شناسهٔ خبر: 42679694 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه مرغ و سبزیجات تنوری

در این مطلب دستورالعمل تهیه مرغ و سبزیجات تنوری آموزش داده شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مرغ و سبزیجات تنوری را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سینه مرغ: ۲ عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پودر کاری: به مقدرا لازم
پودر آویشن: به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
سیب زمینی (درشت خردشده): ۲ عدد
کلم بروکسل (دو نیم شده): ۳۰۰ گرم
پیاز (خردشده): یک عدد

بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

۱. سینه‌های مرغ را به اندازه‌های دلخواه برش دهید. ۳ الی ۴ قاشق سوپ خوری روغن زیتون، فلفل سیاه، پودر کاری، پودر آویشن، فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کنید. نیمی از این مخلوط را به برش‌های مرغ زده و در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.

۲. سبزیجات را درشت خرد کرده و با مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. بقیه مخلوط چاشنی‌ها را به سبزیجات اضافه و مخلوط کنید.

 ۳. سینه مرغ مزه دار شده و سبزیجات را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ سبزیجات را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی چیده و حدود ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند. سپس سرو کنید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

نظر شما