شناسهٔ خبر: 41765317 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه کمپوت زردآلو

در گزارش زیر طرز تهیه کمپوت زردآلو را به شما آموزش می دهیم.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کمپوت زردآلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

زردآلو
آب
شکر

طرز تهیه:

زردآلو‌ها را تمیز بشویید و اجازه دهید خشک شوند و آب اضافه‌ای نداشته باشند.

زردآلو‌ها را در شیشه‌های استریل و خشک بریزید و شیشه را خوب تکان دهید و چند بار به سطح بکوبید تا جابجا شوند و فضای اضافه بیش از حد بین میوه‌ها نباشد.

شیشه‌ها را با آب جوشیده خنک شده پر کنید و در هر شیشه ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری شکر بریزید. میزان شکر بستگی به ذائقه شما و شیرینی‌ها میوه‌ها دارد.

اگر زردآلو‌ها خیلی شیرین هستند، شکر کمتری اضافه کنید.

مقداری از شربت را بچشید و شکر را با توجه به شیرینی میوه و ذائقه خود اضافه کنید، در کل کمپوت نباید زیاد شیرین باشد.

شیشه‌ها که کامل پر شد، در فلزی آن‌ها را محکم ببندید و درون قابلمه‌ای بچینید.

قابلمه را با آب شیر پر کنید تا جاییکه شیشه‌ها در آب باشند و روی شعله قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. از زمانیکه به نقطه جوش رسید ۱۵ دقیقه شیشه‌ها بجوشند.

سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید شیشه‌ها از داغی بیفتند سپس از آب خارج کنید و به صورت وارونه روی سطحی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

وارونه کردن شیشه باعث میشود اگر هوای اضافی درون شیشه باشد خارج شود و همچنین اگر در شیشه به خوبی بسته نشده باشد، مایه کمپوت از آن خارج شود و متوجه شوید، شیشه‌ای که نشتی دارد باید زودتر از بقیه مصرف شود.

شیشه‌ها را بعد از خنک شدن به یخچال انتقال دهید و تا قبل از باز شدن در شیشه، حدود ۶ ماه قابل نگهداری هستند و در صورتیکه در شیشه باز شد ظرف چند روز باید مصرف شود.

کمپوت نیاز به هیچ افزودنی مانند وانیل یا زعفران و یا رنگ غذا ندارد و میوه به اندازه کافی طعم و رنگ دارد.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید آب و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید تا شکر حل شود و اجازه دهید از داغی بیفتد و سپس شیشه‌ها را با آن پر کنید.

نکته: همچنین میتوانید آب و شکر را مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید و زردآلو‌ها را به آن اضافه کنید و حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه بپزند و نرم شوند با شعله متوسط بجوشند. سپس در شیشه بریزید و ظرف یک هفته مصرف کنید. این روش قابلیت نگهداری طولانی مدت ندارد.

منبع:ashpazi_ba.ma

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کمپوت زردآلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

زردآلو
آب
شکر

طرز تهیه:

زردآلو‌ها را تمیز بشویید و اجازه دهید خشک شوند و آب اضافه‌ای نداشته باشند.

زردآلو‌ها را در شیشه‌های استریل و خشک بریزید و شیشه را خوب تکان دهید و چند بار به سطح بکوبید تا جابجا شوند و فضای اضافه بیش از حد بین میوه‌ها نباشد.

شیشه‌ها را با آب جوشیده خنک شده پر کنید و در هر شیشه ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری شکر بریزید. میزان شکر بستگی به ذائقه شما و شیرینی‌ها میوه‌ها دارد.

اگر زردآلو‌ها خیلی شیرین هستند، شکر کمتری اضافه کنید.

مقداری از شربت را بچشید و شکر را با توجه به شیرینی میوه و ذائقه خود اضافه کنید، در کل کمپوت نباید زیاد شیرین باشد.

شیشه‌ها که کامل پر شد، در فلزی آن‌ها را محکم ببندید و درون قابلمه‌ای بچینید.

قابلمه را با آب شیر پر کنید تا جاییکه شیشه‌ها در آب باشند و روی شعله قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. از زمانیکه به نقطه جوش رسید ۱۵ دقیقه شیشه‌ها بجوشند.

سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید شیشه‌ها از داغی بیفتند سپس از آب خارج کنید و به صورت وارونه روی سطحی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

وارونه کردن شیشه باعث میشود اگر هوای اضافی درون شیشه باشد خارج شود و همچنین اگر در شیشه به خوبی بسته نشده باشد، مایه کمپوت از آن خارج شود و متوجه شوید، شیشه‌ای که نشتی دارد باید زودتر از بقیه مصرف شود.

شیشه‌ها را بعد از خنک شدن به یخچال انتقال دهید و تا قبل از باز شدن در شیشه، حدود ۶ ماه قابل نگهداری هستند و در صورتیکه در شیشه باز شد ظرف چند روز باید مصرف شود.

کمپوت نیاز به هیچ افزودنی مانند وانیل یا زعفران و یا رنگ غذا ندارد و میوه به اندازه کافی طعم و رنگ دارد.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید آب و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید تا شکر حل شود و اجازه دهید از داغی بیفتد و سپس شیشه‌ها را با آن پر کنید.

نکته: همچنین میتوانید آب و شکر را مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید و زردآلو‌ها را به آن اضافه کنید و حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه بپزند و نرم شوند با شعله متوسط بجوشند. سپس در شیشه بریزید و ظرف یک هفته مصرف کنید. این روش قابلیت نگهداری طولانی مدت ندارد.

منبع:ashpazi_ba.ma

نظر شما