شناسهٔ خبر: 41895102 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون تربیت و آموزش ارتش:

دانشگاه افسری امام علی (ع) مرکز تربیت مدیران و فرماندهان کشور بوده است

معاون تربیت و آموزش ارتش گفت: دانشگاه افسری امام علی(ع) کانون تربیت فرماندهان و مدیرانی است  که  در دوران دفاع مقدس، عرصه جنگ و پشت صحنه آن را اداره می کردند، لذا کلیه فرآیندهایی که در جنگ انجام  شده، توسط فرماندهان تربیت شده این دانشگاه مدیریت شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم علیرضا شیخ معاون تربیت و آموزش ارتش جمهوری اسلامی در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش پیرامون تصویب اهدای پرچم و نشان فداکاری توسط فرمانده معظم کل قوا  به دانشگاه افسری امام علی(ع) ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: این پرچم و نشان فداکاری نمایانگر رشادت‌ها و از خودگذشتگی‌های تمامی دانشجویان و دانش‌آموختگان این دانشگاه بویژه ۱۱۸۴ شهید دفاع مقدس، فرماندهان شهید و نقشی که فرماندهان دانش آموخته دانشگاه در فرآیند تثبیت و تکوین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران داشتند، است.


معاون تربیت و آموزش ارتش با بیان اینکه دانشگاه افسری امام علی(ع)  تنها مکانی است که به دریافت نشان فداکاری و ایثار مفتخر شده است،  افزود: اخیراً شاهد خلق صحنه‌هایی پرشور و اشتیاق در دانشگاه امام علی(ع) در مراسم باشکوه رونمایی از نشان فداکاری این دانشگاه بودیم و امیدواریم خدواند متعال  توفیق دهد که در اندازه عنایت فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی) و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم.


او درباره وجه تمایز دانشگاه افسری امام علی(ع) با دیگر مراکز آموزشی گفت: این مرکز تنها دانشگاهی است که ۱۱۸۴ دانشجو و دانش آموخته شهید را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده که در راه نظام، فداکاری کرده و در راه اعتلای کلمه حق شهید شدند.


سرتیپ دوم شیخ تصریح کرد: این دانشگاه با دارا بودن سابقه بسیار طولانی از گذشته تاکنون تنها مرکز تربیت فرماندهان و مدیران کشور بوده که در عرصه‌های مختلف پدر عصر حاضر ،در نیروهای مسلح شاهد فرماندهی و مدیریت جهادی این عزیزان بوده‌ایم.


معاون تربیت و  آموزش ارتش یادآور شد: بنده از دانش‌آموخته‌های دانشگاه افسری امام علی(ع) بوده و افتخار دارم مدت مدیدی در این مکان دانشجویی و فرماندهی کردم و افتخار تربیت و  آموزش دانشجویان ، فرماندهان و مدیران  در رده های مختلف سازمانی  را داشته ام  و امروز به عنوان یک سرباز به خود می‌بالم وقتی مشاهده می‌کنم، دانش آموخته‌های این دانشگاه در بدنه ارتش جمهوری اسلامی ایران سکان فرماندهی را در دست داشته و بخوبی راهبری می‌کنند.


او تاکید کرد: از دیگر افتخارات دانشگاه افسری امام علی(ع)، میزبانی افتخارآمیز ۳۶ مرتبه حضور فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی) در مراسم های مختلف است و در وصف عنایت مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به این دانشگاه همین بس که معظم‌له از این دانشگاه به عنوان «فیضیه ارتش» و «کانون علم وجهاد» یاد کرده‌اند.


امیر سرتیپ شیخ درباره نقش دانشگاه افسری امام علی(ع) در دوران دفاع مقدس خاطر نشان کرد: این دانشگاه کانون تربیت فرماندهان و مدیرانی است  که بایستی عرصه جنگ و پشت صحنه آن را اداره می کردند، لذا کلیه فرآیندهای جنگ  توسط فرماندهان تربیت شده این دانشگاه مدیریت شده و تربیت فرماندهان و  مدیران کار ویژه این دانشگاه بوده و در سطح ملی برای تربیت مدیر و فرمانده صاحب سبک است.


معاون تربیت و آموزش ارتش با بیان اینکه دانشگاه افسری امام علی(ع) به عنوان الگو، مبنای سایر دانشگاه‌های نیروهای مسلح است گفت: این دانشگاه با داشتن منشور تربیت برای مدیریت فرآیند تربیت نسل جوان پیش قراول  سایر دانشگاه‌های نظامی بوده و به عنوان مرجع تخصصی محسوب می‌شود.

انتهای پیام 

نظر شما