شناسهٔ خبر: 40480486 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

رئیس پلیس هیوستون خطاب به ترامپ: دهانت را ببند!

باشگاه خبرنگاران

رئیس پلیس شهر هیوستون در واکنش به اظهارات ترامپ درباره تیراندازی مستقیم به معترضان، از او خواست دهانش را ببندد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق به نقل از شبکه سی ان ان، آرت آچه ویدو، رئیس پلیس شهر هیوستون در واکنش به توئیت هفته گذشته دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در خصوص تیراندازی مستقیم به معترضان ضدنژادپرستی در این کشور از او خواست دهانش را ببندد.

ببینید:

فیلم/ یک هفته دادخواهی آمریکایی‌ها

آچه ویدو در مصاحبه با کریستین امانپور، خبرنگار سی ان ان گفت: به نمایندگی از همه روسای پلیس آمریکا فقط می‌خواهم یک چیز به رئیس جمهور آمریکا بگویم: لطفا اگر سخن سازنده‌ای برای گفتن ندارید، دهان خود را بسته نگه دارید.

به نظر می‌رسد رئیس پلیس هیوستون این جمله را از فیلم معروف فارست گامپ اتخاذ کرده است.

او در ادامه اظهاراتش ترامپ را متهم کرد که با سیاست هایش آمریکایی‌ها را در معرض خطرات دوران اوج نژادپرستی دهه ۲۰ آمریکا قرار می‌دهد.

او گفت: اتحاد اصلی‌ترین اصل رهبری است و ما اکنون بیش از هر زمان دیگری به رهبری احتیاج داریم.

رئیس جمهور آمریکا پنجشنبه شب به دنبال حمله معترضان به یکی از کلانتری‌های مینیاپولیس و بروز درگیری بین تظاهرکنندگان و ماموران پلیس با انتشار دو توئیت از آمادگی ارتش و گارد ملی برای برقراری آرامش و مقابله با آنچه «اراذل و اوباش» خواند، سخن گفت. او در انتهای دومین توئیت خود نوشت: «وقتی غارتگری شروع می‌شود تیراندازی هم آغاز می‌شود.»

پلیس شهر مینیاپولیس روز سه‌شنبه جورج فلوید، شهروند بی‌دفاع سیاه‌پوست را که مدعی بود «کلاهبرداری» کرده به شکل فجیعی خفه کرد و به قتل رساند. طبق ویدئویی که از قتل این تبعه سیاه‌پوست آمریکا منتشر شده، پلیس پس از توقف، او را به زمین می‌زند و در حالی که پشت گردن او زانو زده است، دستانش را از پشت می‌بندد. در این لحظه فلوید فریاد می‌زند که نمی‌تواند نفس بکشد و التماس می‌کند که او را نکشند. اما بی‌توجهی پلیس به او و فشاری که به گردنش وارد می‌شود باعث خفگی این شهروند بی دفاع می‌شود.

انتشار ویدئوی لحظه مرگ فلوید باعث خشم عمومی در آمریکا شد و مردم شهرهای مختلف این کشور برای چندمین روز متوالی همچنان در اعتراض به این اقدام نژاد پرستانه به خیابان‌ها می‌آیند. حتی موج این اعتراضات به برخی کشورهای دیگر از جمله آلمان، انگلیس، کانادا و ... نیز رسیده است.

نظر شما