شناسهٔ خبر: 40502256 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

دلیل ارزانی گوشت چیست؟

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: با توجه به ذخایر گوشت منجمد در رستوران‌ها و ازدیاد عرضه دام در این فصول، افزایش تقاضا همزمان با بازگشایی رستوران‌ها نوسان خاصی در بازار ایجاد نخواهد کرد.

صاحب‌خبر -

اعتمادآنلاین| علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی  با اشاره به اینکه بازار گوشت تعریفی ندارد، اظهار کرد: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ 90 تا 91 هزار تومان به مغازه دار و با احتساب 10 درصد سود مغازه دار، حدود 100 هزار تومان به مصرف کننده عرضه می‌شود.

 

او افزود: با توجه به تعطیلات پیش رو و ازدیاد سفر، کاهش قدرت خرید خانوار و افت تقاضا در اواسط ماه بازار گوشت در رکود به سر می‌برد.ملکی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه دام‌ نداریم، بیان کرد: با توجه به گرمای هوا و کاهش استقبال برای خرید و مصرف گوشت و فصل عرضه دام، کمبودی در عرضه نداریم که بازگشایی رستوران‌ها بر التهاب قیمت در بازار دامن بزند.

 

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی ادامه داد: با توجه به ذخایر گوشت منجمد در رستوران‌ها و ازدیاد عرضه دام در این فصول، افزایش تقاضا همزمان با بازگشایی رستوران‌ها نوسان خاصی در بازار ایجاد نخواهد کرد.او درباره آخرین وضعیت واردات گوشت گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید، نیاز به واردات نسبت به سال‌های قبل کم می‌شود.

 

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی درباره آخرین وضعیت قاچاق دام بیان کرد: با گسترش ویروس کرونا و نبود تقاضا آن سوی مرز‌ها اتفاق خاصی در حوزه خروج دام نیفتاده است.به گفته این مقام مسئول، با توجه به گرایش افراد به خرید کدو و بادمجان در فصل تابستان، تقاضای چندانی برای خرید گوشت در بازار وجود ندارد.ملکی در پایان نرخ هر کیلو دام زنده را 43 هزار تا 45 هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به کنترل قاچاق و فصل عرضه، کمبودی در عرضه دام وجود ندارد.

 

منبع: کارگرآنلاین

نظر شما