1850 تا 1900 دلار فراتر برود.»

شاخص ارزش دلار دیروز با 0.2 درصد کاهش مواجه بود، اما در مسیر ثبت افزایش هفتگی قرار گرفت. همین مسئله سبب گرانتر شدن طلا برای خریدارانی شد که با ارزهای غیردلاری خرید می کنند.

انتشار آمارهای قوی تر از حد انتظار از میزان خرده فروشی در آمریکا موجب بالا رفتن اشتها برای حضور در بازارهای پرریسک شده اما میزان تولیدات کارخانه ای در ماه سپتامبر افت غیرمنتظره ای داشته است.

به نظر می رسد که دموکرات ها و جمهوری خواهان بعید است بتوانند تا قبل از روز انتخابات بر سر بسته محرک مالی جدید توافق کنند. در عین حال موارد ابتلا به کرونا همچنان رو به افزایش است و روند ترمیم بازار کار آمریکا متوقف شده است./ تسنیم

 

 

 

 

z1og_fefdjnd3y7qv

قیمت طلا به کجا رسید؟ // ساعت 12:00

در حالی که احتمال توافق بر سر بسته محرک مالی جدید دولت امریکا قبل از انتخابات روز سوم نوامبر کاهش یافته و این مسئله سبب کاهش جذابیت سرمایه‌گذاری در بازار طلا شده است، قیمت طلا روز جمعه کاهش داشت.

قیمت هر اونس طلا در پایان معاملات دیروز با ۰.۴۹ درصد کاهش به ۱۸۹۹ دلار و ۲۹ سنت رسید. قیمت طلا در پایان معاملات آتی دیروز برای تحویل در ماه دسامبر با ۰.۱۳ درصد کاهش به ۱۹۰۶ دلار و ۴۰ سنت رسید.

قیمت طلا در این هفته شاهد کاهش ۱.۴ درصدی بود.

تای وونگ تحلیلگر بازار فلزات گرانبها در موسسه بی‌ام او گفت: «در حالی که تکلیف بسته محرک مالی جدید هنوز مشخص نیست، قیمت طلا همچنان تا حدود زیادی وابسته به نوسانات ارزش دلار دارد.»

وی افزود: «هرچند بدون وجود یک عامل کوتاه مدت، فضای حاکم بر بازار طلا همچنان افزایشی است، به نظر می‌رسد که قیمت قیمت در حدود ۱۹۰۰ دلار در نوسان خواهد بود و بعید است از حدود قیمت ۱۸۵۰ تا ۱۹۰۰ دلار فراتر برود.»

شاخص ارزش دلار دیروز با ۰.۲ درصد کاهش مواجه بود، اما در مسیر ثبت افزایش هفتگی قرار گرفت. همین مسئله سبب گرانتر شدن طلا برای خریدارانی شد که با ارزهای غیردلاری خرید می‌کنند.

انتشار آمارهای قوی تر از حد انتظار از میزان خرده فروشی در امریکا موجب بالا رفتن اشتها برای حضور در بازارهای پرریسک شده اما میزان تولیدات کارخانه‌ای در ماه سپتامبر افت غیرمنتظره‌ای داشته است.

به نظر می‌رسد که دموکرات‌ها و جمهوری خواهان بعید است بتوانند تا قبل از روز انتخابات بر سر بسته محرک مالی جدید توافق کنند. در عین حال موارد ابتلا به کرونا همچنان رو به افزایش است و روند ترمیم بازار کار امریکا متوقف شده است.// تسنیم

z1og_fefdjnd3y7qv

دلار در مقابل رقبا بالا رفت // شنبه ساعت 10:40

فضای ریسک بر سر بازارهای ارز بیش از پیش تشدید شده است. معامله گران نگران اند فضای تنش بین آمریکا و شرکای تجاری بزرگش تا پیش از انتخابات روی دور تند افزایشی باشد و این مساله بیش از پیش فشار روی اقتصاد جهانی را که به دلیل کرونا با مشکلات زیادی روبروست، تشدید کند. 

