شناسهٔ خبر: 42623875 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

کرونا در جهان؛

حدود 29/5 میلیون مبتلا/افزایش موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در 7 ایالت آمریکا/اعتراضات کادر درمانی در بلژیک

صاحب‌خبر -
خبرگزاری آریا-براساس آخرین آمار جهانی اعلام شده شمار مبتلایان به کرونا در جهان به 29 میلیون و 445 هزار و 688 نفر رسیده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، شمار مبتلایان به کرونا در جهان تاکنون به 29 میلیون و 445 هزار و 688 نفر رسیده و مرگ 932 هزار و 744 نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است و بنابر تازه‌ترین آمارها،  21 میلیون و 279 هزار و 833 نفر از مبتلایان به کووید-19 تاکنون بهبود یافته‌اند.
روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-19 که تاکنون در 213 کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.
در میان هفت میلیون و 233 هزار و 111 مورد ابتلای فعال کرونا در سراسر جهان، 99 درصد موارد یعنی هفت میلیون و 172 هزار و 313 نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها 60 هزار و 798 مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
همچنین از 22 میلیون و 212 هزار و 577  پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، 21 میلیون و 279 هزار و 833 نفر معادل 96 درصد از موارد بهبود یافته و 932 هزار و 744 نفر معادل چهار درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.
آمریکا با بیش از 6.7 میلیون مبتلا و نزدیک به 200 هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-19 قرار دارد.
هند و برزیل نیز با بیش از چهار میلیون مبتلا هم‌اکنون پس از آمریکا به لحاظ موارد ابتلا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند.
همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک، چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کووید 19 هستند.

افزایش موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در 7 ایالت آمریکا
آمارهای جدید و رسمی نشان می‌دهد هفت ایالت آمریکا با افزایش چشمگیر موارد ابتلا به ویروس کرونا در یک روز از ابتدای ماه جاری میلادی تاکنون روبرو شده‌اند.
به گزارش  رویترز، هفت ایالت آمریکا اعلام کرده اند که با افزایش موارد جدید ابتلای روزانه به ویروس کرونا مواجه هستند.
بر اساس این گزارش افزایش موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این هفت ایالت در حالی است که تعداد موارد ابتلا به این ویروس در سراسر آمریکا با کاهش نسبی روبرو شده است.
به طور کلی در سراسر آمریکا هم اکنون روزانه حدود 35 هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا گزارش می شود که این رقم نسبت به اوج موارد ابتلا که 70 هزار نفر در روز بود، کاهش داشته است.
ولی با این حال هنوز برخی ایالت ها از جمله آرکانزاس، ایلینوی، داکوتای شمالی، کارولینای جنوبی، ویرجینیای غربی، ویسکانسین و وایومینگ با افزایش موارد جدید ابتلا در هر روز طی ماه سپتامبر روبرو هستند.
هفت ایالت دیگر نیز با افزایش موارد فوتی های کرونا در ماه سپتامبر مواجه هستند که عبارتند از : آرکانزاس، آیداهو، کنتاکی، میزوری، مونتانا، داکوتای جنوبی و وایومینگ.
یک مقام مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های چین از احتمال تولید واکسن ویروس کرونا در چین و در اختیار قرار گرفتن آن برای استفاده مردم تا اوایل ماه نوامبر خبر داد.
به گزارش رویترز، چهار واکسن ویروس کرونا در چین در مرحله آزمایش بالینی قرار دارند. دستکم 3 مورد از آنها برای توزیع در بین کارکنان بخش های حساس پیشنهاد شده اند.
گویژن وو، کارشناس ارشد مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها در مصاحبه ای با تلویزیون دولتی چین روز دوشنبه گفت که فاز 3 آزمایش بالینی به تدریج درحال انجام است و تا ماه نوامبر یا دسامبر واکسن ها برای استفاده عموم مردم آماده خواهند شد.
شرکتهای سینوفارم و سینوواک درحال تولید سه واکسن تحت برنامه استفاده اضطراری دولت است. چهارمین واکسن کووید-19 توسط شرکت کانسینو بیولوژیک برای استفاده ارتش چین در ماه ژوئن مورد استفاده قرار گرفت.
سینوفارم در ماه جولای اعلام کرده بود که واکسن کرونا تا پایان سال جاری و پس از پایان فاز سه آزمایش بالینی در اختیار عموم مردم قرار خواهد گرفت.

