شناسهٔ خبر: 42925701 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

همزمان با شیوع کرونا، زیر ساخت‌های درمانی توسعه یافت

خبرگزاری میزان-معاون درمان وزارت بهداشت گفت: همزمان با شیوع ویروس کووید ۱۹ زیر ساخت‌های درمانی افزایش یافت و تخت‌های مراقبت‌های ویژه و حدود ۲ هزار دستگاه کمک تنفسی (ونتیلاتور) بین دانشگاه‌ها توزیع شد که مراکز درمانی بتوانند تخت‌های مراقبت‌های ویژه را افزایش دهند. ارتکاب هیچ جرمی نمی‌تواند زن را از مهریه‌اش محروم کند. کارشناسان وکیل‌آنلاین در این مورد توضیح داده‌اند.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری میزان - قاسم جان بابایی در سفر به کاشان، به منظور بازدید از بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان به ویژه بیمارستان‌های ریفرال کرونا، در حاشیه بازدید از بیمارستان شهید بهشتی کاشان، از تجهیز و بهره برداری بیمارستان ثامن الائمه (ع) آران و بیدگل در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: امیدواریم این بیمارستان به زودی به چرخه خدمات درمانی کشور اضافه شود.

وی با اشاره به اینکه در ابتدای شیوع ویروس کووید ۱۹ یکی از اتفاقات خوب صورت گرفته در وزارت بهداشت مربوط به مبحث پزشکی از راه دور یا دورپزشکی بوده، ادامه داد: با این اقدام بخشی از بار بیماری از طریق ویزیت و مشاوره از راه دور کنترل شده است.

جان بابابی اظهار کرد: خوشبختانه این اقدام از مناطق دور آغاز شد و اولین نقطه، استان سیستان و بلوچستان و شهر‌های مرزی بود.

وی اظهار امیدواری کرد: امید است با این اقدام خیلی از مراجعات غیرضروری مردم به مراکز درمانی و مطب‌ها کاهش یابد.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: ۸۰ تا ۹۰ درصد تجهیزات بیمارستانی تولید داخل است که مایه افتخار است.

وی افزود: همزمان با شیوع ویروس کووید ۱۹ زیر ساخت‌های درمانی افزایش یافت و تخت‌های مراقبت‌های ویژه و حدود ۲ هزار دستگاه کمک تنفسی (ونتیلاتور) بین دانشگاه‌ها توزیع شد که مراکز درمانی بتوانند تخت‌های مراقبت‌های ویژه را افزایش دهند.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال با تامین منابع مالی، ۸ تا ۱۰ هزار تخت بیمارستانی افزایش می‌یابد و به همان نسبت نیز تخت‌های ویژه اضافه خواهد شد.

وی در ادامه، با بیان اینکه منطقه کاشان دوران سختی را پشت سر گذاشته است، گفت: این روند ادامه خواهد داشت و ما از تجارب دنیا آموختیم باید از کرونا درس بیاموزیم.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف دارو‌ها هیچ کدام درمان قطعی برای کرونا نیست، تصریح کرد: دنیا به اهمیت زدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی رسیده است.

وی ادامه داد: کادر درمان با تمام توان کار می‌کنند و وقتی بعد از ۱۵ روز بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه فوت می‌کند، پرسنل درمان فکر می‌کنند زحماتشان به هدر رفته است. کادر درمان خسته شده اند و ما باید در مقابل کرونا اقدامات درست را انجام دهیم.

وی وجود دانشگاه علوم پزشکی کاشان را در منطقه دارای اهمیت برشمرد و گفت: ساماندهی بیماری کووید ۱۹ در این منطقه به خاطر وجود دانشگاه علوم پزشکی است و باید به توسعه و تقویت دانشگاه در قدم اول فکر کرد.

معاون درمان وزیر بهداشت ادامه داد: باید افراد با مهارت بالا تربیت کنیم تا برای دوران سخت آموزش دیده باشند و نقطه ضعف نداشته باشند.

گفتنی است، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در سفر به کاشان از بیمارستان‌های سیدالشهداء، امام حسن (ع) و ثامن الائمه (ع) آران و بیدگل بازدید و از نزدیک در جریان وضعیت ارائه خدمات مراکز درمانی به مردم این شهرستان در دوره شیوع ویروس کرونا قرار گرفت.

وی ضمن عیادت از بیماران، با حضور در بخش‌های مختلف ومراقبت‌های ویژه، روند درمان بیماران مبتلا به ویروس کووید ۱۹ را و شیوه اجرای پروتکل درمانی را بررسی کرد.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن تبادل نظر پیرامون مشکلات و درخواست ها، در خصوص تجهیزات مورد نیاز قول مساعد و همکاری داد.

همچنین  جان بابایی از بخش‌های مختلف به ویژه عفونی، مراقبت‌های ویژه و اورژانس بیمارستان شهید بهشتی کاشان نیز بازدید کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما