شناسهٔ خبر: 42916441 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

آب شور کیفیت نان رامهرمز را پایین آورد

فرماندار رامهرمز گفت: آب رامهرمز به دلیل اینکه تصفیه نیست و شور است تاثیر منفی زیاد بر کیفیت نان گذاشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، آرش قنبری فرماندار رامهرمز با اشاره به کیفیت نان در این شهرستان گفت: عوامل گوناگونی بر افت کیفیت نان رامهرمز تاثیر گذاشته است آب رامهرمز، به دلیل اینکه تصفیه نیست و شور است تاثیر منفی زیاد بر کیفیت نان گذاشت.

او افزود:، ولی با این وجود، تمام نانوایی‌ها را مکلف کردیم که از آب شیرین استفاده کنند و آن دسته از نانوایی‌ها هم که دستگاه قدیمی داشتند ملزم کردیم که دستگاهایشان را عوض کنند و عوض کردند و ان شاءالله این قول را خواهیم داد که کیفیت پخت نان بهتر می‌شود.

شبکه آبرسانی شهرستان فرسوده شده است و روزانه در اکثر نقاط شهر با شکستگی‌های لوله‌های شبکه آبرسانی مواجه هستیم که تعویض خطوط لوله‌های آب از توانایی سازمان آبفا رامهرمز خارج است.

انتهای پیام/م

برچسب‌ها:

نظر شما