 ابتلای بیش از 40000 آمریکایی در 24 ساعت گذشته 
طبق آخرین آمار جهانی تاکنون 29 میلیون و 445 هزار نفر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند؛ کشور آمریکا در شب گذشته با افزایش 40 هزار مبتلا به مجموع 6 میلیون و 749 هزار نفر رسید.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز 29 میلیون و 445 هزار و 847 نفر در جهان به ویروس کرونا ــ کووید19 ــ مبتلا شده‌اند که از این تعداد، 932 هزار و 746 نفر جان خود را از دست داده‌اند.
از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون 21 میلیون و 280 هزار و 193 نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست دهند.
کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 40 هزار و 831 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 6 میلیون و 749 هزار و 289 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 199 هزار آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.
کشور هند پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 83 هزار و 809 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 4 میلیون و 930 هزار و 236 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد 80 هزار و 808 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.
کشور برزیل به‌ عنوان سومین کشور جهان با افزایش 19 هزار و 89 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 4 میلیون و 349 هزار و 544 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 132 هزار و 117 برزیلی جان خود را از دست داده‌اند.
کشورهای روسیه، پرو، کلمبیا، مکزیک و  آفریقای جنوبی نیز به‌ترتیب با یک میلیون و 68 هزار و 320, 733 هزار و 860, 721 هزار و 892, 671 هزار و 716 و 650 هزار و 749 مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.
همچنین کشورهای اسپانیا با 593 هزار و 730 و آرژانتین با 565 هزار و 446 مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.
از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، هند و برزیل به‌‌ترتیب با 4میلیون و 27 هزار و 846, 3میلیون و 859 هزار و 399 و 3میلیون و 613 هزار و 184 بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند
وزیر امور خارجه واتیکان می‌گوید که وضعیت سلامتی پاپ فرانسیس خوب است.
به گزارش اسپوتنیک، به دلایل مشکوک به ابتلای به ویروس کرونا پاپ فرانسیس تحت نظارت پزشکان قرار دارد.
پاپ فرانسیس پس از دیدار با گوکیم تاگل لوئیس آنتونیو بالاترین مقام کاتولیک‌های فیلیپین، مشکوک ابتلا به ویروس کرونا شده است.
کاردینال پیترو پارولین وزیر امور خارجه واتیکان می‌گوید که هیچ خطری پاپ فرانسیس را تهدید نمی‌کند. همچنان از همه می‌خواهد توصیه‌های پزشکی را بخاطر جلوگیری از شیوع ویروس کرونا رعایت کنند.
روزنامه ال اونیورسو در این باره می‌نویسد: رهبر کاتولیک‌های جهان، از مهمان‌های خارجی بدون وسایل حفاظت فردی پذیرایی می‌کرده است.
این در حالی ا‌ست، که چندی پیش پاپ فرانسیس پس از برداشته شدن محدودیت‌ها، از مردم خواست که مسئولیت بیشتری نشان دهند و از "خانه مشترک بشر؛ زمین" مراقبت کنند.
اسپانیا، ایتالیا، فرانسه، آلمان و انگلستان از کشورهایی هستند که پس از آمریکا بیشترین آمار مبتلایان به کرونا در جهان را به خود اختصاص داده‌اند.
اروپا پس از آمریکا دومین کانون شیوع کرونا است که نزدیک به یک ‌و نیم میلیون نفر در این کشورها به کرونا مبتلا شده‌اند و هزاران نفر جانشان را از دست داده‌اند.

