شناسهٔ خبر: 42171487 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

ستاری:شرکت های دانش بنیان به جوانان با اعتماد به نفس نیاز دارند

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت:بحث اصلی شتاب دهنده ها این است که جوانانی که در حوزه صادرات ایده دارند بتوانند به شرکت تبدیل شوند تا سرمایه گذار پیدا کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم «افتتاحیه مرکز شتاب‌دهی صادرات ایران» در جمع خبرنگاران، گفت: بحث اصلی شتاب‌دهنده‌ها این است که جوانانی که در حوزه صادرات ایده دارند بتوانند به شرکت تبدیل شوند تا بتوانند سرمایه‌گذار پیدا کنند که حمایت‌های لازم از آنها انجام شود. 

وی افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برنامه‌های مفصلی در حوزه صادرات دارد. چندین سال است که کریدور صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان را فعال کرده‌ایم که این حوزه نسبت به صادرات سیستم سنتی احتیاج به بحث‌های جدید و استانداردها و تاییدیه‌های خاص از مراجع خاص نیاز دارد که باید این تاییدیه‌ها در هر کشور گرفته شود. 

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: کمک‌ هایی به شرکت‌ها برای دریافت استانداردهای کشورهای مبدا، برای شرکت‌ در نمایشگاه‌های خارجی، پتنت‌ها، مشاوره‌ها،‌وام‌های بانکی و بقیه موارد در معاونت علمی پیگیری می‌شود. 

وی افزود: امیدوارم اتفاقاتی مانند امروز باعث تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان شود. حوزه صادرات شرکت‌های دانش بنیان بازیگران و نیروهای جدید جوان با اعتمادبه نفس نیاز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: شیوع کرونا در برخی از بخش‌های عمده حوزه ای‌سی‌تی رونق خیلی بالایی ایجاد کرده و در برخی از بخش‌ها واقعا ضربه سنگینی به وجود آمده است. از جمله در حوزه گردشگری و حمل و نقل  که ما کمک‌های به آنها کرده‌ایم. ضمن اینکه این بچه‌ها خلاق هستند و قاعدتا در همین حوزه و محیط هم خلاقیت‌های جدید برای توسعه کسب‌وکارشان انجام می‌دهند.در حوزه‌های دیگر خصوصا حوزه‌های باز نشده مثل آموزش و بهداشت، حوزه بیمه خوب درخشیدند. 

ستاری گفت: کرونا بزرگترین کمک را به کسب‌وکارها کرد به طوری که مقاومت‌های سنتی باعث شد تا کسب‌وکارهای دانش‌بنیان‌ها رشد بسیار خوبی داشته باشند و در حوزه‌ آموزش رشد چند ده برابری کردند. 

وی در پایان گفت:به دنبال این هستیم استارتاپ‌ها وارد بورس شوند و کمک کنیم تا مقاومت‌‌‌ها اصلاح شود. بزرگترین مساله‌ بحث دارایی‌های نامشهودی است که استارتاپ‌ها دارند. قیمت‌گذاری در بورس چالش‌های جدیدی است که در تمام دنیا هم هست و در کشور ما نیز جدی است.

انتهای پیام/

نظر شما