دونالد ترامپ- رییس جمهور آمریکا در پاسخ به رای سازمان تجارت جهانی به سود اروپا تهدید کرده است که اگر اروپا اقدام به چنین کاری کند، آمریکا سخت تر به این اقدام پاسخ متقابل خواهد داد و وی مطمین است که اروپایی ها خواهان چنین وضعی نیستند. پیش تر سازمان تجارت جهانی پس از اعمال تعرفه آمریکا روی برخی از محصولات اروپایی نظیر هواپیما به اتحادیه اروپا اجازه داده بود تا روی واردات کالاهایی به ارزش چهار میلیارد دلار از آمریکا تعرفه اضافی وضع کند.

برونو لومر- وزیر دارایی فرانسه - از کشورهای اروپایی خواسته است تا موضع واحدی در برابر این مساله اتخاذ کنند.  

اولاف شولتس- وزیر دارایی آلمان - نیز خواهان همبستگی بیشتر اروپایی ها شده و گفته است که در صورت وحدت رویه، کشورهای اروپایی می توانند تا پیش از پایان سال ۲۰۲۲، میزان تولیدات ناخالص داخلی خود را به سطوح قبل از بحران کرونا برسانند.  

تنش ها بین چین و آمریکا نیز مجددا بالا گرفته و بلومبرگ از احتمال تحریم غول های پرداختی چین یعنی علی پی و وی چت پی توسط آمریکا به دلیل آنچه نگرانی های امنیتی خوانده شده است، خبر داد. وزارت خارجه چین در واکنش به این خبر گفته است آمریکا با مفهوم امنیت ملی بازی می کند تا سیاست های خود را تحمیل کند و ارتش چین نیز در هشداری به آمریکا اعلام کرده است دست از اقدامات تحریک آمیز بردارد. 

پیش تر نیز وزیر امور خارجه چین خواستار تشکیل جبهه واحد کشورهای آسیای شرقی در برابر توسعه طلبی های آمریکا شده بود.

سخنگوی وزارت خارجه چین نیز گفته است که دوران ابرقدرتی آمریکا به سر آمده است. چین و آمریکا هنوز نتوانسته اند به توافقی برای از سرگیری مذاکرات تجاری خود برسند و تعهدات دوطرف در قالب فاز نخست توافق تجاری نیز هنوز به طور کامل اجرایی نشده است.

ابتلا به کرونا همزمان با شروع فصل سرما در بسیاری از کشورهای جهان به سطح نگران کننده ای رسیده و این مساله باعث بازگشت برخی از محدودیت ها شده است. وضعیت به ویژه در اروپا هشدارآمیز است و فعالان بازار نگران اند ضربه دیگری به پیکر کم جان اقتصاد این کشورها وارد شود. لهستان، مجارستان و جمهوری چک از رکوردشکنی تعداد مبتلایان روزانه به کرونا خبر داده اند و در ورشو- ساعت مجاز برای حضور مردم در فروشگاه ها محدود شده است.  

در آلمان، آنگلا مرکل- صدراعظم این کشور در نشستی مشترک با شهرداران ۱۱ شهر بزرگ این کشور اعمال محدودیت ها در صورت شیوع بیشتر بیماری را بررسی کرده است. در اسپانیا نیز با افزایش شمار مبتلایان، شهر مادرید به طور کامل قرنطینه شد. احتمال وقوع قرنطینه های مشابه در انگلیس نیز وجود دارد.  تاکنون شهر لیورپول در انگلیس که بدترین وضعیت را از نظر شیوع کرونا دارد به طور کامل قرنطینه شده است. 

تاکنون بیش از ۳۹ میلیون و ۶۵ هزار و ۲۳۴ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین یک میلیون و ۱۰۰ هزار و ۶۲۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۲۲۲ هزار و ۴۱۸ نفر، برزیل با ۱۵۱ هزار و ۹۷۱ نفر، هند با ۱۱۲ هزار و ۱۴۴ نفر، مکزیک با ۸۴ هزار و ۸۹۸ نفر و انگلیس با ۴۳ هزار و ۲۹۳ نفر بوده است.

با نزدیک شدن به موعد برگزاری زمان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، حساسیت معامله گران نسبت به تحولات سیاسی و انتخاباتی در این کشور نیز بیشتر شده است. تمایل دموکرات ها به اعمال سیاست های محرک در مقیاس بسیار بزرگ در تضاد با چیزی است که جمهوری خواهان در نظر دارند. دموکرات ها به صورت کلی خواهان افزایش مستقیم عرضه پول به شکل یارانه، تزریق نقدینگی به بازار  و وام هستند در صورتی که جمهوری خواهان تقویت توان مالی اشخاص حقیقی و حقوقی از طریق غیرمستقیم نظیر کاهش نرخ مالیاتی را دنبال می کنند.  

