شناسهٔ خبر: 41129448 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

مارمالاد آلبالوی وانیلی، عصرانه روزهای گرم + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه مارمالاد آلبالو را به شما آموزش می دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در  ادامه طرز تهیه مارمالاد آلبالو را به شما آموزش می دهیم.


مواد لازم:
آلبالو -2 کیلوگرم
وانیل شکری - نصف قاشق چای‌خوری
ژلاتین -4 تا 5 ورق (معادل 8تا 10 گرم)
شکر -7 پیمانه (2500 گرم)

1- آلبالو ها را تمیز و دم و برگ های آن را جدا کنید و بعد از شستن، هسته وسط آن را در بیاورید.

2- آلبالوها را در یک قابلمه لعابی بریزید و شکر را لابه لای آن بپاشید و به مدت 8 ساعت در یخچال نگه دارید تا شکر در آلبالوها حل شود و آب بیندازد.3- بعد از 8 ساعت آب آلبالو ها را جدا کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

4- بعد از این‌که در اثر حرارت آب آلبالوها نصف شد، آن را به آلبالو ها اضافه کنید و ظرف آلبالو ها را هم روی حرارت قرار دهید تا به مدت یک ربع بجوشد.

5- سپس آن را از روی حرارت بردارید و بعد از کمی خنک شدن در دستگاه مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.6- سپس دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.

7- در این فاصله ژلاتین را 2 دقیقه در آب سرد خیس کنید و بعد از آب بیرون بیاورید و با وانیل به آلبالو ها اضافه کنید .

8- بعد از یک دقیقه اضافه کردن ژلاتین، مارمالاد آلبالو را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد در شیشه های تمیز و خشک بریزید .

منبع: خراسان

انتهای پیام/

نظر شما