شناسهٔ خبر: 41339652 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی قزوین:

سالانه ۷۰هزار تن گوشت مرغ در قزوین تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: سالانه حدود ۶۵ تا ۷۰هزار تن گوشت مرغ در مرغداری‌های استان تولید می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علی شاپورزاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در صورت تقاضای بازار می توان این میزان تولید را به ۱۰۰هزار تن افزایش داد.
او اظهار کرد: ظرفیت تولید مرغداری‌های استان از۸۰ هزارتن در سال‌های اخیر؛ در حال حاضر به ۱۰۰هزار تن افزایش پیدا کرده است.
شاپورزاده تصریح کرد: حدود ۶۰درصد از این میزان در داخل استان مصرف و مابقی به استان های همجوار صادر می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در حال حاضر مشکل خاصی برای تامین نهاده و خوراک برای واحدهای دام و طیور قزوین وجود ندارد گفت: در صورت افزایش تقاضا برای مصرف گوشت مرغ در بازار، مرغداری های استان ؛ توان افزایش ظرفیت تولید را دارند و در مجموع می توانند ۳۰ تا ۴۰درصد به جوجه ریزی و تولیدات خود بیافزایند.
او در ادامه با اشاره به توزیع روزانه ۱۰تن مرغ منجمد در استان قزوین طی روزهای اخیر با هدف مناسب سازی قیمت، اظهارکرد: آمادگی لازم برای تداوم عرضه مرغ منجمد با هدف تعادل سازی قیمت این محصول وجود دارد.
این مقام مسئول در ادامه گفت: شرکت پشتیبانی امور دام به نمایندگی از وزارت جهاد کشاورزی به منظور حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان و متعادل سازی قیمت؛ اقدام به خرید و ذخیره سازی و توزیع مرغ در مواقع مورد نیاز می کند.

48

برچسب‌ها:

نظر شما