تحولات اخیر اقتصاد آمریکا باعث شده است تا بازار اوراق قرضه این کشور تحت تاثیر قرار بگیرد و این عملکرد به بازار ارز نیز منتقل شود. بازدهی اوراق قرضه وزارت خزانه داری که یکی از دماسنج های معامله گران برای پیش بینی اوضاع در ماه های آتی است از ماه آگوست تاکنون نتوانسته است از حبس کانال ۱.۷ درصدی خارج شود و اکنون با بن بست ایجاد شده در گفتگوهای بین دولت ترامپ و کنگره بر سر لایحه حمایتی جدید، این اوراق بیش از پیش تحت فشار قرار گرفته اند.  

آمارهای منتشر شده از وضعیت تجاری آمریکا نشان دهنده آن است که کسری تجاری این کشور در ماه آگوست با افزایشی ۵.۹ درصدی همراه شده و به ۶۷.۱ میلیارد دلار رسیده که این رقم، بالاترین کسری تجاری ثبت شده آمریکا طی ۱۴ سال اخیر بوده است. از سوی دیگر چین نیز اعلام کرده است که میزان صادرات و وادرات این کشور در ماه سپتامبر رکوردشکنی کرده و واردات و صادرات این کشور طی این ماه به ترتیب ۱۳.۲ درصد و ۹.۹ درصد افزایش پیدا کرده است. چین کماکان تراز تجاری مثبت خود را با آمریکا حفظ و ۳۰.۷۵ میلیارد دلار بیشتر از واردات، به آمریکا صادرات داشته است.  

متوسط نرخ تورم بزرگ‌ترین اقتصاد جهان در ۱۲ ماه منتهی به سپتامبر با ۰.۱ درصد افزایش نسبت به دوره مشابه منتهی به ماه قبل به سطح ۱.۴ درصد رسید که این نرخ تورم،  بالاترین سطح تورمی ثبت شده در آمریکا در ۹ ماهه اخیر بوده است.  در مدل جدید سیاست گذاری فدرال رزرو، اجازه داده خواهد شد تا برای تقویت رشد اقتصادی و تزریق نقدینگی لازم به بازارها، نرخ تورم از سطح دو درصدی هدف گذاری شده قبلی عبور کند اگر چه طبق گفته جروم پاول- رئیس بانک مرکزی آمریکا، اجازه فاصله گرفتن بیش از حد تورم از سطح دو درصدی داده نخواهد شد.

نیل جونز- کارشناس مسایل ارزی در بانک میزوهو - گفت: دارایی های پرریسک در شرایط فعلی کمتر مورد استقبال معامله گران قرار می گیرند چرا که احتمال بدتر شدن شرایط اقتصادی جهان وجود دارد. تا زمانی که معامله گران نسبت به آینده خوش بین نباشند، ترجیح خواهند داد سرمایه های در اختیار خود را در دارایی های امن نگهداری کنند و این تقاضا برای دارایی های امن احتمالا در کوتاه مدت در سطح نیرومندی باقی خواهد ماند.   

شاخص دلار

 شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۵۴ درصد افزایش نسبت به روز گذشته در سطح ۹۳.۸۷ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل ۱.۰۹۲ دلار اعلام شد (نرخ های فوق بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است).

ارزهای اروپایی

در تازه‌ترین دور از معاملات، پوند با ۱.۰۳ درصد کاهش نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۲۸۹ دلار مبادله شد. یورو ۰.۴۶ درصد پایین رفت و با عقب نشینی به کانال ۱.۱۶ به ۱.۱۶۹ دلار رسید.

ارزهای آسیایی

 در معاملات بازارهای ارزی آسیایی، هر دلار با ۰.۳۶ درصد افزایش به ۱۰۵.۴۷۶  ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۴۱ دلار مبادله شد. همچنین نرخ برابری دلار معادل ۶.۷۲۵ یوان چین اعلام شد.// ایسنا

 

 

نظر شما