وزیر بهداشت ترکیه: در سرعت شیوع، آهستگی مشاهده نمی‌شود
وزیر بهداشت ترکیه نوشت: در سرعت شیوع بیماری، آهستگی مشاهده نمی‌شود. به تنهایی نمی‌توانیم مقابله کنیم ولی به کمک یکدیگر می‌توانیم پیروز شویم.
 فخرالدین کوجا وزیر بهداشت ترکیه در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در این کشور در صفحه توئیتر خود نوشت: طی 24 ساعت گذشته 112 هزار و 563 تست کرونا گرفته شده که از بین آنها 1716 نفر مبتلا تشخیص داده شده‌اند و 63 نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.
وی افزود: به این ترتیب در مجموع 8 میلیون و 632 هزار و 123 تست گرفته شده که 292878 نفر از آنها مبتلا به کرونا تشخیص داده شده‌اند. همچنین 7119 نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.
وزیر بهداشت ترکیه ادامه داد: در سرعت شیوع بیماری، آهستگی مشاهده نمی شود. به تنهایی نمی توانیم مقابله کنیم ولی به کمک یکدیگر می توانیم پیروز شویم. با یکدیگر قوانین بهداشتی را رعایت کنیم.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت امارات شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به بیش از 80 هزار نفر رسید.
به گزارش  الجزیره، وزارت بهداشت امارات اعلام کرد که موارد جدیدی از ابتلا به کرونا در این کشور به ثبت رسیده است.
این وزارتخانه اعلام کرد که شمار مبتلایان به کرونا در امارات به 80 هزار و 226 نفر رسید.
وزارت بهداشت امارات همچنین از ثبت چند فوتی دیگر در نتیجه ابتلا به کرونا خبر داد.
طبق اعلام این وزارتخانه، در حال حاضر شمار فوتی‌های ناشی از ابتلا به کرونا در امارات به 399 نفر رسیده است.
افزایش روز افزون شمار مبتلایان به کرونا در امارات در حالی است که این کشور در ابتدای شیوع بیماری کووید 19 تلاش می‌کرد تا آمار مبتلایان خود را پنهان سازد.
جدیدترین اخبار کرونایی از اروپا حاکی از آن است که بعد از 6 ماه وقفه کرونایی مدارس ایتالیا دوباره بازگشایی می شود. به این ترتیب برای تقریبا دو سوم کودکان و نوجوانان از روز دوشنبه و بعد از یک وقفه 6 ماهه کلاس های درس باز شده است. ایتالیا از تاریخ 5 مارس مدارس خود را به دلیل شیوع کرونا تعطیل کرده بود و در هیچ کشور اروپایی دوران تعطیلی مدارس تا این حد طولانی نبوده است.
به دلیل شیوع مجدد کرونا در ایتالیا و افزایش آمار مبتلایان بازگشایی مدارس در این کشور همراه با قواعد سختگیرانه‌ای است.

هشدار درباره عواقب شیوع کرونا در افراد مسن آلمانی
سناتور بهداشت و درمان برلین هم درباره شیوع مجدد کرونا بین افراد مسن و عواقب آن ابراز نگرانی کرده است.
پیش بینی سازمان بهداشت جهانی درباره افزایش نرخ مرگ و میر کرونایی در اروپا
سازمان بهداشت جهانی هم درباره افزایش نرخ مرگ و میر کرونایی در اروپا در فصل پاییز و در ماه های اکتبر و نوامبر هشدار داده است. "هانس کلوگ"، رئیس بخش اروپایی سازمان بهداشت جهانی در این باره گفته است: اوضاع سخت تر می شود.
در حال حاضر شمار مبتلایان به ویروس کرونا در اروپا افزایش می یابد اما نرخ مرگ و میر روزانه در اثر این بیماری در کشورهای اروپایی همچنان پایدار است.
هانس کلوگ در ادامه سخنانش گفت: جهان در حال حاضر نمی خواهد چنین خبرهای بدی را بشنود و من این را درک می کنم، اما در اکتبر و نوامبر ما شاهد افزایش نرخ مرگ و میر کرونایی در اروپا خواهیم بود.
وی همچنین درباره داشتن انتظارات بالا از تاثیر واکسن کرونا هشدار داده و گفت: من تمام وقت می شنوم که گفته می شود تولید واکسن پایان این بیماری همه گیر است اما طبیعتا این طور نیست.

