شناسهٔ خبر: 41294691 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت راه و شهرسازی | لینک خبر

تشکیل گروه‌های کاری تخصصی جهت تسریع در روند صدور مجوز برای تغییر کاربری‌های مجاز

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان از ایجاد گروه‌های کاری تخصصی در ذیل کارگروه امور زیربنایی جهت سرعت بخشیدن به فرآیند تغییر کاربری‌های مجاز این استان و بهره‌برداری از آن در بخش های اقتصادی مختلف خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد بنائیان معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان طی مصاحبه با گزارشگر خبر، در خصوص روند پرونده های تغییر کاربری مرتبط با جهادکشاورزی که در گذشته با تاخیرمواجه بوده است اظهار کرد: اداره کل راه وشهرسازی استان اصفهان، دبیر کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری وآمایش سرزمین و محیط زیست استان اصفهان است به همین جهت پرونده‌های مربوط به تغییر کاربری در سطح استان را پس از بررسی اولیه و تشکیل جلسات کارشناسی، جمع بندی کرده و سپس جهت تصویب و اخذ مجوز در کارگروه امور زیربنایی مطرح می‌کند.  
 
وی افزود: این استان از معدود استان‌هایی است که جلسات کارگروه را بصورت منظم در روزهای یکشنبه هر هفته برگزار می‌‌کند.  

به گفته معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان طبق بررسی‌های بعمل آمده بخش عمده درخواست‌های تغییر کاربری که در کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی مطرح می‌شود مربوط به حوزه جهادکشاورزی است. از همین رو در راستای سرعت بخشیدن به امور، گروه‌های کاری تخصصی در ذیل کارگروه امور زیربنایی ایجاد شده است که گروهِ کاری طرح‌های وابسته کشاورزی یکی از اصلی‌ترین آن است.    

وی افزود: نخستین گروهِ کاری مرتبط با طرح های حوزه جهاد کشاورزی در سال جاری تشکیل شده است که بر این اساس ابتدا اقدامات تخصصی و بررسی‌های لازم توسط جهادکشاورزی انجام پذیرفته و نتیجه‌ی نهایی بصورت یک لیست واحد جهت طرح در کارگروه امورزیربنایی به این اداره کل (دبیر کارگروه) ارسال شده است.  

بنائیان اذعان داشت: با این اقدام ضمن تسریع در روند امور و جلوگیری از موازی کاری، یک مرحله از مراحل فرآیند اخذ مصوبه، کسر شده و دیگر در جلسات کارگروه نیازی به بررسی تمامی موارد نمی‌باشد چرا که قبلا بررسی‌های تخصصی آن انجام شده است.  

وی با بیان اینکه، اصلاح ساختار انجام شده کار بسیار با اهمیتی است که در این استان اقدام شده است گفت: سایر استان‌ها نیز می‌توانند از این نمونه ی موفق استفاده کنند و بدین صورت مشکل عظیم پیش روی تولیدکنندگان را حل نمایند و به لطف خدا تولید و اشتغال در سال جهش تولید با سرعت بیشتری شکل بگیرد.  

نظر شما