شناسهٔ خبر: 41329991 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

مستندسازی جایگاه راه‌آهن در ۸ سال جنگ تحمیلی

همه دستگاههای اجرایی استان در راستای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و دفاع مقدس به نسلهای آینده باید تلاش خود را بکار گیرند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان گلستان با مدیرکل راه آهن منطقه شمالشرق۲، معاونین و تنی چند از یادگاران شهدای معظم ۸ سال جنگ تحمیلی این اداره کل دیدار و پیرامون مستندسازی شفاهی و مکتوب جایگاه راه آهن شمالشرق۲ در ۸ سال جنگ تحمیلی گفتگو کردند.

در این جلسه مدیر کل حفظ و آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گلستانضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و دفاع مقدسگفت : تهیه و تدوین مرجع علمی و اسناد ادارات و نقش و جایگاه شهدای معظم کارمند در دوران ۸ سال دفاع مقدس از اهمیت بالایی برخوردار است .

سرهنگ محمد رضا کاظمیگفت: استان گلستان و راه آهن ج.ا.ا و حوزه ریلی شمال کشوردر دوران ۸ سال جنگ تحمیلی چه در زمینه اعزام رزمندگان و بسیجیان به نقاط مختلف مرزی و چه دراعزام کمک های مردمی و... نقش و جایگاه ویژه ای داشتندو وظیفه همه ما این است که نقش و جایگاه ادارات از جمله حوزه ریلی و شهدای معظم کارمند را بصورت مستند تهیه ، تدوین و مکتوب نمائیم.

در ادامه این جلسه مدیر کل راه آهن منطقه شمالشرق۲ گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای معظم و فرهنگ ایثار وشهادت و حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس وظیفه همه ما می باشد.

مهدی عبدالکریم زاده نیزبا اشاره به اهمیت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و دفاع مقدس به نسلهای آینده گفت: همه دستگاههای اجرایی استان در راستای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و دفاع مقدس به نسلهای آینده باید تلاش خود را بکار گیرند و برای نسل های آینده مستندات مدون وکاملی از دوران دفاع مقدس و نقش و جایگاه کارکنان ادارات به یادگار بگذارند، مثلا یادمان و المانهای شهدای راه آهن در ایستگاهها حوزه ریلی این استان است را جا نمایی و یاد و خاطره آنان را زنده نگه داریم.

وی اضافه کرد: راه آهن ج.ا.ا و ادارات کل نواحی کشور هر کدام به نوبه خود در دوران جنگ تحمیلی نقش ارزنده ای به جای گذاشته اند و اینکه در اعزام رزمندگان و کمکهای مردم نقش موثری ایفا می نمودند و حتی در مواردی واگنها و سالن های قطارها را بعنوان اتاق عمل رزمندگان برای عملهای جراحی سطحی یا اعزام مسدومان در اختیار نیروهای مسلح و رزمندگان و کادر پزشکی قرار میدادند.

وی افزود: ما در مورد ثبت و تهیه مستندات دوران دفاع مقدس می توانیم ازداشته های کارکنان بازنشسته و پیشکسوتان که ظرفیت بالایی در این موارد دارند استفاده ودرزمینه های دانشنامه، تاریخ نگاری و اسناد و مدارک و حتی در زمینه چاپ کتاب کمک گرفت.

در ادامه این جلسه معاونین و هر یک حاضرین به بیان مستند سازی و ارائه آثار و اسناد فرهنگ ایثار و شهادت دوران ۸ سال جنگ تحمیلی سخنانی بیان نمودند.

نظر شما