شناسهٔ خبر: 41213927 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: رویدادایران | لینک خبر

طرز تهیه کیک کرم دار شیری

صاحب‌خبر - امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک کرم دار شیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
۱/۲ بسته خامه صبحانه (۱ استکان)
۳ عدد تخم مرغ
۱/۲ لیوان روغن مایع
۱/۲ لیوان شیر
۱.۵ لیوان شکر
۱/۲ لیوان نشاسته ذرت
۲.۵ لیوان آرد گندم
۱ بسته بیکینگ پودر
کرم شربت وانیلی
۱ بسته خامه ۲۰۰ میلی لیتری
نصف لیوان شکر
نصف استکان شیر
گاناش
۱ بسته خامه ۲۰۰ میلی لیتری
۲ بسته شکلات تیره
۱ قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
برای شربت شیر خامه را جوشانده، شکر را اضافه کنید، ۲-۳ دقیقه دیگر جوشانده، شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
در مخلوط کن، خامه، تخم مرغ، روغن، شیر، شکر، نشاسته ذرت و آرد را مخلوط کنید تا یکدست شود.
پکینگ پودر را اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به آرامی مخلوط کنید.
داخل قالب با قطر ۲۲ سانتی متر بریزید (قالب را چرب کنید و آرد بپاشید) ۳۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید و یا با خلال دندان تست کنید.
برای گاناش، خامه را گرم کنید، شکلات‌ها را اضافه کنید، آن را روی حرارت کم ذوب کنید، کره را اضافه کرده و مخلوط کنید.
بعد از گذشت دمای اولیه کیک، آن را با یک چنگال سوراخ کرده و شربت گرم را بریزید. با گاناش بپوشانید و دکورکنید، سرو کنید.

نظر شما