شناسهٔ خبر: 41182175 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه اسلایس پای گردو

در این مطلب قصد داریم روش تهیه اسلایس پای گردو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اسلایس پای گردو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای لایه اول:

۸۵ گرم کره
۵۰ گرم یا ۴ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
۱۲۰ گرم آرد
یک پنس نمک

مواد لازم برای لایه دوم:

۵۰ گرم کره
۱۰۰ گرم شکر قهوه‌ای (۸ قاشق غذاخوری)
۳ قاشق غذاخوری عسل
۲ قاشق غذاخوری خامه
۱ پنس نمک
کمی بیشتر از ۱ لیوان گردو

بیشتر بخوانید

طرز تهیه :

برای لایه اول، کره رو به مدت ۱ دقیقه با همزن بزنین، شکر رو اضافه کنین و ۳ دقیقه دیگه بزنین، آرد و نمک رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه و ته قالب بمالین و فشار بدین و یکنواخت کنین. در فر گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین.
برای لایه دوم، همه موادو توی تابه بریزین و وقتی شروع کرد به جوشیدن، ۱ دقیقه صبر کنین و از روی شعله بردارین (اگه زیادتر بمونه سفت میشه).
روی لایه اول که تازه از فر درآوردین و گرمه، لایه دوم رو بمالین و ۱۵ دقیقه بزارین فر تا بپزه. (تا حباب حباب شه روش)

منبع: ashpaz bashiiiiii

انتهای پیام/

 

نظر شما