شناسهٔ خبر: 40543521 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه بیسکویت مربایی یک دسر خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه بیسکویت مربایی را آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیسکویت مربایی، یک نوع عصرانه و دسر عالی و خوشمزه می‌باشد که می‌توانید به راحتی در منزل درست کنید. البته، چون ماندگاری این بیسکویت‌ها بالا می‌باشد، می‌توانید در حجم زیاد آماده و در زمان طولانی برای ۲ هفته نوش جان کنید. وجود مواد اولیه سالم، چون آرد گندم، شکر و تخم مرغ که البته فاقد هیچ نوع افزودنییست، باعث ارزش تغذیه بالا و مفید بیسکویت شده است.

طرز تهیه بیسکویت مربایی یک دسر خوشمزه

معمولاً برای لاغری و کاهش وزن نیز، بیسکویت مربایی به دلیل کالری کمی که دارد و از هیچ مواد رنگی و اسانسی استفاده نشده است، محدودیت مصرفی نیز نخواهد داشت. می‌توانید از انواع مربا‌ها برای طعم‌های متنوع این بیسکویت و حس خوشایند برای استقبال کودکان بهره گیرید.

مواد لازم

آرد: ۱ فنجان
شکر: ۱۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: نصف قاشق غذاخوری
مربای توت فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری

مراحل پخت

کره و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید تا مواد پف کند.

سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید.

آرد را مرحله مرحله به ظرف اضافه و با مواد مخلوط کنید.

۱۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید و روی آن را بپوشانید.

بر روی سینی فر یک کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و خمیر را بر روی آن ریخته و صاف کنید.

با یک قالب طرح مناسب بر روی خمیر قالب دایره‌ای شکل بزنید.

حالا با یک قالب کوچک‌تر در وسط نصف خمیر‌های برش داده شده نیز برای طرح روی بیسکویت، دوباره قالب بزنید و شکل وسط بیسکویت را درآورید.

بعد از اتمام قالب زنی خمیر، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در فر بگذارید.

بعد از اینکه بیسکویت‌ها سرد شد، بر روی نصف بیسکویت‌ها مربای توت فرنگی را بریزید و بیسکویت دیگر را بر روی آن بگذارید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

 

نظر شما