درمان 879 هزار بیمار مبتلا به کرونا در روسیه
وی افزود: تا به حال هنوز مشخص نشده است که آیا یک واکسن می تواند به همه گروه های سنی کمک کند. نشانه هایی وجود دارد مبنی بر اینکه یک واکسن به برخی گروه ها می تواند کمک کند و به برخی دیگر نه.
شمار موارد جدید ابتلا به کرونا در کشورهای اروپایی اخیرا بخصوص در کشورهای فرانسه و اسپانیا افزایش چشمگیری داشته است.
نخست وزیر ایتالیا در آستانه بازگشایی مدارس در این کشور از دانش آموزان که بالاترین هزینه را در این بحران بر دوش کشیده‌اند قدر دانی کرد.

توزیع روزانه 11 میلیون ماسک مجانی بین دانش آموزان ایتالیایی
استفاده اجباری از ماسک و قواعد فاصله گذاری از طرف دانش آموزان باید رعایت شود و از این رو مقامات ایتالیایی هر روز حدود 11 میلیون ماسک مجانی را در اختیار دانش آموزان قرار می دهند.

927 ابتلای روزانه در آلمان
انستیتو رابرت کخ آلمان هم از ابتلای 927 مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور در عرض 24 ساعت خبر داده است.

7183 ابتلای روزانه در فرانسه
نهادهای بهداشتی در فرانسه هم روز گذشته از ابتلای 7183 مورد ابتلای جدید به کرونا در عرض 24 ساعت خبر دادند. آمار مبتلایان روزانه به کرونا در این کشور در روز شنبه با 10561 مورد به بالاترین حد خود از زمان شیوع این بیماری در این کشور رسیده بود.

اعتراضات کادر درمانی در بلژیک
هزاران نفر از پزشکان، پرستاران و شهروندان معمولی روز گذشته در بروکسل، پایتخت بلژیک به خیابان ها آمدند و خواستار پول و بودجه بیشتر برای بخش های مراقبت های بهداشتی در این کشور شدند.
پلیس از مشارکت حدود 4 هزار شرکت کننده در این تجمع اعتراضی خبر داد. درخواست معترضان استخدام پرسنل بهتر و پرداخت های بیشتر به بخش های مراقبت بهداشتی (برای ارتقاء کیفیت کار آن ها) بود.
در کشور بلژیک هم اخیرا آمار مبتلایان جدید به کرونا افزایش چشمگیری داشته و در این کشور کوچک با حدود یازده میلیون نفر سکنه در هفته گذشته به صورت میانگین حدود 636 مبتلای روزانه وجود داشته که 38 درصد بیشتر از هفت روز قبل از آن بوده است.
بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال بیش از 92 هزار نفر در بلژیک به کرونا مبتلا شده و نزدیک به 10 هزار نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

هشدار پزشکان فرانسوی درباره شرایط شیوع کرونا
جمعی از پزشکان معروف فرانسوی هم درباره شرایط شیوع کرونا در این کشور هشدار داده و از شهروندان خواستند ارتباطات با خانواده ها و دوستان را در حد ممکن کاهش دهند و از دیدارهای خصوصی اجتناب کنند.

جدیدترین آمار مبتلایان روزانه در اروپا
جدیدترین آمارهای رسمی نشان می دهد که شمار مبتلایان به کرونا در اروپا همچنان در حال افزایش است و تا به حال در اسپانیا 576697 نفر به کرونا مبتلا شده و 29767 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.
در فرانسه هم تا به حال 381094 نفر به کرونا مبتلا شده و 30916 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.
بر اساس جدیدترین آمارها در انگلیس هم تا به حال 368504 نفر به کرونا مبتلا شده و 41628 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.
ایتالیا هم به شدت تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفته و تا به حال 287753 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 35610 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.
در آلمان هم تا به حال 261359 نفر به کرونا مبتلا شده و 9428 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

نظر شما